Προς το περιεχόμενο

[Gaming] PS VR V2 + Camera + VR Worlds (Voucher) @ 195,55€ Αmazon.it [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και αποφεύγω να γράφω σχόλια του στύλ... "τρέξτε!" , "προλάβετε" κλπ αυτή την φορά ίσως αξίζει να βιαστείτε όσοι το χρειάζεστε ή το περιμένατε! ;) 

Στα 195,55 ευρώ τελική τιμή το PS VR Version 2 + camera + vr worlds απο το ιταλικό amazon: 

Link> https://www.amazon.it/gp/product/B078G8XZPX/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00

Εγχώρια η καλύτερη τιμή που παίζει είναι στα 199 ευρώ στον Κotsovolo αλλά το version 1 (To version 2 δεν υπάρχει Ελλάδα). 

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/periferiaka-ps4/180704-sony-playstation-vr-%26-camera-v2-%26-vr-worlds

Εννοείται ότι το χτύπησα αυτή την φορά! :) 

Χωρίς τίτλο.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, asemnos είπε

Το σκεφτομαι.. αλλα μου λειπει το PS4 Pro (εχω το απλο) που περιμενω να το βρω σε προσφορα!

Mα και με το απλό παίζει, το απλό έχω και εγώ. Έχει συμβατότητα με όλα τα ps4. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπάρχει ήδη θέμα για την προσφορά αυτή και για άλλες προσφορές PSVR εσωτερικού και εξωτερικού στο forum. Επίσης η φωτογραφία που δείχνει είναι η v1 όχι η v2. Ελπίζω να έχουν κάνει λάθος μόνο στην φωτογραφία.

Επεξ/σία από KrisDs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, KrisDs είπε

υπάρχει ήδη θέμα για την προσφορά αυτή και για άλλες προσφορές PSVR εσωτερικού και εξωτερικού στο forum. Επίσης η φωτογραφία που δείχνει είναι η v1 όχι η v2. Ελπίζω να έχουν κάνει λάθος μόνο στην φωτογραφία.

Αναφέρεται στην περιγραφή ότι πρόκειται για το version 2. 

Οι άλλες προσφορές με το VR αφορούσαν εγχώριες προσφορές (public-kotsovolos-plaisio-mediamarkt) και υπήρχαν σφήνα κάποια Links με προσφορές εξωτερικού.

Αποτέλεσμα να γίνεται αχταρμά το θέμα και να χάνονται χρήσιμες πληροφορίες.

Γιαυτό καλύτερα ξεχωριστό θέμα με την συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε είναι η καλύτερη τιμή που έχει παίξει μέχρι τώρα για Ελλάδα. ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Mα και με το απλό παίζει, το απλό έχω και εγώ. Έχει συμβατότητα με όλα τα ps4. 

Το ξερω, λαθος διατυπωση.. εννοω τα εξοδα. Μια η Sony η 70'' του περασμενου μηνα απο Κωτσοβολο, μια το σημερινο soundbar, μια το PS4 Pro που περιμενω.. θα παμε φυλακη!

Επεξ/σία από asemnos
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, asemnos είπε

Το ξερω, λαθος διατυπωση.. εννοω τα εξοδα. Μια η Sony η 70'' του περασμενου μηνα απο Κοτσωβολο, μια το σημερινο soundbar, μια το PS4 Pro που περιμενω.. θα παμε φυλακη!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, μια απ τα ίδια και εδώ! :D 

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, asemnos είπε

Το ξερω, λαθος διατυπωση.. εννοω τα εξοδα. Μια η Sony η 70'' του περασμενου μηνα απο Κοτσωβολο, μια το σημερινο soundbar, μια το PS4 Pro που περιμενω.. θα παμε φυλακη!

Τουλάχιστον θα το ευχαριστηθείς μέχρι να πας φυλακή!

Είναι εμπειρία το VR απλα στην αρχή πάρτε το σιγά σιγά και μην πιεσετε τον εαυτό σας αλλιώς θα αργήσετε πολύ να το συνηθίσετε. Με το που νιωσετε ενόχληση το βγάζετε κατευθείαν διαφορετικά ο εγκέφαλος θα το συνδέσει ως κάτι αρνητικό και θα σας πάρει 2 και 3 φορές περισσότερο χρόνο να το συνηθίσετε.

Αν θέλετε κι εσείς και άλλα παιδιά που θα το αγοράσουν να ανοίξουμε μετά ένα θέμα να σας δώσω  tips & tricks και να σας προτείνω βασικά αξεσουάρ που θα χρειαστείτε για να απολαυσετε το μηχάνημα στο έπακρο χωρίς προβλήματα.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, KrisDs είπε

Σχόλια απο την σελίδα:

Domanda: volevo sapere se si tratta del nuovo modello cuh-zvr2
Risposta: Sisi, è il VR V2 

Ερώτηση: Ήθελα να μάθω αν αυτό είναι το νέο μοντέλο cuh-zvr2
Απάντηση: Nαι ναι, είναι το VR V2
Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Θα σε εχω στα υπ 'οψιν να ξερεις ειτε ανοιξει το θεμα που λες ειτε οχι.. 😋 Η μονη εμπειρια απο VR που εχω ειναι το Samsung Gear VR στο S9+ μου. Και το ευχαριστιεμαι ακομα και σε αυτο, φαντασου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αψογα, απλά έχουν κάνει λάθος την φωτογραφία. Την ανοιξη που έψαχνα να πάρω το δικό μου γινόταν ένα μπάχαλο στο εξωτερικό γιατί υπήρχαν και τα 2 ταυτόχρονα στην αγορά με σχεδόν παρόμοιο κουτί και ήθελε πολύ προσοχή με τα listings γι'αυτο με βλέπετε να γράφω να τσεκάρετε αν κάνουν λάθος ή όχι.

Ότι θέλεις κι εσύ ή όποιος άλλος εδώ είμαι, τόσους μήνες στην κατοχή μου έχω μαζέψει πολύ υλικό από πληροφορίες, μέχρι και λίστα για επίπεδα ναυτίας των τίτλων έχω αν θέλετε να ποστάρω.

Καμία σχέση με Gear VR, αν ευχαριστιέσαι αυτό θα το λατρέψεις το PSVR. Για μένα η πρώτη φορά που παίζεις το London Heist με PS Move είναι πραγματικά αξέχαστη.

Επεξ/σία από KrisDs
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, panmitz είπε

179 ευρώ πλέον

179 + διαφορά ΦΠΑ + μεταφορικά = 195,55 ευρώ.... ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

179 + διαφορά ΦΠΑ + μεταφορικά = 195,55 ευρώ.... ;) 

Σωστός, μετά πρόσεξα ότι ξέχασα τα μεταφορικά ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...