babis1983 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, stathisgtr είπε Μπάμπη για διευκρίνισε ρε φίλε λίγο. https://www.analoggroup.gr/arthro-39a-ypoxreos-apodosis-tou-fp 1 1
greengr21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Malthador είπε Εάν παραγγείλετε απο το eshop και βάλετε πληρωμή στο κατάστημα δεν θα σας περάσει την επιστροφή. Έχω τσακωθεί μαζί τους γι' αυτό το λόγο. Μα το γράφει ξεκάθαρα στους όρους ότι δεν επιτρέπεται με αυτό το τρόπο και καλά κάνουν αλλιώς όλοι θα παραγγέλνουν και θα περιμένουν μήπως παίξει καμιά άλλη προσφορά για να πανε να πάρουν τα προϊόντα(αν τα πάρουν). Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από greengr21
k_dinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Όσοι κάνατε ηλεκτρονική αγορά και πληρωμή, σας χρέωσε το ποσό από τώρα ή απλά το δεσμευσε?
madtracker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, babis1983 είπε https://www.analoggroup.gr/arthro-39a-ypoxreos-apodosis-tou-fp τα δικαιολογητικα πως τους τα εστειλες σε online παραγγελιά ??
babis1983 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, madtracker είπε τα δικαιολογητικα πως τους τα εστειλες σε online παραγγελιά ?? Σε online δεν γίνεται πας στο κατάστημα τους λες να στο φέρουν και πας και το πληρώνεις εκεί 1
bilythekid Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδιά τι διαφορές έχει το game pass από το gold?
DsLmAnIaC Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, efo355 είπε παιδιά δεν είμαι σίγουρος ότι ισχυει το 20% για το one x γιατί μιλάει για τις black friday προσφορές. το one x δεν είναι black friday προσφορά. Είμαι και εγώ έτοιμος να το πάρω αν ισχύει το 20% αλλά έχω αμφιβολίες. Για όλες τις αγορές ισχύει πάνω από 199 ευρώ. 1 λεπτό πριν, bilythekid είπε Ρε παιδιά τι διαφορές έχει το game pass από το gold? Το gamepass είναι υπηρεσία με συνδρομή που σου δίνει πρόσβαση σε καμιά εκατοστή παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να τα αγοράσεις. To Gold είναι η συνδρομή που σου επιτρέπει να παίξεις online και να παίρνεις δωρεάν 4 με 6 παιχνίδια το μήνα, αλλά και να παίζεις επιλεγμένους τίτλους για μικρό χρονικό διάστημα, στα λεγόμενα free play days. 1 ώρα πριν, greengr21 είπε Μα το γράφει ξεκάθαρα στους όρους ότι δεν επιτρέπεται με αυτό το τρόπο και καλά κάνουν αλλιώς όλοι θα παραγγέλνουν και θα περιμένουν μήπως παίξει καμιά άλλη προσφορά για να πανε να πάρουν τα προϊόντα(αν τα πάρουν). Γιατί να αγοράσεις από το e-shop αν υπάρχει σε κατάστημα; Αφού τελικά σε κατάστημα θα πας να το πάρεις. 1
lefteris_007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 νομίζω πως πέρυσι δεν είχες την δυνατότητα να πληρώσεις μέσω ίντερνετ και να έχεις την επιστροφή, παρά μόνο με πληρωμή στο κατάστημα..φέτος από ότι γράφει με αγορά και εξόφληση ιντερνετικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα..έκανε κανείς για να το επιβεβαιώσει ότι ισχύει? Σήμερα σε τρια καταστήματα στην Θεσσαλονίκη δήλωσαν άγνοια σε αυτό που ρωτώ...
Darthvader Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, lefteris_007 είπε νομίζω πως πέρυσι δεν είχες την δυνατότητα να πληρώσεις μέσω ίντερνετ και να έχεις την επιστροφή, παρά μόνο με πληρωμή στο κατάστημα..φέτος από ότι γράφει με αγορά και εξόφληση ιντερνετικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα..έκανε κανείς για να το επιβεβαιώσει ότι ισχύει? Σήμερα σε τρια καταστήματα στην Θεσσαλονίκη δήλωσαν άγνοια σε αυτό που ρωτώ... Ρε συ το αναφέρει στο site... https://www.germanos.gr/corporate/black_friday/
stathisgtr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, babis1983 είπε Σε online δεν γίνεται πας στο κατάστημα τους λες να στο φέρουν και πας και το πληρώνεις εκεί Μπαμπή ευχαριστώ φίλε, τελικά δικαιούμαι και γω το 39. Σε οποιο καταστημα και να παω θα γινει? Γιατί ξέρω ότι είναι franchise αυτοί.
lefteris_007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Darthvader είπε Ρε συ το αναφέρει στο site... https://www.germanos.gr/corporate/black_friday/ Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου και γω από κει το διάβασα..απλώς αναφέρω ότι μιας και πέρυσι κάτι τέτοιο από όσο θυμάμαι δεν ίσχυε, μην βρεθεί κανείς προ εκπλήξεως..προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για κάποια αγορά..σήμερα τονίζω σε κεντρικό γερμανό της Θεσσαλονίκης ένας πωλητής μου ανέφερε πως γίνεται μόνο με αγορά σε κατάστημα και σε άλλους δυο απλώς δεν γνώριζαν..
Darthvader Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, lefteris_007 είπε Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου και γω από κει το διάβασα..απλώς αναφέρω ότι μιας και πέρυσι κάτι τέτοιο από όσο θυμάμαι δεν ίσχυε, μην βρεθεί κανείς προ εκπλήξεως..προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για κάποια αγορά..σήμερα τονίζω σε κεντρικό γερμανό της Θεσσαλονίκης ένας πωλητής μου ανέφερε πως γίνεται μόνο με αγορά σε κατάστημα και σε άλλους δυο απλώς δεν γνώριζαν.. Πέρυσι ανέφερε με σαφήνεια ότι δεν ίσχυε για αγορά από διαδίκτυο.
jon_pallis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, stathisgtr είπε Μπαμπή ευχαριστώ φίλε, τελικά δικαιούμαι και γω το 39. Σε οποιο καταστημα και να παω θα γινει? Γιατί ξέρω ότι είναι franchise αυτοί. Με το 39 πληρώνεις το ΦΠΑ - δεν το γλυτώνεις. Απλά το αποδίδεις απ' ευθείας στη ΔΟΥ. Αν είσαι πιστωτικός απλα σου μειώνει την πιστωση. Αν είσαι χρεωστικος θα πληρώσεις και το ΦΠΑ της κονσόλας. Επίσης για να γίνει το ολο πράγμα πληρως νόμιμα πρέπει να χρησιμοποιήσεις εταιρικη κάρτα της eurobank 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Darthvader είπε Πέρυσι ανέφερε με σαφήνεια ότι δεν ίσχυε για αγορά από διαδίκτυο. Περυσι: ανεφερε οτι δεν ισχυει για ηλεκτρονικη αγορα, δεν ελεγε οτι δεν ισχυει για ηλεκτρονικη παραγγελια και αγορα (πληρωμη) στο καταστημα. Κι ομως τελικα δεν ισχυε, οποτε τους τα αφησα εκει να τα κοιτανε οσα παρηγγειλα. Καλα κανει και επιμενει ο lefteris007, μονο αν μας το πει καποιος θετικα οτι ΕΓΙΝΕ αυτο που ρωταει (ηλεκτρονικη αγορα με καρτα στο σαιτ και πιστωση επιστροφης μετα) θα ειμαστε σιγουροι. 1
bilythekid Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Για όλες τις αγορές ισχύει πάνω από 199 ευρώ. Το gamepass είναι υπηρεσία με συνδρομή που σου δίνει πρόσβαση σε καμιά εκατοστή παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να τα αγοράσεις. To Gold είναι η συνδρομή που σου επιτρέπει να παίξεις online και να παίρνεις δωρεάν 4 με 6 παιχνίδια το μήνα, αλλά και να παίζεις επιλεγμένους τίτλους για μικρό χρονικό διάστημα, στα λεγόμενα free play days. Γιατί να αγοράσεις από το e-shop αν υπάρχει σε κατάστημα; Αφού τελικά σε κατάστημα θα πας να το πάρεις. Πόσο έχει το game pass και πόσο το gold ανά μήνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις