donstefano Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε Παρέλαβες? Γιατί εδώ ακόμα τίποτα. Ναι φιλε συγνωμη ξεχαστηκα....Πηγα ΕΛΤΑ χτες το πηρα κανονικα.Ολα καλα.Υπογραψα και το ειδοποιητηριο.Αυτα. 2
lantz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ παρήγγειλα 1TB και έγινε dispatched 21-11 και μου ήρθε στην πόρτα μου την προηγούμενη Πέμπτη με ΕΛΤΑ. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από lantz 1
dstone Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, CMOS_Z είπε Παρέλαβες? Γιατί εδώ ακόμα τίποτα. Εγώ ακόμα περιμένω..κανονικά έπρεπε να έχω παραλάβει μέχρι χθες.
CMOS_Z Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, dstone είπε Εγώ ακόμα περιμένω..κανονικά έπρεπε να έχω παραλάβει μέχρι χθες. Μας τα έφαγαν εμάς 1
chrisde Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, dstone είπε Εγώ ακόμα περιμένω..κανονικά έπρεπε να έχω παραλάβει μέχρι χθες. Μια από τα ίδια... Υπομονή φαντάζομαι, λογικά αύριο μεθαύριο θα παραλάβουμε... 1
jmirko15 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά ένα FYI, εμένα μου έχασε το δέμα με τον SSD + άλλα πράγματα η UPS.. Τσεκάρετε ότι δεν έγινε τίποτα παρόμοιο και σε εσάς..
chrisde Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα με ΕΛΤΑ μου παραδόθηκε σήμερα (αναμενόμενη παράδοση ήταν η Δευτέρα).
dstone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα ούτε σήμερα.. Θα πάω αύριο από ΕΛΤΑ να δω αν έχουν τίποτα και απλά "χάθηκε" η ειδοποίηση.
CMOS_Z Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, dstone είπε Εμένα ούτε σήμερα.. Θα πάω αύριο από ΕΛΤΑ να δω αν έχουν τίποτα και απλά "χάθηκε" η ειδοποίηση. Καινούριο pc έφτιαξε ο ταχυδρόμος ανετα.
dstone Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Πηγα ταχυδρομείο, τίποτα και εκεί.. Μάλιστα μου είπαν ότι το Amazon δε στέλνει απευθείας στο δίκτυο τους αλλά είναι κάποιος ιδιώτης από Άγιο Δημήτριο που τα παραλαμβάνει και μετά τα προωθεί στο δίκτυο ΕΛΤΑ. Έστειλα και Amazon και μου είπαν ότι μπορεί να έρθει μέχρι και τις 20/12 και να μην ανησυχώ.
CMOS_Z Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, dstone είπε Πηγα ταχυδρομείο, τίποτα και εκεί.. Μάλιστα μου είπαν ότι το Amazon δε στέλνει απευθείας στο δίκτυο τους αλλά είναι κάποιος ιδιώτης από Άγιο Δημήτριο που τα παραλαμβάνει και μετά τα προωθεί στο δίκτυο ΕΛΤΑ. Έστειλα και Amazon και μου είπαν ότι μπορεί να έρθει μέχρι και τις 20/12 και να μην ανησυχώ. Παρέλαβα σήμερα. Με Luftpost από γερμάνια ήταν το πακέτο απευθείας.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Ειναι συνηθες να κανουν ακομα και 20-25 μερες παραγγελιες απο αμαζον παιδια, το λεμε εδω και καιρο.
dstone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2018 στις 2:38 ΜΜ, matrixxx είπε Ειναι συνηθες να κανουν ακομα και 20-25 μερες παραγγελιες απο αμαζον παιδια, το λεμε εδω και καιρο. Φίλε μου είναι λογικό αυτό δηλαδή; Να αγοράζεις κάτι να σου λένε οτι θα έρθει 3/12 το αργότερο και τελικά ακόμα στις 11/12 να μην έχει φανεί ; Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι απο amazon και πραγματικά με κάνει να απορώ γιατί είναι ικανοποιημένοι οι Έλληνες απο το amazon.. Ούτε καν tracking number δεν έχω για κάτι που έχω πληρώσει πριν απο τόσες μέρες να έρθει απο Ευρώπη.. Τέτοια αναμονή μόνο απο εκτός Ευρώπης μου τυχαίνει πάντως και είναι λογικό εκεί. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από dstone
jmirko15 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dstone είπε Φίλε μου είναι λογικό αυτό δηλαδή; Να αγοράζεις κάτι να σου λένε οτι θα έρθει 3/12 το αργότερο και τελικά ακόμα στις 11/12 να μην έχει φανεί ; Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι απο amazon και πραγματικά με κάνει να απορώ γιατί είναι ικανοποιημένοι οι Έλληνες απο το amazon.. Ούτε καν tracking number δεν έχω για κάτι που έχω πληρώσει πριν απο τόσες μέρες να έρθει απο Ευρώπη.. Τέτοια αναμονή μόνο απο εκτός Ευρώπης μου τυχαίνει πάντως και είναι λογικό εκεί. Εμένα πρώτη φορά μου αργήσανε σχεδόν όλες οι παραγγελίες από amazon.de/uk αλλά από ότι μου είπε ο υπάλληλος στα ελτα αυτό γίνεται γιατί πλέον τα περνάνε όλα από τελωνείο (??).. Όταν λέει το Amazon Χ-Υ είναι Χ-Υ. Και πάντα με tracking number.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα