Προς το περιεχόμενο

~ΤΕΛΟΣ~ [SSD-NVME] Samsung 970 Evo 500 GB - £96.74 / €108.50 | Deal της ημέρας Amazon.co.uk

marios32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η εγγυηση της adata ειναι απευθειας απο την ιδια εταιρια. Οχι απο το καταστημα που το πουλαει.

Καλός είναι και ο Adata αλλά δεν μπορείς να λες ότι δεν είναι προσφορά επειδή πήρες παρόμοιο προϊόν με ίδια τιμή. Και τώρα ακόμα ο Adata είναι πιο ακριβός παντού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, barman_ είπε

samsung δεν ειναι ο δισκος?αλλα ασχετα με αυτο,εχω πολυ καλη προσωπικη εμπειρια...χαθηκε ο πρωτος,εστειλαν δευτερο ,χαλασε μετα απο εναμιση χρονο,επιστροφη χρηματων αμεσα

Για τον 970evo λες? Και εκει υποδειγματικη εγγυηση

Μόλις τώρα, marios32 είπε

Καλός είναι και ο Adata αλλά δεν μπορείς να λες ότι δεν είναι προσφορά επειδή πήρες παρόμοιο προϊόν με ίδια τιμή. Και τώρα ακόμα ο Adata είναι πιο ακριβός παντού.

Απλα παιζει στα 107 εδω και μηνες ο adata για αυτο δεν θεωρω προσφορα τον 970evo. Στη συγκριση εβαλα πιο πισω αναλυτικο review εχει και τους 2. Δεν πηρα τιποτα ακομα περιμενω 1tb ssd κανονικο κατω απο 100 ευρω. Οι nvme καλοι αλλα πανακριβοι για την ωρα για τον χωρο που προσφερουν.

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Έπαιζε στα 107 ο SX8200NP που είναι καλύτερος έχω και 2 μήνες. Δεν είναι προσφορά. 

https://ssd.userbenchmark.com/Compare/Samsung-970-Evo-NVMe-PCIe-M2-500GB-vs-Adata-XPG-SX8200-NVMe-PCIe-M2-480GB/m493995vsm482768

Ειναι οντως μια καλη επιλογη ο adata οπως φαινεται.

4 ώρες πριν, LASERPEWPEW είπε

Σε σχέση με SSD 850 evo βλέπει διαφορά ο χρήστης? κυρίως χρήση database 8-20gb και Total war warhammer 2.. αξίζει?

αν μιλας για μ.2 sata ssd τοτε ο 970 Pcie ειναι επι 3 επι 4 ποιο γρήγορος

6 λεπτά πριν, xristakits είπε

μια ερωτηση μηπως γνωριζει καποιος. αυτος ο δισκος μπαινει σε macbook pro 15αρι του 2013 ή θελει ανταπτορα?

Σίγουρα θα χρειαστείς αντάπτορα αν και θέλει λίγο ψάξιμο για να βεβαιωθείς ότι θα δουλέψει.

Παίζει ρόλο το μοντέλο, η έκδοση του λειτουργικού και τα drivers. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
8 λεπτά πριν, dstone είπε

Έχει παραλάβει κανείς; δεν έχω λάβει ούτε ειδοποίηση και δεν έχει και tracking number. 

Ποτε εγινε η αποστολη σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, dstone είπε

Έχει παραλάβει κανείς; δεν έχω λάβει ούτε ειδοποίηση και δεν έχει και tracking number. 

Και γω μια από τα ίδια.σημερα βρήκα ειδοποίηση από το ΕΛΤΑ για μικροδεμα λέει χωρίς τρακινγκ.μπορει να ναι και αυτό.δευτερα που θα πάω θα ενημερώσω.

Επεξ/σία από donstefano

Στις 1/12/2018 στις 12:05 ΠΜ, donstefano είπε

Και γω μια από τα ίδια.σημερα βρήκα ειδοποίηση από το ΕΛΤΑ για μικροδεμα λέει χωρίς τρακινγκ.μπορει να ναι και αυτό.δευτερα που θα πάω θα ενημερώσω.

Παρέλαβες? Γιατί εδώ ακόμα τίποτα.

Η δικια μου παραγγελια εγινε Dispatch 21/11 και ηρθε ταχυδρομειο την προηγουμενη Παρασκευη αν και επειδη τα εκαναν μανταρα στα ΕΛΤΑ το πηρα σημερα. Νομιζω δεν υπαρχει λογος να αγχωνεστε, θα παραλαβετε ολοι κανονικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...