Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, fmarkos είπε

Έ όλο και κάπου 

Παιδιά πάντως είναι λάθος να μιλάμε για κινητά των 1000+ γιατί εδώ στην ψαροκώστενα οι εταιρίες έχουν κάνει τραστ και έχουν κόψει τις επιδοτήσεις, σε άλλες χώρες παίρνεις τα κινητά του 1000 με 200€ ή και τσάμπα με συμβόλαια που δίνουν ένα σκασμό λεπτά ομιλίας internet και sms  σε τιμές ποιο φτηνές από το RED 1 της Vodafone και τα αντίστοιχα των άλλων δύο. Αλλά είπαμε στην Ελλάδα ο ανταγωνισμός είναι για τα μπάζα. Το 1000 σαν αγορά λιανικής στα συμβόλαια του εξωτερικού δεν υπάρχει. Δες εδώ για παράδειγμα το S9πόσο βγαίνει με συμβόλαιο στην Αγγλία, στην Κύπρο και στη ψαροκώστενα . Και θα μου πεις ρε μπάρμπα η Αγγλία είναι τεράστια αγορά, ναι οκ γι αυτό σου έβαλα και την Κύπρο που δεν είναι να δεις ότι δεν είναι θέμα αγοράς. Πάρε και μια Μάλτα να δεις. 

Στην αγγλια δινει και 24 μηνες free συνδρομη σε οτι επιλεξεις απο τα ( spotify, skysports, prime video) - επικο!

• Απαντ. 454
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Just now, polaki said:

Όχι φίλε, σου μίλησα για 7 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα που ΕΜΕΝΑ προσωπικά βολεύουν και χρησιμοποιώ καθημερινά, γιατί η μάνα μου και ο πατέρας μου με τους οποίους επικοινωνώ με sms (imessage) δεν έχουν και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να έχουν 100 διαφορετικά messaging apps. 

Στα υπόλοιπα 6 πράγματα που ανέφερα είμαι σίγουρος θα βρεις και εκεί 100 διαφορετικά apps να τα κάνουν.
Ωστόσο δεν με ενδιαφέρει να βρω ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ apps. Τα θέλω native στο οικοσύστημα μου χωρίς να χρειάζεται να ψάξω τίποτα. 

Υπαρχουν native σε οσα android skins εχω χρησιμοποιησει τα τελευταια χρονια,ειδικα στο ΜIUI της Xiaomi που ειναι ετη φωτος μπροστα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, polaki είπε

Από αυτά που εμένα προσωπικά βολεύουν και χρησιμοποιώ: 

1) iMessage σε όλα τα λειτουργικά, δηλαδή σου στέλνουν μηνυμα (imessage) στο κινητό, και εσύ το βλέπεις/απαντάς από το mac σου
2) Χτυπάει CELLULAR κλήση στο κινητό σου, και αυτόματα μπορείς να απαντήσεις στο mac σου. Πρόσεξε. Cellular κλήση πχ από Cosmote σε Vodafone. Όχι viber/messenger κλπ. 
3) iCloud photo sharing, είτε στις συσκευές σου, δηλαδή βγάζεις μία φωτό από κινητό, εμφανίζεται αυτόματα στο σταθερό (είτε mac είτε windows), και στο iPad. Βγάζεις από iPad, μια απ'τα ίδια.
4) Συγχρονισμός και backup υπερβολικά απλός, φαντάζομαι το έχει και το android αυτό
5) Πρόσφατα στη μάνα μου έκανα μεταφορά όλα τις τα data από παλιότερο iPhone σε καινούριο ΑΠΛΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΝΤΑ!!!! Χωρίς ΚΑΝ restore κλπ. (https://support.apple.com/en-jo/HT201269)
6) Στο Λονδίνο σε πρόσφατο ταξίδι μου πλήρωνα τα μισά πράγματα με το Apple Pay (έχω και αγγλικό λογαριασμό και κάρτα και έπαιξε μέσω Apple Pay), απλά και μόνο περνώντας το iPhone ή το Apple Watch (https://support.apple.com/en-us/HT204506) Βέβαια εδώ εμείς είμαστε ΑΝΑΠΗΡΟΙ στο κομμάτι των πληρωμών και χρησιμοποιούμε ακόμα μετρητά παντού, οπότε οκ δεν έχει χρήση αυτό εδω Ελλάδα ακόμα..
7) Ξεκινάω να γράφω email από iPhone, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΥΤΟΜΑΤΑ στο Mac. (λέγεται Handoff αυτό, και δεν είναι μόνο για email, απλά εγώ το χρησιμοποιω συχνά για email). 

