overpower Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Επειδη γεμιζει σχετικα ευκολα ο 500αρης με εφαρμογες και παιχνιδια, θελω να παρω εναν m2 που να εχω μεσα λειτουργικο και προγραμματα μονο. Θα εχω πτωση σε ταχυτητες με pci καρτα? η μητρικη μου υποστηριζει χ16 2.0 pci-e Edit: Προφανως αναφερομαι σε καποιον με write/read 2000+/2000+ (πχ evo 970) Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από overpower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Θα περιοριζεται στα 1600mb/s λογο pci-e 2.0 Ωστοσο το κυριοτερο σου θεμα θα ειναι οτι δεν θα μπορει να μπουταρει απο το δισκο αν δεν εχει βγει update στο bios με nvme support. Oποτε θα σου λεγα να παρεις ενα sata δισκο. Διαφορες ετσι και αλλιως δεν προκειται να καταλαβεις. Ο crucial mx500 ειναι μια πολύ καλη επιλογη. Μην πάρεις 860 evo εχουν προβληματα συμβατοτητας με τις προ-ryzen amd μητρικες (controllers) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα