Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Snolly είπε

Δεν γίνεται μια εταιρεία να έχει το ίδιο ποσοστό κέρδους με τις υπόλοιπες που πουλάνε εκατοντάδες φορές περισσότερες συσκευές και να έχει το 65% των κερδών απ' όλη την πίτα.Ακομα και ο πιο χαζός μπορεί να το καταλαβει

• Απαντ. 454
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, pseira είπε

https://www.cnbc.com/2018/11/20/goldman-slashes-apple-price-forecast-sees-stock-going-nowhere.html

Κρίμα, πολύ κρίμα....οι μέτοχοι θα τον σκισουν τον κουκ

Me likes. Να τον σκίσουν γιατί το ξέσκισε και ο ίδιος το θέμα της τιμολόγησης χωρίς καμία ουσιαστική καινοτομία για φέτος. Ο ίδιος το είπε εξάλλου ότι φέτος θα δουλέψουν την σταθερότητα του iOS, θελές τα και παθές τα λοιπόν! :p

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Snolly είπε

Ρε πασά μου, αυτό συμβαίνει από τις φρυγανιές μέχρι τα αυτοκίνητα.

Υπάρχουν VFM μάρκες, υπάρχουν νορμάλ, υπάρχουν και ακριβές. Δεν είπε κανείς πως η Apple δεν είναι ακριβή εταιρεία. Πουλάει ακριβά προϊόντα και υπηρεσίες με συνολική κερδοφορία 20-30%.

Ε ωραία, τι μας νοιάζει τότε αν έχει μεγαλύτερο κέρδος; Σημαίνει ότι είναι καλύτερη εταιρεία με καλύτερα προϊόντα; ΟΧΙ

Αυτήν τη στιγμή οι Samsung και Huawei έχουν μεγαλύτερη αποδοχή στην αγορά των smartphones.

Επίσης, η Microsoft με τα Windows έχει 80%+ μερίδιο στην αγορά των desktop PC, προσφέρει και έχει προσφέρει πολλά περισσότερα στον κόσμο της τεχνολογίας, και είναι πολύ καλύτερη εταιρεία. Έφτασε όμως πρώτη το 1 τρις χρηματιστηριακή αξία; ΟΧΙ.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Istros said:

Δεν γίνεται μια εταιρεία να έχει το ίδιο ποσοστό κέρδους με τις υπόλοιπες που πουλάνε εκατοντάδες φορές περισσότερες συσκευές και να έχει το 65% των κερδών απ' όλη την πίτα.Ακομα και ο πιο χαζός μπορεί να το καταλαβει

Έχεις το λινκ με τα οικονομικά αποτελέσματα, δεν τα καταλαβαίνει βέβαια και ο πιο χαζός. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Istros είπε

Άρα λοιπόν θεωρείς ότι το ποσοστό κέρδους της Apple είναι πολύ μεγαλύτερο από το 30% που ανακοινώνει επίσημα στα quarterly reports. Σωστά? 

Μα τι χαζοί που είναι αυτοί στο SEC που δεν κατάλαβαν ακόμα αυτό το οικονομικό σκάνδαλο δισεκατομυρίων. Η εταιρία δηλώνει 30% ενώ τα κέρδη είναι πολύ περισσότερα...

Ευτυχώς ο Istros από το Insomnia με ένα απλό Google search τους έβαλε τα γυαλιά βγάζοντας το σωστό συμπέρασμα από το 65% των κερδών της πίτας. Όντως αδικήστε μερικοί εδώ μέσα... Έχετε ξεπεράσει σε σπιρτάδα και γνώσεις ολόκληρους εθνικούς οργανισμούς.  

Και μετά μιλάτε και για κουτόχορτο τρομάρα σας.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Thanks 4
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Istros είπε

Δεν γίνεται μια εταιρεία να έχει κέρδος 20-30% όσο δηλαδή η Samsung κι η Huawei και να έχει 65% των κερδών της αγοράς.

Ρε Istro έλεος πόσες φορές θα το γράψεις; Δεν τα πάω καλά με τα μαθηματικά αλλά όπως ειπώθηκε, η Apple μαζεύει το 65% των κερδών της αγοράς όχι γιατί έχει μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους ανα συσκευή αλλά γιατί πουλάει ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. Am I wrong?

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, harispao said:

Άντε πάλι σφαγή για όσους δεν καταλαβαίνουν όσοι παίρνουν iPhone το κάνουν κατά κύριο λόγο ΓΙΑ ΤΟ IOS που είναι το πιο σταθερό λειτουργικό αυτή τη στιγμή και κατά δεύτερο λόγο για την όποια εμφάνιση της συσκευής και για τα προγράμματα-εφαρμογές που έχουν πληρώσει.Ποσοι θα εγκαταλείπαμε 100€ ας πούμε εφαρμογών για να αλλάξουμε λειτουργικό;και τέλος πάντων δεν βλέπω και κάτι κακό στα iPhone ούτε βέβαια και στα Android και πάντα υπάρχει επιλογή για φθηνότερα καινούργια 8αρια η χ η ακόμα και 7αρια για την εμπειρία.Απλα εμείς κρίνουμε με βάση τα οικονομικά μας χάλια έξω δεν είναι τόσο δύσκολο να πάρεις το οτιδήποτε.Και κλείνοντας μαγκιά της της apple και της Huawei-Samsung-xiaomi κλπ να κοστολογούν τα προϊόντα τους όπως αυτοί νομίζουν.Ειρηνη υμίν αδέρφια...

Στηριζομενος σε αυτο που εκανα bold στο comment σου,και με καμια διαθεση προσωπικης επιθεσης,απλα χρησιμοποιωντας αυτο που εγραψες,απευθυνομαι σε ολους αυτους που παπαγαλιζουν αυτην την ατακα ακομα,και οχι σε εσενα:

Επειδη αυτη η καραμελα εχει χασει την γευση της εδω και χρονια,εχει πεσει κατω,εχει μαζεψει χωμα και την γλυφουν μονο οι μυγες.

Επιχειρηματα τωρα θελω:

Με πoιο κριτηριο ειναι πιο ''σταθερο'' λειτουργικο?

Πως μετριεται αυτο?

Συγκρινε μου κατι με ονομα και επιθετο που αυτη τη στιγμη ειναι σταθερο στο ios και ασταθη στο android.

Aν δεν το κανεις (ξαναλεω,οχι εσυ,γενικευμενο το ερωτημα) δικαιολογουμαι να γραψω οτι εισαι τεχνολογικα ασχετος και απλα επαναλαμβανεις οτι ακους απο τους αλλους που επαναλαμβανουν κι αυτοι οτι ακουνε.

Ακου εκει πιο ''σταθερο'',το ios!Τι σημαινει ΚΑΝ αυτο,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!

Ειναι κατι σαν το ''liquid retina''?! Σαν την ''εμπειρια χρησης''?! Τις γνωστες παπατζες που απευθυνονται σε τεχνολογικα αγραμματους?

Και μιλαμε για ποιο?Για το ios ρε παιδια,το πιο κουτσουρεμενο λειτουργικο!

(Ημουν με μια φιλη μου τις προαλλες και ηθελε να της στειλω κατι φωτο που μολις ειχα βγαλει και της λεω ανοιξε μια το bluetooth να στις στειλω.

Και μετα απο 2 δευτερολεπτα ειμαι σε φαση:  Oh,wait..!)

Γελαει ο κοσμος.

Επεξ/σία από azuli
  • Like 4
Δημοσ.

Και τι σημασια εχει για τον καταναλωτη το κερδος που βγαζει η καθε εταιρεια, τεχνολογικα θα επρεπε να ειναι τα επιχειρηματα κατι που ευτυχως και η μια και η αλλη πλευρα εχει ως προτεραιοτητα στα thread που διαβαζω στο forum, εκτος απο εκεινο τον djταυρο για λογαριασμο της Apple, και αυτον εδω του Android που δεν ξερει πως μοιραζουν ενος γαιδαρου αχυρο...θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, azuli είπε

Στηριζομενος σε αυτο που εκανα bold στο comment σου,και με καμια διαθεση προσωπικης επιθεσης,απλα χρησιμοποιωντας αυτο που εγραψες,απευθυνομαι σε ολους αυτους που παπαγαλιζουν αυτην την ατακα ακομα,και οχι σε εσενα:

Επειδη αυτη η καραμελα εχει χασει την γευση της εδω και χρονια,εχει πεσει κατω,εχει μαζεψει χωμα και την γλυφουν μονο οι μυγες.

Επιχειρηματα τωρα θελω:

Με πoιο κριτηριο ειναι πιο σταθερο λειτουργικο?

Πως μετριεται αυτο?

Συγκρινε μου κατι με ονομα και επιθετο που αυτη τη στιγμη ειναι σταθερο στο ios και ασταθη στο android.

Aν δεν το κανεις (ξαναλεω,οχι εσυ,γενικευμενο το ερωτημα) δικαιολογουμαι να γραψω οτι εισαι τεχνολογικα ασχετος και απλα επαναλαμβανεις οτι ακους απο τους αλλους που επαναλαμβανουν κι αυτοι οτι ακουνε.

Ακου εκει πιο ''σταθερο'',το ios!Τι σημαινει ΚΑΝ αυτο,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!

Ειναι κατι σαν το ''liquid retina''?! Σαν την ''εμπειρια χρησης''?! Τις γνωστες παπατζες που απευθυνονται σε τεχνολογικα αγραμματους?

(Ημουν με μια φιλη μου τις προαλλες και ηθελε να της στειλω κατι φωτο που μολις ειχα βγαλει και της λεω ανοιξε μια το bluetooth να στις στειλω.

Γελαει ο κοσμος.

Ενω το δικο σου bluetooth επιχείρημα δεν το εχει φαει η σκονη εδω και 10 χρονια. Σταθερο και αξιόπιστο σημαίνει οτι εχει λιγότερο lag, λιγότερα skipped frames, λιγότερα crashes και bugs. Επίσης ειναι συνολικά πιο γρήγορο σε βαθος χρονου ανεξάρτητα απο το πληθος των εγκατεστημένων εφαρμογών. Τέλος να σημειώσουμε οτι δεν μιλάμε προφανώς για χαοτικές διαφορές. Ταχύτατο και αξιόπιστο ειναι και το Android.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, whoever81 said:

Ενω το δικο σου bluetooth επιχείρημα δεν το εχει φαει η σκονη εδω και 10 χρονια. Σταθερο και αξιόπιστο σημαίνει οτι εχει λιγότερο lag, λιγότερα skipped frames, λιγότερα crashes και bugs. Επίσης ειναι συνολικά πιο γρήγορο σε βαθος χρονου ανεξάρτητα απο το πληθος των εγκατεστημένων εφαρμογών. Τέλος να σημειώσουμε οτι δεν μιλάμε προφανώς για χαοτικές διαφορές. Ταχύτατο και αξιόπιστο ειναι και το Android.

δειξε μου παραδειγματα με android 2018 version αλλιως δεν λες απολυτως τιποτα.

Kαι οχι android του κατοσταρικου,ισαξιο,των 400-500ε

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Πιο γρήγορο όταν παραδέχεται η εταιρία όχι αρχίζει το throttling και πάει το κινητό χελώνα μετά; 

🤔🤔🤔🤔

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, azuli είπε

Γελαει ο κοσμος.

Στείλτο και με ταχυδρομικό περιστέρι ρε φίλε αν σε ευχαριστεί αυτό.
Τί bluetooth? Στείλτο και με MMS!
Bluetooth έστελνα φωτογραφίες σε τυχαία άτομα στην καφετέρια το 2004 έχοντας όνομα γκόμενας μπας και ψαρώσουν και πατήσουν accept, με το Νοkia 7250. 
Υπάρχουν ίσα με 100 άλλοι τρόποι να στείλεις μία φωτογραφία, κόλλησες εσύ στο bluetooth?

Να μας πεις για 100 άλλα πράγματα που έχει "κουτσουρεμένα" όπως λες το iOS να πω οκ. 
Αλλά αυτή η αστεία καραμέλα με το bluetooth filesharing θα πεθάνω και δεν θα έχει τελειώσει ακόμα από εσάς τους γραφικούς!!!

Στην τελική το iOS έχει AirDrop, που εσύ δεν έχεις και δεν θα αποκτήσεις ποτέ. Ε, αν τώρα κάποιος χωρίς iOS θέλει να μου στείλει ή να λάβει μια φωτό, θα τη βρούμε τη λύση μην αγχώνεσαι. 

Αντί να κοιτάξετε που το android δεν έχει ΤΟΣΑ πράγματα που έχει το iOS (και που ΚΑΝΕΝΑΣ iOS user δεν ενδιαφέρεται να σας "την πει" που δεν τα έχετε), συζητάμε για το sharing μίας φωτογραφίας, εν έτει 2018....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, polaki είπε

Στην τελική το iOS έχει AirDrop, που εσύ δεν έχεις και δεν θα αποκτήσεις ποτέ. Ε, αν τώρα κάποιος χωρίς iOS θέλει να μου στείλει ή να λάβει μια φωτό, θα τη βρούμε τη λύση μην αγχώνεσαι. 

Αντί να κοιτάξετε που το android δεν έχει ΤΟΣΑ πράγματα...

Έχει συσκευές που έχουν παρόμοιες υλοποιήσεις, αλλά αυτά τα τόσα πράγματα ποια είναι αλήθεια; Δεν διαφωνώ, απλά επειδή δεν ξέρω θα θελα να μάθω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Snolly είπε

ξέρω 2-3 ποζεράδες που τρώνε παξιμάδια για 1 χρόνο για να πάρουν iPhone για μόστρα και ξέρουν και 2 φίλοι μου άλλους 2 -> υπάρχει μεγάλο ποσοστό.

για δημοσιεύσεις σε περιοδικά στατιστικής είσαστε.

Ξέρω πρακτικάριο που δουλεύει για 120€ το μήνα και έκανε 5 μήνες υπομονή τρώγοντας φακές για να αγοράσει ένα Galaxy S. 

Ποιό είναι το point σου? 

Δημοσ.
2 minutes ago, polaki said:

Bluetooth έστελνα φωτογραφίες σε τυχαία άτομα στην καφετέρια το 2004 έχοντας όνομα γκόμενας μπας και ψαρώσουν και πατήσουν accept, με το Νοkia 7250. 
Υπάρχουν ίσα με 100 άλλοι τρόποι να στείλεις μία φωτογραφία, κόλλησες εσύ στο bluetooth?

Να μας πεις για 100 άλλα πράγματα που έχει "κουτσουρεμένα" όπως λες το iOS να πω οκ. 
Αλλά αυτή η αστεία καραμέλα με το bluetooth filesharing θα πεθάνω και δεν θα έχει τελειώσει ακόμα από εσάς τους γραφικούς!!!

Αντί να κοιτάξετε που το android δεν έχει ΤΟΣΑ πράγματα που έχει το iOS (και που ΚΑΝΕΝΑΣ iOS user δεν ενδιαφέρεται να σας "την πει" που δεν τα έχετε), συζητάμε για το sharing μίας φωτογραφίας, εν έτει 2018....

χαχαχα!Θα τα βρουμε μεγαλε,θα τα βρουμε με λιγο ιδρωτα!

Λυση υπαρχει,στειλτες με email εσυ,και η γιαγια μου αυτο εκανε οταν ζουσε!

Βluetooth,ακου bluetooth,ποιος στον πλανητη χρησιμοποιει bluetooth.

To οτι βρισκεται στην εκδοση 5 και το χρησιμοποιει μεχρι και η σαγιοναρα που φοραω το καλοκαιρι δεν λεει τιποτα!

Στον κοσμο σου μεγαλε..στον κοσμο σου!

8 minutes ago, polaki said:

εννοεις 50 ανταπτορες,throttling,μπαταριες απο την λαικη που κρατανε 6 μηνες και τεραστια bugs και κενα ασφαλειας σε καθε update?

Ναι,μου λειπουν πολυ αυτα και ζηλευω.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...