Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα εχω αγορασει εναν RYZEN 2700Χ και θελω να μου πειτε ποια μητρικη και μνημες να παρω.

Τα υπολοιπα κομματια υπαρχουν ολα και θελω μονο αυτα τα 2 για να αρχισω να στηνω το pc.

Δεν θα γινει ποτε overclock αν αυτο βοηθαει στην επιλογη της μητρικης και επισης δεν θα ηθελα να ξεφυγω σε χρηματα πανω απο 160 ευρω για παραδειγμα εκτος αν ειναι απαραιτητο.

Αν αξιζει να παω και σε Β450 αντι για Χ470 σε περιπτωση χαμηλοτερης τιμης η επιδοσεων διοτι δεν θα γινει overclock ποτε τοτε να παω προς Β450 αν δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες σε επιδοσεις.

Για μνημες να πηγαινα στις παρακατω η να κοιταξω για κατι αλλο?

https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html

Η αγορα μπορει να γινει απο εξωτερικο αλλα και απο Ελλαδα και πιθανοτατα να γινει απο εξωτερικο.

Η χρηση θα ειναι για gaming-streaming.

Δημοσ.

Γράψε συνολικό ποσο που διαθετεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, radiohead είπε

Γράψε συνολικό ποσο που διαθετεις

Ελεγα μεχρι 250 ευρω και για τα 2 επειδη θα αγοραστουν απο εξωτερικο και δεν θα πληρωσω ΦΠΑ.

Μπορω για παραδειγμα να παρω τις παραπανω μνημες που ανεφερα στα 111,00 ευρω και στα 115,00 ευρω την Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming και συν κανενα 10αρικο τα μεταφορικα.

Αν πρεπει να παω σε κατι καλυτερο ομως η επιβαλλεται τοτε μπορω ν'ανεβω κι αλλο.

Αν ομως δεν μου χρειαζεται μια Χ470 και λογω της χρησης τοτε να δω και Β450.

10 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Κοιτάς αναλόγως τα features που θες κάποια από αυτές. Kομπλέ οι μνήμες. 

Για την Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming  λες οχι ε?

Ειναι καλυτερα να παω σε MSI?

Δημοσ.

Αν θες vfm πηγαινε στην b450 tomahawk ανεπιφύλακτα.

Τωρα εφόσον μιλάμε για gaming-streaming και κλοκαρισμα θα σου προτεινα και ακριβότερες μνήμες.

3200 cas14 δλδ 200φευγα. Αναλόγα με το πορτοφόλι σου λοιπόν κινήσου. 

Σε φτηνότερες αυτές είναι στο qvl της tomahawk για σιγουρακι https://www.skroutz.gr/s/7380408/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3200MHz-CMK16GX4M2B3200C16R.html

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Καλή είναι και αυτή. Εφόσον δεν κάνεις κάτι extreme όπως λες, σε καλύπτει και η Aorus. H MSI έχει βγάλει πάρα πολύ καλές μητρικές σε ΑΜ4 γενικά. Θα μπορούσες να πας και στην Tomahawk για πιο οικονομικά, είναι εξαιρετική άλλωστε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ελεγα μεχρι 250 ευρω και για τα 2 επειδη θα αγοραστουν απο εξωτερικο και δεν θα πληρωσω ΦΠΑ.

Μπορω για παραδειγμα να παρω τις παραπανω μνημες που ανεφερα στα 111,00 ευρω και στα 115,00 ευρω την Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming και συν κανενα 10αρικο τα μεταφορικα.

Αν πρεπει να παω σε κατι καλυτερο ομως η επιβαλλεται τοτε μπορω ν'ανεβω κι αλλο.

Αν ομως δεν μου χρειαζεται μια Χ470 και λογω της χρησης τοτε να δω και Β450.

Όχι και εγώ σου λέω, σε gigabyte η μόνη που αξίζει τα λεφτά της είναι η gaming 7. 

Απο τη φθηνότερη προς την ακριβότερη: MSI B450 Tomahawk -> Asus Prime X470 Pro -> MSI X470 Gaming M7 AC.

Ποια κάρτα γραφικών έχεις ? 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Όχι και εγώ σου λέω, σε gigabyte η μόνη που αξίζει τα λεφτά της είναι η gaming 7. 

Απο τη φθηνότερη προς την ακριβότερη: MSI B450 Tomahawk -> Asus Prime X470 Pro -> MSI X470 Gaming M7 AC 

Aπο τις Χ470 και ειδικα τις ASUS διαβασα σε ενα forum εξωτερικου οτι δεν εχουν πολυ καλα vrm και δεν ξερω αν ισχυει.

Μαλλον στο tomshardware αλλα δεν θυμαμαι που τωρα για να το βρω το απογευμα το εβλεπα.

Την τελευταια δεν την φτανω την M7 AC.

Σε Χ470 μονο την ASUS Pro θα μου προτεινες?

10 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Καλή είναι και αυτή. Εφόσον δεν κάνεις κάτι extreme όπως λες, σε καλύπτει και η Aorus. H MSI έχει βγάλει πάρα πολύ καλές μητρικές σε ΑΜ4 γενικά. Θα μπορούσες να πας και στην Tomahawk για πιο οικονομικά, είναι εξαιρετική άλλωστε.

Απο Χ470 ποια θα επελεγες MSI ε?

