Προς το περιεχόμενο

~ΤΕΛΟΣ~ [SSD-NVME] Samsung 970 Evo 500 GB - £96.74 / €108.50 | Deal της ημέρας Amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dstone είπε

Φίλε μου είναι λογικό αυτό δηλαδή; Να αγοράζεις κάτι να σου λένε οτι θα έρθει 3/12 το αργότερο και τελικά ακόμα στις 11/12 να μην έχει φανεί ; Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι απο amazon και πραγματικά με κάνει να απορώ γιατί είναι ικανοποιημένοι οι Έλληνες απο το amazon.. Ούτε καν tracking number δεν έχω για κάτι που έχω πληρώσει πριν απο τόσες μέρες να έρθει απο Ευρώπη.. Τέτοια αναμονή μόνο απο εκτός Ευρώπης μου τυχαίνει πάντως και είναι λογικό εκεί. 

Αν έβαλες τον αργό τρόπο αποστολής λογικό, δεν έχει tracking. Και επειδή έρχεται με απλό ταχυδρομείο πιθανόν να φταίνε τα Ελτά για την καθυστέρηση.

Οι Έλληνες είναι ικανοποιημένοι λόγω των καλών τιμών του και της υποστήριξης του αν τύχει κάτι.

Επεξ/σία από Silverage
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Silverage είπε

Αν έβαλες τον αργό τρόπο αποστολής λογικό, δεν έχει tracking. Και επειδή έρχεται με απλό ταχυδρομείο πιθανόν να φταίνε τα Ελτά για την καθυστέρηση.

Οι Έλληνες είναι ικανοποιημένοι λόγω των καλών τιμών του και της υποστήριξης του αν τύχει κάτι.

Πιστευω για να μην πω οτι ειμαι 100% σιγουρος, οτι δεν φταινε τα ΕΛΤΑ αφου απο προσωπικη εμπειρια θεωρω την royal απαραδεκτη.

ΕΙχα στειλει συστημενο επιστροφη στο αμαζον πριν κανενα χρονο ενα μικρο πακετακι, και ενω σε 2 ή 3 ημερες απο την ωρα που πηγα ΕΛΤΑ και το εδωσα για αποστολη ειχε φτασει χιθροου, εκαναν αλλες 10 μερες να το πανε οι Αγγλοι στον παραληπτη του αμαζον!

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Πιστευω για να μην πω οτι ειμαι 100% σιγουρος, οτι δεν φταινε τα ΕΛΤΑ αφου απο προσωπικη εμπειρια θεωρω την royal απαραδεκτη.

ΕΙχα στειλει συστημενο επιστροφη στο αμαζον πριν κανενα χρονο ενα μικρο πακετακι, και ενω σε 2 ή 3 ημερες απο την ωρα που πηγα ΕΛΤΑ και το εδωσα για αποστολη ειχε φτασει χιθροου, εκαναν αλλες 10 μερες να το πανε οι Αγγλοι στον παραληπτη του αμαζον!

Και λέγαμε για τα ΕΛΤΑ τόσα χρόνια. Αυτοί είναι χειρότεροι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Silverage είπε

Όλοι οι τρόποι έχουν tracking. Απλώς φέτος μαζί με BF έγινε ένας χαμός..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...