Προς το περιεχόμενο

Colin McRae 04 Demo Times

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re man mhn mas parexigeis...alla oi xronoi paraeinai kaloi gia na einai alithinoi

no offense...

kai afto pou mas vazei se skpeseis olous einai to oti les pws asxolithikes mono mia mera me to pexnidi....

anyway....makari na einai alithinoi..!!!!

Δημοσ.

man...sorry....pernw pisw oti ipa...ida se kati alla site kati xronous...kai katapia thn glwssa mou...paradigma..finlandia 1.44.xx edaxi...mas doulevoun...anyway...

oi xronoi mou ews twra...

Edit

USA : 2:44:37

Finland : 1:59:07

Japan : 3:13:05

Δημοσ.

Oi xronoi mou einai apolytws alh8inoi.Den eimai kanenas tyxaios sto insomnia, oute 8a riskara na koroidepsw kanena gia na kerdisw ti allwste?

Kai to oti epaiksa mia mera mono den leei tpt.Asxoloume me to mcrae apo otan prwtokykloforhse.

Δημοσ.

exeis dikio kai se paradexome...an kai oloi ligo polu asxoloumaste me to cmr apo otan prwtovgike....

anyway....well done gia tous xronouns...alla mhn epanapavese....

se ligo tha einai parelthon:):):)xexe....

a kai mhn xexnas...japan eisai polu piso akoma:)axaxax :o

Δημοσ.

Sti Japan me ligi prospathia kovonte ena dio deyterolepta alla sta alla dio diskolo to vlepo. mono sti finland na ginete ligo kaliteros xronos. alla to pio oreo se ayto to cmr gia na mi mou lete gia photoshop kai mamakies(oute kan to exo) einai oti den einai anangki na eise pano sto dromo sinexeia mporis na koveis kiolas, opos ginete kai sti pragmatikotita aloste :D

Δημοσ.

gametimesonline.com/times/cmr4demo dite kai monoi sas....kai prin ipa....mamakia...o kalitero einai 1.47 kati...alla kai pali....

Kalh fash tha htan na katevazate to programmataki pou exei...gto legete kai na stelnate etsi tous xronoun ekei...ama ta kanete taxinomisi kata xwra kai valate ellada tha mas vgazei tous kaliterous xronous pou exoume kanei oi ellhnes mono....einai kalh fash...kai etsi den tha exoume amfivolies kai screen shot kai xazomare:)!!!thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...