Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά Shielded ..

Να ακούμε μουσική και να παίζουμε κανά παιχνιδάκι...

Καμία αξιοπρεπή πρόταση?

Ευχαριστώ ;)

όχι με ξεχωριστό Woofer αν είναι εφικτό 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και την παίρνεις και μαζί σου αφού έχει και επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

https://en.creative.com/p/speakers/creative-stage-air

Βέβαια αν θες τη γνώμη μου, καλύτερη εμπειρία σε gaming-ταινίες-μουσική σίγουρα με ένα μικρό subάκι θα έχεις απογειωτικό αποτέλεσμα. Οπότε δες τη μεγάλη της αδελφή.

https://en.creative.com/p/speakers/creative-stage

Επεξ/σία από Pleo
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ribo7 είπε

Παίζει και με ρεύμα σωστά? Ή μόνο μπαταρία?

H μικρή παίζει με μπαταρία επαναφορτιζόμενη. Την έχεις συνδεμένη σε μια USB του PC ή με φορτιστή 5V 2A.

H μεγάλη μπαίνει μόνο στο ρεύμα και δεν έχει μπαταρία.

Πολύ έξυπνες και οικονομικές επιλογές.

• Like 2
Δημοσ.

το μικρό soundbar με έχει ψήσει, μιας και είμαι σε διαδικασία αποσυμφόρησης του γραφείου μου.

Κρίμα που δεν το βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα για άμεση αγορά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε

το μικρό soundbar με έχει ψήσει, μιας και είμαι σε διαδικασία αποσυμφόρησης του γραφείου μου.

Κρίμα που δεν το βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα για άμεση αγορά

Εμένα με είχε ψήσει ένα ακουστικό από την ίδια μάρκα που επίσης δεν το έβρισκα στην Ελλάδα. Οπότε αναγκαστικά το παράγγειλα από την Creative. Πάντως είναι safe η αγορά από εκεί. Εγώ το πήρα με προσφορά free shipping τότε και ήρθε σε λίγες μέρες, 5 εργάσιμες αν δεν κάνω λάθος με DHL express. Και επειδή η αγορά ήταν εντός Ε.Ε. ήταν όλα δωρεάν.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναμένω σήμερα παραλαβή της μικρής soundbar (creative-stage-air). Αγορά από Creative, με δώρο κάτι handsfree (Creative Hitz MA500).

Θα την σετάρω και θα γράψω εντυπώσεις.

Edit: Την σύνδεσα, τίμια πιστεύω. Ακούγεται σίγουρα καλύτερα από το laptop μου (Dell Latitude 5590). Την έχω κάτω από το μεγάλο Monitor (έχω συνδέσει το laptop με 23'' οθόνη). Καταλαβαίνεις ότι ο ήχος έρχεται από χαμηλά αλλά τουλάχιστον είναι κεντρικά (πρώτα ερχόταν από το laptop που το έχω στο πλάι). Καλό μπάσο. Και με το bluethooth μια χαρά έπαιξε με το κινητό. Η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδιο jack male-to-male αλλά είναι κοντό, 0.5m. Επίσης και το USB-to-microUSB για φόρτιση είναι κοντό.

Επεξ/σία από ribo7
Ελήφθη
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/1/2019 στις 11:21 ΠΜ, ribo7 είπε

Αναμένω σήμερα παραλαβή της μικρής soundbar (creative-stage-air). Αγορά από Creative, με δώρο κάτι handsfree (Creative Hitz MA500).

Θα την σετάρω και θα γράψω εντυπώσεις.

Edit: Την σύνδεσα, τίμια πιστεύω. Ακούγεται σίγουρα καλύτερα από το laptop μου (Dell Latitude 5590). Την έχω κάτω από το μεγάλο Monitor (έχω συνδέσει το laptop με 23'' οθόνη). Καταλαβαίνεις ότι ο ήχος έρχεται από χαμηλά αλλά τουλάχιστον είναι κεντρικά (πρώτα ερχόταν από το laptop που το έχω στο πλάι). Καλό μπάσο. Και με το bluethooth μια χαρά έπαιξε με το κινητό. Η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδιο jack male-to-male αλλά είναι κοντό, 0.5m. Επίσης και το USB-to-microUSB για φόρτιση είναι κοντό.

Πόσο σου βγήκε συνολικά;;

Άξιζε τελικά η αγορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

44€ (39 + 5 μεταφορικά για Ολλανδία).

Ναι, τίμια αγορά.

Επεξ/σία από ribo7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...