Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Istros said:

Έτσι όταν δεν έχετε επιχειρηματα πάτε σε Ferrari, Lamborghini,trolling,χελονονιντζακια,τρολ και orcs

δεν είναι θέμα αντίκρουσης επιχειρημάτων με αντεπιχειρήματα. το 90% των πραγμάτων που γράφεις είναι ανακριβή ή ψευδή. είναι ψυχολογικής φύσεως το πρόβλημα όχι τεχνολογικής.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, johncorfas είπε

Το mi 8, η ναυαρχίδα της ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ Xiaomi έχει πανω απο 700€; Τελευταια φορά την είδα στα 380€...

549, 599€...Τα 380€ που;.

Δημοσ.
1 minute ago, Istros said:

Όχι μας έχουν περικυκλώσει.

εμάς να δεις ποιοι μας έχουν περικυκλώσει εδώ

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Istros είπε

Κανένα μένος για κανέναν συζήτηση κάνουμε.απο που προέκυψε ο premium?επειδή έδωσε 1200€ για κινητό στα 5 χρονια?Εγω που έχω δώσει 5000€ για κινητά στα 5 χρόνια τι είμαι ο superman?

Θα σε συμβούλευα να πας σε Poco φέτος γιατί μου φένεται ότι τα χιλιάρικα που δίνεις είναι για "αέρα κοπανιστό" (όπως λες κι εσύ) όπως αυτοί που αγοράζουν iphone... Αν δίνεις τόσα λεφτά για smartphones (μπράβο σου κι εγώ δίνω) απορώ τι κάνεις στα θέματα της Apple διδάσκοντας τι σημαίνει vfm, αισχροκέρδια και άλλα αστεία.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Snolly είπε

Η πραγματικότητα είναι πως με το πέρασμα του χρόνου το ξεχειλώνει με τις τιμές η Apple και τα υπόλοιπα Brands που φτιάχνουν κινητά πολυτελείας.

Αυτό γίνεται για πολλούς λόγους και όχι μόνο από την απληστία τους.

Ανεβαίνουν τα specs, χρησιμοποιούν όλο και περισσότερη τεχνολογία, όλο και περισσότερα και πιο εξειδικευμένα components και όλο και πιο advanced software. Σκεφτείτε πόσους software engineers χρειαζόταν για το iOS 2 και πόσους θα θέλει τώρα (το ίδιο και η google για το android). Σκεφτείτε πόσο μεγαλύτερο είναι το user-base, το πλήθος των services που παρέχονται μαζί με κάθε συσκευή.

Κάπου λοιπόν σε μέσο όρο θα κάτσει η μπίλια. Για εμένα το όριο είναι τα 800-900 ευρώ τη διετία για να αγοράσω κινητό.  Τα 1500 δε θα της τα δώσω ποτέ. Άλλος θα τα δώσει. Επίσης ένα κινητό ακόμα και 4-5 ετών κάνει σχεδόν τα πάντα και μάλιστα καλά. Είναι πολύ μικρότερη η πρόοδος χρόνο με τον χρόνο και μικρότερη η ανάγκη για το καινούριο.

Θα δουν λοιπόν τα νούμερα και θα πράξουν ανάλογα. Πάντα με γνώμονα το κέρδος. Εταιρείες είναι.

Όχι μια φορά έχω πάει αλλά ξέρω πάνω κάτω που πέφτει το Valley.

Να πας να δώσεις κι 1300€ και 1500€ για συσκευή αλλά να τα αξίζει όχι να σε κλέβει ο κάθε πικραμένος για να κονομησει και να νομίζεις ότι είσαι premiun.Δεν αξίζουν Φράγκο απλά αγοράζεις "μούρη"- αυτοπεποίθηση-αυτοεκτιμηση και πολλά άλλα "αυτό".Οι γνωστές και αυτοί που πραγματικά χρησιμοποιούν το iOS δεν είναι κορόιδα έχουν ένα iPhone 5s,6,7,8 και τα χουν πάρει στον δεύτερο χρόνο όταν πέφτουν οι τιμές.Δεν πάνε να δώσουν 1300€ και 1500€ γιατί ξέρουν ότι είναι κοροϊδία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Istros said:

Να πας να δώσεις κι 1300€ και 1500€ για συσκευή αλλά να τα αξίζει όχι να σε κλέβει ο κάθε πικραμένος για να κονομησει και να νομίζεις ότι είσαι premiun.Δεν αξίζουν Φράγκο απλά αγοράζεις "μούρη"- αυτοπεποίθηση-αυτοεκτιμηση και πολλά άλλα "αυτό".Οι γνωστές και αυτοί που πραγματικά χρησιμοποιούν το iOS δεν είναι κορόιδα έχουν ένα iPhone 5s,6,7,8 και τα χουν πάρει στον δεύτερο χρόνο όταν πέφτουν οι τιμές.Δεν πάνε να δώσουν 1300€ και 1500€ γιατί ξέρουν ότι είναι κοροϊδία

seriously, δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε εδώ. μακάρι να μπορούσαμε αλλά δε γίνεται μέσω internet και θέλει και ειδικό. δε δύνασαι να ξεχωρίσεις απλές έννοιες όπως είναι η "γνώμη" και η πραγματικότητα.

Επεξ/σία από Snolly
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 minute ago, Xiaomi Mi 8 said:

Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να δω τα τιμολόγια κόστους ενός iPhone...

