Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, arianosfc είπε

Δεν ξερω αν ειναι λαθος... Ετοιμος ημουν να αγορασω αλλα κατι δεν μου αρεσει και δεν την εστειλα την παραγγελια.

Η πιο φθηνη 49αρα εβερ παντως....

https://www.kaizershop.gr/samsung-ue49k5179ss-tv-49

Και να ήθελες 

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Δημοσ.

εμενα ειχε περασει κανονικα η παραγγελια και μετα την εβαλα εδω.... ειχε 4 κομματια σγρ, καποιος μας προλαβε

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

Δεν νομιζω ομως να υπαρχει ακομη κοσμος που να αγοραζει fullhd tvs... Εξερουντε γιαγιαδες παπουδες

Στην τιμή αυτή; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Στην τιμή αυτή; 

Ναι στην τιμη αυτη, το να δωσεις τωρα 200ε και να την αλλαξεις σε 1-2 χρονια που σιγουρα του χρονου θα βγουνε πολυ καλυτερες προσφορες απο αυτην ειδικα στις 4κ οχι δεν αξιζει

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, arianosfc said:

εμενα ειχε περασει κανονικα η παραγγελια και μετα την εβαλα εδω.... ειχε 4 κομματια σγρ, καποιος μας προλαβε

Πρόλαβα και έβαλα παραγγελία, για να δούμε αν θα την τιμήσουν 

Δημοσ.

μια χαρα η full hd ειδα και εγώ που εχω 3d και δεν ειδα ποτε στην 42αρα μου. αν προλάβαινα θα βαραγα μια παραγγελία εστω για τις 7ιντσες παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TsironakosMix είπε

Ναι στην τιμη αυτη, το να δωσεις τωρα 200ε και να την αλλαξεις σε 1-2 χρονια που σιγουρα του χρονου θα βγουνε πολυ καλυτερες προσφορες απο αυτην ειδικα στις 4κ οχι δεν αξιζει

Δεν ξέρω, εγώ πιστεύω αξίζει σε αυτή την τιμή. Ανάλογα τη χρήση βέβαια.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν ξέρω, εγώ πιστεύω αξίζει σε αυτή την τιμή. Ανάλογα τη χρήση βέβαια.

Σιγουρα ναι, αλλα το 80% που θα αγορασει 49αρα επαναλαμβανω 49αρα ειναι αρκετα μεγαλη για το οποιοδηποτε σπιτι σιγουρα θα την θελει για να βλεπει netflix η για gaming ο οποιος σιγουρα θα θελει 4κ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...