Προς το περιεχόμενο

~ΤΕΛΟΣ~ [SSD-NVME] Samsung 970 Evo 500 GB - £96.74 / €108.50 | Deal της ημέρας Amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε

Παρέλαβες? Γιατί εδώ ακόμα τίποτα.

Ναι φιλε συγνωμη ξεχαστηκα....Πηγα ΕΛΤΑ χτες το πηρα κανονικα.Ολα καλα.Υπογραψα και το ειδοποιητηριο.Αυτα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παρήγγειλα 1TB και έγινε dispatched 21-11 και μου ήρθε στην πόρτα μου την προηγούμενη Πέμπτη με ΕΛΤΑ. 

Επεξ/σία από lantz
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, CMOS_Z είπε

Παρέλαβες? Γιατί εδώ ακόμα τίποτα.

Εγώ ακόμα περιμένω..κανονικά έπρεπε να έχω παραλάβει μέχρι χθες.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, dstone είπε

Μας τα έφαγαν εμάς :P

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, dstone είπε

Μια από τα ίδια... Υπομονή φαντάζομαι, λογικά αύριο μεθαύριο θα παραλάβουμε...

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά ένα FYI, εμένα μου έχασε το δέμα με τον SSD + άλλα πράγματα η UPS.. Τσεκάρετε ότι δεν έγινε τίποτα παρόμοιο και σε εσάς..

Δημοσ.

Εμένα ούτε σήμερα.. Θα πάω αύριο από ΕΛΤΑ να δω αν έχουν τίποτα και απλά "χάθηκε" η ειδοποίηση. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dstone είπε

Εμένα ούτε σήμερα.. Θα πάω αύριο από ΕΛΤΑ να δω αν έχουν τίποτα και απλά "χάθηκε" η ειδοποίηση. 

Καινούριο pc έφτιαξε ο ταχυδρόμος ανετα.

Δημοσ.

Πηγα ταχυδρομείο, τίποτα και εκεί.. Μάλιστα μου είπαν ότι το Amazon δε στέλνει απευθείας στο δίκτυο τους αλλά είναι κάποιος ιδιώτης  από Άγιο Δημήτριο που τα παραλαμβάνει και μετά τα προωθεί στο δίκτυο ΕΛΤΑ.

Έστειλα και Amazon και μου είπαν ότι μπορεί να έρθει μέχρι και τις 20/12 και να μην ανησυχώ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dstone είπε

Πηγα ταχυδρομείο, τίποτα και εκεί.. Μάλιστα μου είπαν ότι το Amazon δε στέλνει απευθείας στο δίκτυο τους αλλά είναι κάποιος ιδιώτης  από Άγιο Δημήτριο που τα παραλαμβάνει και μετά τα προωθεί στο δίκτυο ΕΛΤΑ.

Έστειλα και Amazon και μου είπαν ότι μπορεί να έρθει μέχρι και τις 20/12 και να μην ανησυχώ.

Παρέλαβα σήμερα. Με Luftpost από γερμάνια ήταν το πακέτο απευθείας.

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι συνηθες να κανουν ακομα και 20-25 μερες παραγγελιες απο αμαζον παιδια, το λεμε εδω και καιρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/12/2018 στις 2:38 ΜΜ, matrixxx είπε

Ειναι συνηθες να κανουν ακομα και 20-25 μερες παραγγελιες απο αμαζον παιδια, το λεμε εδω και καιρο.

Φίλε μου είναι λογικό αυτό δηλαδή; Να αγοράζεις κάτι να σου λένε οτι θα έρθει 3/12 το αργότερο και τελικά ακόμα στις 11/12 να μην έχει φανεί ; Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι απο amazon και πραγματικά με κάνει να απορώ γιατί είναι ικανοποιημένοι οι Έλληνες απο το amazon.. Ούτε καν tracking number δεν έχω για κάτι που έχω πληρώσει πριν απο τόσες μέρες να έρθει απο Ευρώπη.. Τέτοια αναμονή μόνο απο εκτός Ευρώπης μου τυχαίνει πάντως και είναι λογικό εκεί. 

Επεξ/σία από dstone
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dstone είπε

Φίλε μου είναι λογικό αυτό δηλαδή; Να αγοράζεις κάτι να σου λένε οτι θα έρθει 3/12 το αργότερο και τελικά ακόμα στις 11/12 να μην έχει φανεί ; Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι απο amazon και πραγματικά με κάνει να απορώ γιατί είναι ικανοποιημένοι οι Έλληνες απο το amazon.. Ούτε καν tracking number δεν έχω για κάτι που έχω πληρώσει πριν απο τόσες μέρες να έρθει απο Ευρώπη.. Τέτοια αναμονή μόνο απο εκτός Ευρώπης μου τυχαίνει πάντως και είναι λογικό εκεί. 

Εμένα πρώτη φορά μου αργήσανε σχεδόν όλες οι παραγγελίες από amazon.de/uk αλλά από ότι μου είπε ο υπάλληλος στα ελτα αυτό γίνεται γιατί πλέον τα περνάνε όλα από τελωνείο (??).. Όταν λέει το Amazon Χ-Υ είναι Χ-Υ. Και πάντα με tracking number.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...