Και διάφορα άλλα που δεν μου έρχονται τώρα, και που με κάνουν απλά να μην με ενδιαφέρει ΚΑΝ τί RAM και τί CPU τρέχει το κινητό μου. Απλά ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Δεν κάθομαι να ασχολούμαι με geekbench και ιστορίες, δεν είμαι 18 χρονών πλέον, τη ΔΟΥΛΕΙΑ μου θέλω να κάνω με τον πιο 
α) απλό
β) γρήγορο
γ) απροβλημάτιστο τρόπο

Οταν ακουσεις τι κανει καποιος με το G suite, NFC, G photos εδω και καιρο θα αισθανθεις λιγο κλεμμενος.

Εχει ξεφυγει το πραμα και ασχολεισαι με imessage, iphoto, την αστεια office σουιτα και το σαπακι το icloud? Ρωτησε να σου δειξουμε το φως το αληθινο!!!

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, D.Luffy said:

Τι να καταλάβω? Ότι κολλάς στη λέξη "σταθερότητα" και χάνεις την ουσία? Προσδιόρισε εσύ την έννοια "σταθερότητα" τότε για να το συζητήσουμε.

Έφερα και το Pixel ως παράδειγμα οπότε άσε το android skin της Samsung στην άκρη αν προτιμάς.

Όσο για τις αποδείξεις που ζητάς, ο καθένας εδώ εκφράζει την προσωπική του εμπειρία. Προσωπικά τα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει στο software όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολύ περισσότερα στο android παρά στο iOS. Σταθερότητα θες να τα πεις? Bugs σε android skins? Η ουσία δεν αλλάζει.

Τώρα αν στην Pie του 2018 έχουν λυθεί όλα αυτά όπως αφήνεις να εννοηθεί, καλώς. Πάντως μέχρι πέρισυ με το S8 που είχα δεν αντιμετώπισα και λίγα προβλήματα. 

Μα καλα αυτο δεν ειναι και το point του comment μου?Οτι αυτο το ''σταθεροτερο'' λειτουργικο ειναι μια βλακεια γιατι ειναι εντελως αοριστο?

Apple fan boys το λενε αυτο,αυτο σχολιασα.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, azuli είπε

δειξτο μου,μονο λογια ακουω.

Βιντεο του τελευταιου Pixel με το τελευταιο update να εχει ''προβλημα διαχειρισης μνημης''.

Καταρχην τι σημαινει για σενα αυτο?Στα ποσα gb φορτωμενης μνημης κλεινουν ποσες εφαρμογες ενω θα επρεπε να κλεινουν ποσες?

Ξερεις καταρχην τι σημαινει η διαχειρηση μνημης?Πως δουλευει?

Καταλαβαινεις οτι αυτο που λες ειναι πιο αοριστο και απο το ''εμπειρια χρησης'' ετσι?

ολα αυτα που λες φανταζομαι ξερεις οτι ειναι τεχνολογιες της προηγουμενης 5ετιας και οτι τα εχουν μεχρι και οι καφετιερες android ετσι?

Η οχι?

https://9to5google.com/2018/10/22/pixel-3-memory-management-issue-background-apps/

Έλεος, κάνε ένα απλό search. 

Και όσο αναφορά για το Pixel 2:

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Snolly είπε

Έχεις το λινκ με τα οικονομικά αποτελέσματα, δεν τα καταλαβαίνει βέβαια και ο πιο χαζός. 

Για πες μου, στα αποτελεσματα, που αναφερει το κερδος απο το τις πωλησεις iphone? Εγω βλεπω ολης της εταιρειας εκει. Για iphone μονον αποστολες και τζιρο. Για τα αιφονια λεγαμε, οχι ρολογια και λαπτοπ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azuli είπε

Υπαρχουν native σε οσα android skins εχω χρησιμοποιησει τα τελευταια χρονια,ειδικα στο ΜIUI της Xiaomi που ειναι ετη φωτος μπροστα.

Φίλε μου, και απευθύνομαι σε όλους όσους δεν θέλετε να καταλάβετε το δικαίωμα της επιλογής του άλλου, θα δεκτώ ότι όλα αυτά υπάρχουν native και σε άλλες πλατφόρμες.

Εσύ θέλεις να δεκτείς ότι ένας καναπές απτο ΙΚΕΑ κάνει 400 ευρώ και εξυπηρετεί την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ανάγκη με τον καναπέ από τα BoConcept που κάνει 3000? 
Απλά τυχαίνει ρε παιδί μου ο BoConcept για κάποιους να είναι πιο όμορφος, πιο ντιζαϊνάτος και πιο ποιοτικός στην αίσθηση. 

Ενδεχομένως δε ο καναπές απτα ΙΚΕΑ μπορεί και να γίνεται κρεβάτι, κάτι το οποίο μπορεί ο BoConcept να μην κάνει καθόλου.

Σε πειράζει αν εγώ είμαι αυτός που θα επιλέξει τον BoConcept επειδή ΟΛΟ μου το setup είναι βασισμένο εκεί, και στην τελική για τον οποιονδήποτε ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ λόγο τον προτιμαώ? 

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Snolly είπε

και αυτό το λινκ δείχνει το μερίδιο της Apple από τα κέρδη της παγκόσμιας αγοράς smartphones σε σχέση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές.

για να στο κάνω σε επίπεδο νηπιαγωγείου:

Αν εγώ πουλήσω 10 κινητά των €1000 με κέρδος 30% θα κερδίσω €3000

Αν εσύ πουλήσεις 50 κινητά των €200 με κέρδος 10% θα κερδίσεις €1000

Το ακόμα ένα άσχετο λινκ που παραθέτεις δεν δείχνει το ποσοστό κέρδους της Apple (κόστος + κέρδος = τελική τιμή). Αυτό το δείχνουν ΜΟΝΟ τα επίσημα οικονομικά της αποτελέσματα που είναι 100% ακριβή και είναι 20-30% όσο και να θες να πιστεύεις πως δεν ισχύει.

Τι να κάνουμε, η γη γυρίζει και δεν είναι επίπεδη, το ποσοστό κέρδους της Apple είναι 20-30%, ο ήλιος λάμπει, είχαμε νεκρούς στο πολυτεχνείο, η ομοφυλοφιλία οφείλεται στο γονιδίωμα του καθενός και δεν είναι επίκτητη, πατήσαμε το 1969 στο φεγγάρι και πάει λέγοντας.

"Thank to the teardown analysis by TechInsights (reported on by Reuters’ Stephen Nellis) we know that the raw cost of the iPhone X is $357. Comparing that to the list price gives a gross profit margin of sixty-four percent. Once you add in R&D costs, manufacturing, shipping, distribution, and other ancillary costs, the iPhone X should offer Apple the almost traditional forty percent margin on the final handset sale"

40% καθαρό κέρδος στο iphone X.Σου κάνει η να κόψουμε κανένα 20% να σε βολεύει καλυτερα?

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, polaki said:

Φίλε μου, και απευθύνομαι σε όλους όσους δεν θέλετε να καταλάβετε το δικαίωμα της επιλογής του άλλου, θα δεκτώ ότι όλα αυτά υπάρχουν native και σε άλλες πλατφόρμες.

Εσύ θέλεις να δεκτείς ότι ένας καναπές απτο ΙΚΕΑ κάνει 400 ευρώ και εξυπηρετεί την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ανάγκη με τον καναπέ από τα BoConcept που κάνει 3000? 
Απλά τυχαίνει ρε παιδί μου ο BoConcept για κάποιους να είναι πιο όμορφος, πιο ντιζαϊνάτος και πιο ποιοτικός στην αίσθηση. 

Ενδεχομένως δε ο καναπές απτα ΙΚΕΑ μπορεί και να γίνεται κρεβάτι, κάτι το οποίο μπορεί ο BoConcept να μην κάνει καθόλου.

Σε πειράζει αν εγώ είμαι αυτός που θα επιλέξει τον BoConcept επειδή ΟΛΟ μου το setup είναι βασισμένο εκεί, και στην τελική για τον οποιονδήποτε ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ λόγο τον προτιμαώ? 

Τα συμπερασματα σου για αυτα που εννοω δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εννοω και προφανως δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο.

Δεν ξερω δηλαδη αν απαντας σε μενα η γενικοτερα στην συζητηση android vs ios.

Οποτε μη βαζεις λογια στο στομα μου για να δικαιολογησεις τις αποψεις σου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akatsim είπε

Οταν ακουσεις τι κανει καποιος με το G suite, NFC, G photos εδω και καιρο θα αισθανθεις λιγο κλεμμενος.

Εχει ξεφυγει το πραμα και ασχολεισαι με imessage, iphoto, την αστεια office σουιτα και το σαπακι το icloud? Ρωτησε να σου δειξουμε το φως το αληθινο!!!

Ποιος σου είπε εσένα οτι δεν χρησιμοποιώ ΚΑΙ τα παραπάνω που αναφέρεις? Και για ποιά office σουίτα μιλάς? Προσωπικά της MS χρησιμοποιώ.

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ ξεκίνησα να μιλάω γιατί κάποιος ανέφερε ως σοβαρό flaw το ότι δεν μπορεί να στείλει bluetooth αρχείο. Φυσικά σε όλα αυτά που του ανέφερα, απάντησε ότι υπάρχουν 100 άλλες εφαρμογές και τρόποι να κάνεις το ίδιο πράγμα (handoff και απάντηση cellular κλήσης δεν έχω δει σε ANDROID περιβάλλον, όχι ότι ενδιαφέρθηκα να ψάξω κιολας), παρόλαυτα όταν εγώ ανέφερα 1000 άλλους τρόπους για αποστολή φωτογραφίας και όχι με bluetooth, μαζευτήκατε 17 fanboys να μου την πειτε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, polaki είπε

Ποιος σου είπε εσένα οτι δεν χρησιμοποιώ ΚΑΙ τα παραπάνω που αναφέρεις? Και για ποιά office σουίτα μιλάς? Προσωπικά της MS χρησιμοποιώ.

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ ξεκίνησα να μιλάω γιατί κάποιος ανέφερε ως σοβαρό flaw το ότι δεν μπορεί να στείλει bluetooth αρχείο. Φυσικά σε όλα αυτά που του ανέφερα, απάντησε ότι υπάρχουν 100 άλλες εφαρμογές και τρόποι να κάνεις το ίδιο πράγμα (handoff και απάντηση cellular κλήσης δεν έχω δει σε ANDROID περιβάλλον, όχι ότι ενδιαφέρθηκα να ψάξω κιολας), παρόλαυτα όταν εγώ ανέφερα 1000 άλλους τρόπους για αποστολή φωτογραφίας και όχι με bluetooth, μαζευτήκατε 17 fanboys να μου την πειτε.

Μη μασάς polaki! Δεν βγάζεις άκρη. 

*ελπίζω να μην έχεις σχέση με Πολάκη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, azuli είπε

Μου μιλας για το imessage την εποχη που ολοι εχουμε 3-4 instant messaging apps στο κινητο μας και υπαρχουν αλλα 1000 στα store.

Ok,ωραια εκει στο 2010.

Όλοι έχουμε 3-4 instant messaging apps όπως λες (που υποστηρίζουν διαμοιρασμό φωτογραφιών εύκολα και άμεσα) αλλά κατά τ'άλλα ψάχνουμε ακόμα το Bluetooth για να τις στείλουμε στη φίλη μας. Μάλιστα. Όντως ωραία εκεί στο 2010.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
Μόλις τώρα, azuli είπε

Τα συμπερασματα σου για αυτα που εννοω δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εννοω και προφανως δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο.

Δεν ξερω δηλαδη αν απαντας σε μενα η γενικοτερα στην συζητηση android vs ios.

Οποτε μη βαζεις λογια στο στομα μου για να δικαιολογησεις τις αποψεις σου.

Η πρώτη μου συμμετοχή στο thread είναι για το bluetooth file sharing. Το θεωρώ αστείο να συζητάμε για το συγκεκριμένο, όταν υπάρχουν άλλες 100 εφαρμογές για να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα, όπως (όπως εσύ ο ίδιος ανέφερες) υπάρχουν 100 τρόποι για να κάνει κάποιος αυτά που ανέφερα ότι εμένα βολεύουν απ΄το οικοσύστημα της Apple. 

Η δεύτερη συμμετοχή στο thread ήταν απάντηση σε άλλον ΠΟΙΑ είναι αυτά τα πράγματα που ξεχωρίζουν στο iOS, και ανέφερα αυτά τα 7. 

Μετά συμμετέχεις εσύ και μου λες ότι όλα γίνονται σε Android. 

Δεν θέλω να τα κάνω σε Android, και δεν θέλω να κάτσω σε καναπέ ΙΚΕΑ που γίνεται κρεβάτι. 

1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Όλοι έχουμε 3-4 instant messaging apps όπως λες που υποστηρίζουν διαμοιρασμό φωτογραφιών εύκολα και άμεσα αλλά κατά τ'άλλα ψάχνουμε ακόμα το Bluetooth για να τις στείλουμε. Μάλιστα. Όντως ωραία εκεί στο 2010.

Φίλε ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!! Τα "παράπονα σου" στον συμφορουμίτη android user που έπαθε ανακοπή επειδή άκουσον άκουσον το iPhone της φίλης του δεν είχε bluetooth, λες και είμαστε στο 2004, όχι στο 2010..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...