Petran1965 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400€ + 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τα πάντα όλα, λίγο gaming. Από Social Media ...τα γνωστά . 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Επειδή το κινητό που έχω τώρα είναι το Galaxy Grand Neo Duos https://www.samsung.com/gr/support/model/GT-I9060ZWAEUR/ πήγα να το σπάσω πολλές φορές λόγω κολλημάτων ιδίως όταν είμαι bet365 και χάνω internet. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δαχτυλικό αποτύπωμα, NFC 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι αλλά και δεν τρελαίνομαι για φωτογραφίες 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι και Όχι Τώρα είμαι με δύο αν βρεθεί καλύτερο κινητό μονή SIM καταργώ το ένα νούμερο. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ..... 8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Όσο το δυνατόν ναι. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο. Αν υπάρχει κάτι SUPER από Black Friday παρακαλώ να μου το υποδείξετε . Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το Xiaomi Pocophone f1,αλλά δεν θυμάμαι αν έχει NFC. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από saruman123 1
Alexandros7474 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, saruman123 είπε Το Xiaomi Pocophone f1,αλλά δεν θυμάμαι αν έχει NFC. Δεν έχει 10 ώρες πριν, Petran1965 είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400€ + 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τα πάντα όλα, λίγο gaming. Από Social Media ...τα γνωστά . 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Επειδή το κινητό που έχω τώρα είναι το Galaxy Grand Neo Duos https://www.samsung.com/gr/support/model/GT-I9060ZWAEUR/ πήγα να το σπάσω πολλές φορές λόγω κολλημάτων ιδίως όταν είμαι bet365 και χάνω internet. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δαχτυλικό αποτύπωμα, NFC 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι αλλά και δεν τρελαίνομαι για φωτογραφίες 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι και Όχι Τώρα είμαι με δύο αν βρεθεί καλύτερο κινητό μονή SIM καταργώ το ένα νούμερο. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ..... 8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Όσο το δυνατόν ναι. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο. Αν υπάρχει κάτι SUPER από Black Friday παρακαλώ να μου το υποδείξετε . Ευχαριστώ. Υπάρχει σε κους Βόλο το honor play στα 269€ . Έχει όσα θέλεις εκτός από ip68
Tsilinger Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, saruman123 είπε Το Xiaomi Pocophone f1,αλλά δεν θυμάμαι αν έχει NFC. Δεν έχει nfc
Petran1965 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Αδιάφορο το nfc λάθος μου .....τραγικό από μέρους μου . Με 400 - 500 + - ευρώ θα ήθελα κάτι καλό που να το κρατήσω 4 χρονάκια. Δεν γνωρίζω τι γίνεται από προσφορές. Κάποια μοντέλα και κατάστημα .
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Petran1965 είπε Αδιάφορο το nfc λάθος μου .....τραγικό από μέρους μου . Με 400 - 500 + - ευρώ θα ήθελα κάτι καλό που να το κρατήσω 4 χρονάκια. Δεν γνωρίζω τι γίνεται από προσφορές. Κάποια μοντέλα και κατάστημα . Τότε πάρε το P20 pro στα 549€
Tsilinger Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Με 400-500 περνεις ότι θέλεις φίλε!!! Προτείνω mi8...αυτή τη στιγμή που μιλάμε
shooterg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 https://www.bestprice.gr/item/2155271981/samsung-galaxy-s9-64gb-dual.html?qid=3htXEdVakIW_89171&seq=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα