Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με έχετε πεθάνει με το Σκρούτζ....

Και το xs max 512gb το έχουν 400 ευρώ λιγότερα στο Σκρούτζ από βιτρίνα σε επώνυμο κατάστημα.

Ξεκολλήστε ποια με τις online πατέντες. Μιλάμε πάντα για τιμές σε επώνυμες αλυσίδες η μη καταστημάτων. Και εγώ άμα θέλω παραγγέλνω ότι θέλετε στο 1/3 της τιμής που θα βρείτε σε βιτρίνα, σε οτιδήποτε δεν παράγεται Ελλάδα. Μα σε οτιδήποτε...

• Απαντ. 454
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Ο κλαδος της κινητης εχει κορεστει, οπως και των τηλεορασεων, των φουρνων, των ψυγειων κοκ Αυτο αποτυπωνεται στις πωλησεις της Apple, Samsung κοκ Ειμαστε στην αρχη μιας νεας εποχης, του IoT, το AI και των ψηφιακων βοηθων-εξυπνων συσκευων κτλ Δεν ξερω πού βρισκεται η Apple σε αυτο, η Alexa/Amazon, η MS με την Cortana και η Google με το Home παντως κατεχουν τα μεγαλυτερα ποσοστα. 

Τι σχέση έχει η Alexa και η Cortana με την ωρίμανση του κλάδου της κινητής. Τα smartphones θα παραμείνουν για αρκετό ακόμα καιρό η πιο δημοφιλής υπολογιστική συσκευή.

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, polaki είπε

Το ΙΚΕΑ φίλε έχει και καναπέ που κάνει 2000€.
Αυτό δε σημαίνει ότι είναι BoConcept, σωστά? Έτσι λοιπόν και το Note9 δεν είναι boconcept, πώς να το κάνουμε δηλαδή.
Αναφέρθηκα στο DESIGN. Όπου λοιπόν design, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. Αν δεν σ'αρέσει, δεν το παίρνεις, simple as! Το αν γίνεται κρεβάτι, ή αν σου κάνει καφέ, είναι τελείως εκτός συζήτησης όταν ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Mα το Note 9 εχει design ανεπαναληπτο. Και τυφλος το βλεπει.

maxresdefault-431.jpg

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

Ξεκολλήστε ποια με τις online πατέντες. Μιλάμε πάντα για τιμές σε επώνυμες αλυσίδες η μη καταστημάτων. Και εγώ άμα θέλω παραγγέλνω ότι θέλετε στο 1/3 της τιμής που θα βρείτε σε βιτρίνα, σε οτιδήποτε δεν παράγεται Ελλάδα. Μα σε οτιδήποτε...

Τι θα πει online πατέντες; Πώς θα αγοράσεις πιο φτηνά και βολικά δεν είναι το θέμα; Στο 1/3 της τιμής ό,τι θέλουμε; Για λέγε...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akatsim είπε

Mα το Note 9 εχει design ανεπαναληπτο. Και τυφλος το βλεπει.

maxresdefault-431.jpg

Κακώς της Samsung που δεν το χρεώνει 1500 ευρώ λοιπόν, αφού κατά τα λεγόμενα σου λόγω design τα αξίζει. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, azuli είπε

Εγω πρωτος θα κατακρινω την samsung.Δηλαδη και αυτοι πως την ειδαν με τις τιμες τους?

Μαυρο σε ολους αυτους,οχι μονο στην apple.

Ούτε εγώ αμφισβητώ ότι με το android μπορείς να κάνεις πιο εύκολα κάποια πράγματα εξαιτίας των περιορισμών του iOS. Απλώς τα πράγματα δεν είναι (πλέον) τόσο δύσκολα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχουμε περάσει πλέον σε μια εποχή που περισσότερη σημασία έχουν οι υπηρεσίες cloud και streaming από την ικανότητα του hardware να στέλνει και να λαμβάνει τοπικά αρχεία.

Ξαναλέω ότι για όποιον θέλει την απόλυτη ελευθερία σε διαμοιρασμό αρχείων και τις περισσότερες επιλογές, το android είναι η ιδανική πλατφόρμα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Τι σχέση έχει η Alexa και η Cortana με την ωρίμανση του κλάδου της κινητής. Τα smartphones θα παραμείνουν για αρκετό ακόμα καιρό η πιο δημοφιλής υπολογιστική συσκευή.

Ολοι εχουν κινητο, τα κινητα εχουν φτασει στο σημειο με 200€ να κανουν παπαδες ενω προ 5ετιας το lag στο Android σε κινητα ακομα και 400+ ηταν βασικο μειονεκτημα. Οι εταιρειες δεν εξαρτιωνται απο τομεις που σταματουν να αναπτυσσονται (ολοι εχουν κινητο) αλλα μετακινουν το innovation και το marketing σε "παρθενες περιοχες". Εγινε με τις τηλεορασεις, τα λαπτοπ, τα tablet-τωρα θα γινει και με τα κινητα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, polaki είπε

Κακώς της Samsung που δεν το χρεώνει 1500 ευρώ λοιπόν, αφού κατά τα λεγόμενα σου λόγω design τα αξίζει. 

Κανενα κινητο για εμενα δεν αξιζει πανω απο 700 ευρω καινουργιο. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Τι θα πει online πατέντες; Πώς θα αγοράσεις πιο φτηνά και βολικά δεν είναι το θέμα; Στο 1/3 της τιμής ό,τι θέλουμε; Για λέγε...

Πες ένα προϊόν που θες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, polaki said:

Ξέρω πρακτικάριο που δουλεύει για 120€ το μήνα και έκανε 5 μήνες υπομονή τρώγοντας φακές για να αγοράσει ένα Galaxy S. 

Ποιό είναι το point σου? 

οτι υπάρχουν για καθε αγορα και προϊον ανθρωποι που λειτουργουν με αυτο τον τροπο αλλα προς θεου δεν ειναι η πλειοψηφια. ειναι ενα μικρο ποσοστο, αν ηταν η πλειοψηφια τοτε ολοι θα ειχαν iPhones αντι για το 15-20% της αγορας που εχει τωρα. no;

59 minutes ago, akatsim said:

Για πες μου, στα αποτελεσματα, που αναφερει το κερδος απο το τις πωλησεις iphone? Εγω βλεπω ολης της εταιρειας εκει. Για iphone μονον αποστολες και τζιρο. Για τα αιφονια λεγαμε, οχι ρολογια και λαπτοπ.

απο την αρχη μιλουσα για overall κερδοφορια. απο τη στιγμη που δεν ξερουμε το κοστος αναπτυξης του iOS και των web services που το στηριζουν + marketing + logistics + taxes + οτιδηποτε αλλο κοστος χρειαζεται για να παραχθει να διανεμηθει και να βρεθει στο ραφι τελικα αυτο το προιον (περα απο υλικα) για να μπορσουμε να το αναγαγουμε σε καθε iPhone ξεχωριστα θα πουμε παπαριες. δε μπορουμε να το ξερουμε.

συνολικα η Apple σαν εταιρεια εχει 20-30% κερδοφορια.

Επεξ/σία από Snolly
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Snolly είπε

οτι υπάρχουν για καθε αγορα και προϊον ανθρωποι που λειτουργουν με αυτο τον τροπο αλλα προς θεου δεν ειναι η πλειοψηφια. ειναι ενα μικρο ποσοστο, αν ηταν η πλειοψηφια τοτε ολοι θα ειχαν iPhones αντι για το 15-20% της αγορας που εχει τωρα. no;

απο την αρχη μιλουσα για overall κερδοφορια. απο τη στιγμη που δεν ξερουμε το κοστος αναπτυξης του iOS και των web services που το στηριζουν + marketing + logistics + taxes + οτιδηποτε αλλο κοστος χρειαζεται για να παραχθει να διανεμηθει και να βρεθει στο ραφι τελικα αυτο το προιον (περα απο υλικα) για να μπορσουμε να το αναγαγουμε σε καθε iPhone ξεχωριστα θα πουμε παπαριες. δε μπορουμε να το ξερουμε.

συνολικα η Apple σαν εταιρεια εχει 20-30% κερδοφορια.

Γελάει και ο κάθε πικραμένος με το 20-30% που λες.

Δημοσ.
Just now, Istros said:

Γελάει και ο κάθε πικραμένος με το 20-30% που λες.

χαίρομαι που τουλάχιστον γελάς

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά κάντε ένα διάλειμμα κι εσείς, γιατί άρχισε το GNTM και θα πέσει η συμμετοχή στα θέματα έτσι κι αλλιώς

Επεξ/σία από gnsX
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...