υπάρχουν τα BOMs. πλήρης κοστολόγηση δε νομίζω να υπάρχει πουθενά. στα οικονομικά αποτελέσματα η Apple ανακοινώνει και τζίρο και κερδοφορία με το κέρδος της να είναι 20-30%.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Snolly είπε

δεν είναι θέμα αντίκρουσης επιχειρημάτων με αντεπιχειρήματα. το 90% των πραγμάτων που γράφεις είναι ανακριβή ή ψευδή. είναι ψυχολογικής φύσεως το πρόβλημα όχι τεχνολογικής.

Παρέθεσε μας κανένα επιχείρημα γιατί μέχρι τώρα μας λες αερολογιες.Θα σε βολεύε αυτό που λες αλλά κατά βάθος ξέρεις ότι είναι αληθεια

11 λεπτά πριν, Snolly είπε

εμάς να δεις ποιοι μας έχουν περικυκλώσει εδώ

Βγες και λίγο παραπεξω να δεις τι γίνεται στον κόσμο.Μας παρουσιάζετε όλους τους χρήστες iPhone ως πλουσιους,γνωστές τεχνολογίας,premium και tech freaks με αδυναμία στο καλό λειτουργικό.Οι μισοί το αγοράζουν για να πουλάνε μούρη στην καφετερια.Σας έχει πάρει χαμπάρι η apple και δεν ρίχνει τις τιμές με τίποτα.Σας πουλάει τη σαβουρα χρυσάφι 

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Istros είπε

Κοντός ψαλμός αλληλούια.Εδω ένα pocophone και ένα OnePlus κάνουν ρεζίλι τον a12 που είναι τριπλάσιος σε μέγεθος φαντάσου τι πανηγύρι θα γίνει με τον 855.

Γιατί λίγα χιλιάρικα πληρώνατε για 1Gb ram?

1500E για συσκευή με 3Gb ram για να μην πιάσουμε τα υπόλοιπα και στεναχωρηθείτε πάλι.

Το XR απευθύνεται σε κορόιδα που δεν έχουν λεφτά να πάρουν το XS και νομίζουν ότι το XR είναι αναβαθμιση σε σχέση με το X

Το XR δεν κοστίζει πάνω από 200€ και το xs πάνω από 350€ BOM βάλει και τη σάλτσα άντε να πας κανένα 350€ στο φτηνό και κανένα 500€ βαριά στο xs.Κατσε να δεις τι κέρδη θα έχει με τις μισές πωλήσεις σε σχέση με το x.Σας το λένε όλοι χρόνια ότι έχει περισσότερο κέρδος από όλες μαζί τις υπόλοιπες εταιρείες και πάλι εκεί το κουτοχορτο με το RnD.

Το έγραψα και πιο πανω διακριτικά αλλά δεν λες να καταλαβεις. Αλλο η προσωπικη σου άποψη και οι προτιμησεις κι αλλο γραφω με υφος ειδικού ότι μου κατέβει στο κεφάλι χωρις να ξερω τι μου γινεται. Εκτίθεσαι πως να στο πουμε όλοι πιο απλά για να το καταλαβεις?

• Thanks 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Snolly είπε

υπάρχουν τα BOMs. πλήρης κοστολόγηση δε νομίζω να υπάρχει πουθενά. στα οικονομικά αποτελέσματα η Apple ανακοινώνει και τζίρο και κερδοφορία με το κέρδος της να είναι 20-30%.

Σιγά μην είναι και 4% πιο κάτω από την xiaomi.47% κέρδος δούλευε στο iPhone 8.μαζι με τη σάλτσα για να μην μου λες για BOM.

1 λεπτό πριν, KrisDs είπε

Το έγραψα και πιο πανω διακριτικά αλλά δεν λες να καταλαβεις. Αλλο η προσωπικη σου άποψη και οι προτιμησεις κι αλλο γραφω με υφος ειδικού ότι μου κατέβει στο κεφάλι χωρις να ξερω τι μου γινεται. Εκτίθεσαι πως να στο πουμε όλοι πιο απλά για να το καταλαβεις?

Το απ' όλα αυτά θεωρείς ότι δεν ισχύει?

Δημοσ.

Άντε πάλι σφαγή για όσους δεν καταλαβαίνουν όσοι παίρνουν iPhone το κάνουν κατά κύριο λόγο ΓΙΑ ΤΟ IOS που είναι το πιο σταθερό λειτουργικό αυτή τη στιγμή και κατά δεύτερο λόγο για την όποια εμφάνιση της συσκευής και για τα προγράμματα-εφαρμογές που έχουν πληρώσει.Ποσοι θα εγκαταλείπαμε 100€ ας πούμε εφαρμογών για να αλλάξουμε λειτουργικό;και τέλος πάντων δεν βλέπω και κάτι κακό στα iPhone ούτε βέβαια και στα Android και πάντα υπάρχει επιλογή για φθηνότερα καινούργια 8αρια η χ η ακόμα και 7αρια για την εμπειρία.Απλα εμείς κρίνουμε με βάση τα οικονομικά μας χάλια έξω δεν είναι τόσο δύσκολο να πάρεις το οτιδήποτε.Και κλείνοντας μαγκιά της της apple και της Huawei-Samsung-xiaomi κλπ να κοστολογούν τα προϊόντα τους όπως αυτοί νομίζουν.Ειρηνη υμίν αδέρφια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...