Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση Hitachi 55" 4K Ultra HDR Smart TV 55HK6000 379euro @public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν βγαζει πλεον η hitachi , ειναι τουρκικες vestel , βεβαια εμενα προσωπικα αν μου ταιριαζε στα χαρακτηριστικα δεν θα με ενδεφερε γιατι και το ψυγειο μου τουρκικο ειναι αλλα ειναι μπομπα :)

https://www.displayspecifications.com/en/model/5eba1579

60ρι πανελ (χμμμ)  .... direct led (καλο) ... IPS (ok).... 10bit (8bit+frc)...οικονομικα watt...den βλεπω ARC hdmi (κακο!)

Επεξ/σία από xoxlasae
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, thedurutian είπε

Και εγω ειμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2. Αλλά Ποια?? Σκέφτομαι αντι να πάρω με 1000 την κορυφαία προσφορά 55αρα την sony, να πάρω μια απο αυτές τις 2 κ με τα ρέστα να πάρω διάφορα άλλα που χρειάζομαι..

• Like 2
Δημοσ.

Ειμαι μεταξυ αυτης, της jvc lt55k880 και της f&u fl2d5504uh, δυστυχως ολες με ips panel.

Ουσιαστικη εκπτωση black friday φαινεται να εχει μονο η hitachi.Εχει κανενας καποια απο αυτες;Η βασικη χρηση ειναι ταινιες σε χαμηλου φωτισμου δωματιο.Επισης ξερει κανεις αν αυτες οι μαρκες θα κανουν αναβαθμιση το firmware για hdr 10+?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, stefanosstef είπε

Ειμαι μεταξυ αυτης, της jvc lt55k880 και της f&u fl2d5504uh, δυστυχως ολες με ips panel.

Ουσιαστικη εκπτωση black friday φαινεται να εχει μονο η hitachi.Εχει κανενας καποια απο αυτες;Η βασικη χρηση ειναι ταινιες σε χαμηλου φωτισμου δωματιο.Επισης ξερει κανεις αν αυτες οι μαρκες θα κανουν αναβαθμιση το firmware για hdr 10+?

Σε χαμηλού φωτισμού πας σε VA. Και το hdr καλύτερα να μην υπήρχε. Η εικόνα θα είναι χειρότερη με HDR απότι χώρις HDR. 

Αφου πιστεύω καλύτερα θα ήταν να της έβγαζαν σκέτες 4K χώρις HDR. 

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, xoxlasae είπε

δεν βγαζει πλεον η hitachi , ειναι τουρκικες vestel , βεβαια εμενα προσωπικα αν μου ταιριαζε στα χαρακτηριστικα δεν θα με ενδεφερε γιατι και το ψυγειο μου τουρκικο ειναι αλλα ειναι μπομπα :)

https://www.displayspecifications.com/en/model/5eba1579

60ρι πανελ (χμμμ)  .... direct led (καλο) ... IPS (ok).... 10bit (8bit+frc)...οικονομικα watt...den βλεπω ARC hdmi (κακο!)

Δεν νομίζω ότι είναι πλήρως σωστά τα χαρακτηριστικά. Πχ το Scart έχει κοπεί από τη Vestel εδώ και καιρό.

6 ώρες πριν, stefanosstef είπε

είναι οι ίδιες τηλεοράσεις, φτιαγμένες από το ίδιο εργοστάσιο και οι τρεις με απειροελάχιστες διαφορές στο γραφικό σκέλος των μενού...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Σε χαμηλού φωτισμού πας σε VA. Και το hdr καλύτερα να μην υπήρχε. Η εικόνα θα είναι χειρότερη με HDR απότι χώρις HDR. 

Το ίδιο μου είπε φίλος που μόλις πήρε μια φτηνή 55'' samsung, τα hdr video δειχναν χειρότερα.Γιατί αυτό;Ψάχνοντας βρήκα ότι το hdr μόνο θετικά έχει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stefanosstef είπε

Το ίδιο μου είπε φίλος που μόλις πήρε μια φτηνή 55'' samsung, τα hdr video δειχναν χειρότερα.Γιατί αυτό;Ψάχνοντας βρήκα ότι το hdr μόνο θετικά έχει.

Δεν εχουν wide color gamut και την απαραιτητη φωτεινοτητα ωστε να δειξει καλυτερα.Οι φτηνες απλα το βαζουν να υπαρχει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexakos89 είπε

Δεν εχουν wide color gamut και την απαραιτητη φωτεινοτητα ωστε να δειξει καλυτερα.Οι φτηνες απλα το βαζουν να υπαρχει.

Αφορά και panel VA αυτό ή μόνο IPS?Κάποια πρόταση μέχρι 400€ με VA panel στις 49-50"?Γιατί στις 55" δεν πρόκεται να βρω κάτι της προκοπής.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, alexakos89 είπε

...Πως και ετσι με το HDR?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, methismenokotsani είπε

...Πως και ετσι με το HDR?

1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

• Like 1
Δημοσ.

επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την hitachi..αξιζει?σε αυτα τα χρηματα?η υπαρχει κατι καλυτερο με 60-70 ευρω παραπανω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...