chorilias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μακάρι! Ας περιμένουμε μέχρι αύριο και αν δε γίνει κάτι μπορούμε να τους ταράξουμε ομαδικώς στην επικοινωνία!
greengr21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μακαρι να μπουνε αυριο παιδες αλλα και αυτο το μεχρι τελος της εβδομαδας, να στειλει ο γερμανος τα παραστατικα κτλπ γενικοτητες τα βλεπω,ξεκαθαρη απαντηση δεν δινουν. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από greengr21
mples Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 κραξτε τους και εδω https://www.facebook.com/pg/EpistrofiEurobank/posts/?ref=page_internal
chorilias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mples είπε κραξτε τους και εδω https://www.facebook.com/pg/EpistrofiEurobank/posts/?ref=page_internal Θα το έκανα ευχαρίστως αλλά δεν έχω facebook account.
mples Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 χαχα ε κανε ενα δυο λεπτα ειναι η καντο με αλλου το account
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μα ελεος, τι ειναι αυτα τα πραγματα; Ακομα δεν του εχουν πιστωσει του φιλου το ποσο επιστροφης! 9-10 μερες μετα την αγορα, μια βδομαδα μετα την εκκαθαριση! Και του ειπα την ημερα που παρηγγειλε το βραδυ, "ακυρωσε την και παρτο απο την microsoft κερδιζεις και 2 ευρω ακομα και αν υπολογισεις την επιστροφη", δεν το εκανε. Αλλη φορα γιατι να ψωνισει κανεις απο Ελληνικο καταστημα αν ειναι να τρωει τετοια ταλαιπωρια για το τιποτα; Δεν καταλαβαινουν οτι με τετοιες συμπεριφορες χανουν πελατες; Και μαγαζι και τραπεζα αφου ειναι συνυπευθυνοι; 2 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μια ερωτηση σε οποιον πηρε κονσολα απο Γερμανο: Οσοι πηρατε απο Γερμανο One S ή one X, ποση εγγυηση λεει οταν την τσεκαρετε online; Edit, επειδη το θεμα κλειδωνει, οποιος κοιταξε ονλαιν τι εγγυηση δινει για τα αγορασμενα απο Γερμανο XBOX one S, ας μου στειλει ενα pm.
bastergr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Από Γερμανό για One X η Microsoft δίνει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση online.
Seldon68 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με πήραν από την eurobank και μου είπαν ότι το 20% θα το βάλουν στα μέσα της άλλης εβδομάδας ,είχαν κάποιο τεχνικό προβλημα είπαν και μπλα μπλα. Είχα κάνει αίτημα πριν από μερικες μέρες για το θέμα. Ρώτησα αν υπάρχει πριβλημα με το 20% και μου είπε οχι ,απλά καθυστέρησαν λόγω της βλάβης. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Seldon68
mples Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Seldon68 είπε Με πήραν από την eurobank και μου είπαν ότι το 20% θα το βάλουν στα μέσα της άλλης εβδομάδας ,είχαν κάποιο τεχνικό προβλημα είπαν και μπλα μπλα. Είχα κάνει αίτημα πριν από μερικες μέρες για το θέμα. Ρώτησα αν υπάρχει πριβλημα με το 20% και μου είπε οχι ,απλά καθυστέρησαν λόγω της βλάβης. και την αλλη βδομαδα θα σου πουν για την αλλη ε ρε δουλεμα 1
greengr21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δουλεμα κανονικο παιδες,οι 3 εργασιμες γινανε τελος αυτης της εβδομαδας(απαντηση απο τον λογαριασμο της επιστροφης στο facebook να μη ξεχνιομαστε) και τωρα εγινε μεσα της επομενης καλα κρασια... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από greengr21
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Φυσικα και επιτρεπεται, τωρα ειδα το σχολιο. Ανοιξτε ενα νεο θεμα εδω στις προσφορες σχετικο με το προβλημα. Να κλειδωσουμε ολα τα αλλα να μην μενουν πανω και ειναι και σκορπιες οι απαντησεις αφου αφορουν ολες το ιδιο θεμα-εξελιξη των προσφορων τους που υποτιθεται ( ; ) οτι ετρεχαν, το οτι δηλαδη η τραπεζα δεν εχει δωσει ακομα την επιστροφη μετα απο τοσες μερες παρα τους ορους που ειχε περι του οτι θα εμπαιναν σχεδον αμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις