Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φιλη ενδιαφέρεται να πάρει το iPhone 6 που το έχουν 200 ευρώ για Black Friday. Αξίζει; Ποια είναι η γνώμη σας; Το θέλει για τα βασικά.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Markantonis είπε

Μια φιλη ενδιαφέρεται να πάρει το iPhone 6 που το έχουν 200 ευρώ για Black Friday. Αξίζει; Ποια είναι η γνώμη σας; Το θέλει για τα βασικά.

και να το θελει το βλεπω εξαντλημενο....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Markantonis είπε

Προσωρινά εξαντλημένο γράφει. Υπάρχει ελπίδα ή...

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια....
εκτος αν ετσι λεγετε η πεθερα σου :P 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Πιστεύω πάντως οτι δεν αξίζεις (οχι τα 200) αλλα σαν κινητο είναι λιγο ξεπερασμένο

Θα συμφωνήσω απόλυτα! Είναι τηλέφωνο του 2014 προσωπικά δεν θα το επέλεγα. Είπαμε ξεστοκάρισμα άλλα αυτό παραείναι...

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, d4mage είπε

Θα συμφωνήσω απόλυτα! Είναι τηλέφωνο του 2014 προσωπικά δεν θα το επέλεγα. Είπαμε ξεστοκάρισμα άλλα αυτό παραείναι...

Εγω παλι θα ελεγα οτι παραμενει καλυτερο απο τα περισσοτερα middle range κινητα σημερα.

Αλλα η προσφορα δεν υπαρχει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Εγω παλι θα ελεγα οτι παραμενει καλυτερο απο τα περισσοτερα middle range κινητα σημερα.

Δεν είπα πως το τηλέφωνο δεν αξίζει, είπα απλά ότι είναι αρκετά παλιό (2014) και πως δεν θα το αγόραζα (προσωπικά). 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Biased 😂😂

3 ώρες πριν, d4mage είπε

Συμφωνω, ας παρει ενα καινουργιο Android ή στην χειροτερη περιπτωση ας μαζεψει λιγα παραπανω να παρει ενα i "Phone" .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...