Ποια συγκεκριμενα αν μπορεις να μου πεις την αποψη σου?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Aπο τις Χ470 και ειδικα τις ASUS διαβασα σε ενα forum εξωτερικου οτι δεν εχουν πολυ καλα vrm και δεν ξερω αν ισχυει.

Μαλλον στο tomshardware αλλα δεν θυμαμαι που τωρα για να το βρω το απογευμα το εβλεπα.

Την τελευταια δεν την φτανω την M7 AC.

Σε Χ470 μονο την ASUS Pro θα μου προτεινες?

Δεν ισχύει αυτό που διάβασες, μήπως ήταν για κάποιο άλλο μοντέλο ? 

Η μητρική είναι τεφαρίκη, την ίδια έχω με ryzen 5 2600 και σε λίγο καιρό με 2700x 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, radiohead είπε

Αν θες vfm πηγαινε στην b450 tomahawk ανεπιφύλακτα.

Τωρα εφόσον μιλάμε για gaming-streaming και κλοκαρισμα θα σου προτεινα και ακριβότερες μνήμες.

3200 cas14 δλδ 200φευγα. Αναλόγα με το πορτοφόλι σου λοιπόν κινήσου. 

Σε φτηνότερες αυτές είναι στο qvl της tomahawk για σιγουρακι https://www.skroutz.gr/s/7380408/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3200MHz-CMK16GX4M2B3200C16R.html

Οχι δεν θα γινει καθολου κλοκαρισμα στο pc μονο gaming-streaming καθαρα.

Ναι αν ηταν λιγο καλυτερες οι τιμες θα πηγαινα σιγουρα σε 3200 cas14 αλλα παει πολυ και δεν ξερω αν αξιζει την διαφορα.

Αν επιλεξω την b450 tomahawk δεν θα κανουν αυτες που ειπα αρχικα?

Σε Χ470 μπορει να μου δωσεις κι εσυ μια προταση.

2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Δεν ισχύει αυτό που διάβασες, μήπως ήταν για κάποιο άλλο μοντέλο ? 

Η μητρική είναι τεφαρίκη, την ίδια έχω με ryzen 5 2600 και σε λίγο καιρό με 2700x 

Οχι ειμαι σιγουρος οτι διαβασα γενικοτερα για ASUS X470 και οχι μονο για την συγκεκριμενη.

Δεν λεω οτι ειναι κακη ισα ισα ειχα επιλεξει αρχικα την Gigabyte την ASUS και 2 MSI την Gaming Pro και την Gaming Plus.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αν ηταν λιγο καλυτερες οι τιμες θα πηγαινα σιγουρα σε 3200 cas14 αλλα παει πολυ και δεν ξερω αν αξιζει την διαφορα.

Ποιο μονιτορ και κάρτα γραφικών έχεις ? 

Ποια παιχνίδια θα παίζεις? 

Οχι ειμαι σιγουρος οτι διαβασα γενικοτερα για ASUS X470 και οχι μονο για την συγκεκριμενη.

Δεν λεω οτι ειναι κακη ισα ισα ειχα επιλεξει αρχικα την Gigabyte την ASUS και 2 MSI την Gaming Pro και την Gaming Plus.

Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.hardwareluxx.de/community/f12/pga-am4-mainboard-vrm-liste-1155146.html

Στο ξανά γράφω στα χρήματα της δεν έχεις καλύτερη επιλογή, γιαυτό σου έγραψα τις 3 καλύτερες στη κατηγορία χρημάτων τους. 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Ποιο μονιτορ και κάρτα γραφικών έχεις ? 

Ποια παιχνίδια θα παίζεις? 

Kαρτα 2080 Gigabyte Gaming OC και για οθονη εχω επιλογη για Dell Alienware AW2518HF(240Hz) και μια 27αρα acer predator 2K.

Δεν ξερω ακομη ποια θα χρησιμοποιηθει.

Kυριως OVERWATCH αλλα μπορει και Fortnite-PubG.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Kαρτα 2080 Gigabyte Gaming OC και για οθονη εχω επιλογη για Dell Alienware AW2518HF(240Hz) και μια 27αρα acer predator 2K.

Δεν ξερω ακομη ποια θα χρησιμοποιηθει.

Kυριως OVERWATCH αλλα μπορει και Fortnite-PubG.

Με τέτοια κάρτα γραφικών και σε αυτά τα hz θέλεις όντως καλές μνήμες... 

Ps: Για να μην λες ότι είμαι ο μόνος, ρώτησε και τον @akoinonitos που ειχε X470 ROG Crosshair VII και άλλαξε σε prime pro..

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Με τέτοια κάρτα γραφικών και σε αυτά τα hz θέλεις όντως καλές μνήμες... 

Ps: Για να μην λες ότι είμαι ο μόνος, ρώτησε και τον @akoinonitos που ειχε X470 ROG Crosshair VII και άλλαξε σε prime pro..

Οταν λες καλες μνημες εννοεις καλυτερες απο αυτες που εχουν αναφερθει?

Θα τον ρωτησω τον φιλο να μου πει κι αυτος.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Σε asus x470 pro θα σε πήγαινα μετά αλλά σου ξαναλέω αφού δεν θα κλοκαρεις πάρε tomahawk και 3200 cas 14 μνήμες μη σου πω 3600 cas15. Ασε στην άκρη τις ακριβές x470 εφόσον δεν θα παίξει oc. (Όχι ότι θα ε εις πρόβλημα με την b450 αν στο μέλλον το αποφασίσεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...