Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Υ/Δ που είμαι στα 4+ μέτρα από τη τηλεόραση μια χαρά με έχει βολέψει η full hd 49αρα που έχω 

Καμία αθλητική Κυριακή βλέπω και στο τσακίρ κέφι καμία μλκια στη τηλεόραση 

9/10 βλέπει η σύζυγος κανα τέταρτο πριν την πάρει ο ύπνος κανα reality ή τίποτα ανάλογο 

Σιγα μην έδινα ένα χιλιάρικο για τέτοια χρήση...

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

Σιγουρα ναι, αλλα το 80% που θα αγορασει 49αρα επαναλαμβανω 49αρα ειναι αρκετα μεγαλη για το οποιοδηποτε σπιτι σιγουρα θα την θελει για να βλεπει netflix η για gaming ο οποιος σιγουρα θα θελει 4κ

Και πάλι όχι απόλυτα. Για gaming σε κονσόλες (εκτός από ps4 pro και one x) που ακόμα πουλάνε εκατομμύρια κομμάτια μια χαρά δεν θα είναι; Ή για να βλέπει κάποιος tv; Νορμάλ μέγεθός είναι η 49αρα πλέον. 

Τέλος πάντων, για μένα αν ισχύει είναι καλή προσφορά. Οι 40-42 είναι ακριβότερες και όχι τόσο επώνυμες.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ η μισή Ελλάδα δεν έχει HD σήμα και λέμε ότι τα 1080π δεν είναι αρκετά... Τυχεροί οποίοι πρόλαβαν αν υπήρξε όντως προσφορά. 

• Like 8
Δημοσ.
1 hour ago, TsironakosMix said:

Σιγουρα ναι, αλλα το 80% που θα αγορασει 49αρα επαναλαμβανω 49αρα ειναι αρκετα μεγαλη για το οποιοδηποτε σπιτι σιγουρα θα την θελει για να βλεπει netflix η για gaming ο οποιος σιγουρα θα θελει 4κ

μεγαλη αληθεια,1 εκατοστο το πιξελ θα ναι

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν θέλει κάποιος να παραλάβει, του δίνω αριθμό παραγγελίας. μέχρι σήμερα το βράδυ θα ισχύει η παραγγελία μου είπαν.

έφυγε 

Επεξ/σία από questionmark
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, questionmark είπε

αν θέλει κάποιος να παραλάβει, του δίνω αριθμό παραγγελίας. μέχρι σήμερα το βράδυ θα ισχύει η παραγγελία μου είπαν. 

Ενδιαφερομαι φιλε μου . Σου στειλα και πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν παραλάβετε ενημερώστε να δούμε αν ήταν αληθινή προσφορά τελικά. Νομίζω μια χαρά για τα λεφτά της.

Μοντέλο Μαρτίου του 2016 φαίνεται να είναι.

https://www.amazon.de/Samsung-UE49K5179SSXZG-Fernseher-geeignet-Satellitenempfang/dp/B01N63FDC9

image.png.70a20056f25ed4599670a02a3eefded2.png

image.png.2e6cfa6e6f4d256a11dc5cbe68ef688a.png

Επεξ/σία από DownUNDERground

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...