Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Oscar_Mike είπε

Να δω πότε θα ανοίξει ένα θέμα, ENA, για apple ή android, και θα το διαβάζεις με ευχαρίστηση.

Ρε συ, εδώ σε κάθε θέμα apple/android μιλάμε για flame από τα πρώτα ποστ, οι μισές σελίδες είναι επιθέσεις επί προσωπικού και χαρακτηρισμοί, εκατέρωθεν που λέει και ο @tritonas00

Κράξιμο σε προϊόντα, spec και τακτικές πολυεθνικών με επιχειρήματα ok. Προσβολές flame κλπ δε νομιζω να απασχολούν κανέναν, πέρα από αυτούς που τα γράφουν, και δεν προσφέρουν κάτι στη ροή.

Μου θυμίζει κλασική γραφική κόντρα άλλο φόρουμ που έγραφα "honda vs yamaha" και καπάκια "honda & yamaha vs ducati", κουραστικό μετά την 998 φορά...

Συμφωνώ αλλά είναι ένα ζωντανό φόρουμ.Οποτε θα υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικα.Διαφορετικα είναι σαν να είσαι σε μια παρέα και να ακολουθείς το savoir vivre του Ζαμπουνη δεν θα είναι συζήτηση αλλά θέατρο.Οσο για το Honda vs Yamaha vs Ducati δεν τους φτάνουμε σε κόλλημα σε καμία περίπτωση.

• Like 1
  • Απαντ. 454
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
16 hours ago, Istros said:

Αγοράζουμε hardware για μόστρα?καλό!Δηλαδη πας στην καφετέρια με καλό hardware το ακουμπάς στο τραπέζι και όταν το βλέπουν οι γκόμενες λένε πόσο δυνατό hardware έχει!

η Αλίκη στο Ναυτικό πρέπει να έχει παίξει λιγότερες φορές στην Ελληνική τηλεόραση από το πόσες φορές έχω διαβάσει αυτή την πρόταση

16 hours ago, Istros said:

Μάλλον δεν έχεις δει κανένα βιντεάκι με pocophone η OnePlus 6.κατσε γιατί έρχεται και ο 855 που θα είναι στην ίδια λιθογραφικη μέθοδο με τον a12 και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος

θα θα θα θα θα. όπως γελάει χρόνια τώρα ο κάθε πρικραμένος με Α processors

14 hours ago, Istros said:

Στα 1500€ χρειάζομαι περισσότερα από αυτά που δίνει η apple με LTE cat4 και 1Gb ram και ας τρέχει smooth και ας έχει εμπειρία χρήσης και ας έχει updates.1500E αέρα κοπανιστο δεν της δίνω.Παιρνεις καλύτερη συσκευή και του χρόνου παίρνεις ακόμα καλύτερη.Δεν πρόκειται να κάτσω με την ίδια συσκευή 7 χρόνια γιαυτο και δεν μ ενδιαφέρουν τα updates.Εμεις οι φτωχοί κάθε χρόνο αλλάζουμε συσκευη,εσείς οι φραγκατοι την κρατάτε καμία 8ετια.

1500 euro & 1GB RAM = γράφω παπ*ριές και όποιος τσιμπήσει τσίμπησε

14 hours ago, Istros said:

Tο iPhone XR πρέπει να ειναι η μεγαλύτερη αποτυχία συσκευή που έχει βγάλει την τελευταία δεκαετία.Ειδικα στα 930€.Λογικο να μην πουλάει.Μονο οι άσχετοι πρέπει να το αγοράζουν οι υπόλοιποι πάνε σε X

το iPhone XR απευθύνεται σε όσους έχουν διετή συμβόλαια και πέρσι δεν πήραν το Χ και φέτος δε θέλουν να δώσουν 1000+ για νέα συσκευή. Μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του. Το 5C ήταν μαλακία συσκευή και ιδέα και πήγε άπατο.

13 hours ago, randomcat said:

η πλειοψηφία των πελατών της που αγοράζουν τα iPhone καθαρά επειδή είναι ακριβά (έτσι ώστε να νιώθουν premium) και για κανέναν άλλον λόγο.

Αξιωματική αλήθεια, τους μελετήσαμε έναν έναν και βγάλαμε αλάνθαστο συμπέρασμα. Ή μάλλον ιδέα σου...

6 hours ago, Istros said:

Αν μπορούσε να το πουλήσει συακευη με 1Gb ram στα 1500€ να είσαι σίγουρος ότι θα το εκανε.Ειπαμε σας δουλεύει αλλά κρατάει και λίγο τα προσχήματα.

με λένε Νίκο Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω

4 hours ago, Istros said:

Τι λετε?Δεν βγάζουμε υπερτιμημένα τα iPhone γιατί τα συγκρίνουμε με xiaomi.Αλλα γιατί αγοράζετε συσκευές των 400€-500€ και τις πληρώνετε 1300-1500€.

Άντε πάλι με τις Lamborghini, Ferrari, Challenger.Το ότι πληρώνει κάτι ακριβά δεν σημαίνει ότι πήρες και το αντίστοιχο προϊόν.Ειναι σαν να παίρνει Fiat και να το πληρώνεις για Mercedes

Απλά είναι αξιοθαύμαστο πως έχει καταφέρει και έχει πείσει τόσο κόσμο ότι πληρώνοντας τριπλάσια τιμή από τον ανταγωνισμό παίρνεις κάτι ανώτερο όπως τη Lamborghini και τη Ferrari.Marketing και φουμαρα για μεταξωτές κορδέλες.Ευτυχως που δεν πείθει πλέον όπως παλιότερα παρά μόνο ελάχιστους σ αυτό το κομμάτι και όσους βολεύει για να το παίζουν μούρη στην καφετέρια και premium.Γιαυτο και δεν θα πέσει ποτέ στα 300€ γιατί θα χάσει και όλους αυτούς τους πελάτες που αγοράζουν για να το παιζουν premium και το ξέρει.

400-500 ευρώ συσκευές. είδε το παιδί BOM price έβγαλε συμπέρασμα κόστους παραγωγής (με R&D, software, services κλπ).

1 hour ago, Istros said:

Γιατί τον λες premium?iPhone έχει 

Τέτοιο μένος δεν έχω δει για καταστάσεις ερωτικές, για ανεκπλήρωτους πόθους, για τρίγωνα ζήλιας και φθόνου. Τέτοιος ζήλος, τέτοια αφοσίωση για κάτι που δε σε αφορά. Κοίτα το λίγο.

1 hour ago, aneurysm said:

Εσυ χαραμιζεσαι. Να πας LA να τους δίνεις ιδέες.

Είναι καμιά χιλιάρα χιλιόμετρα πιο Βόρεια αλλά εντάξει στο περίπου μέσα έπεσες όπως και το 95% των σχολίων σε κάθε Apple thread

• Like 5
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Snolly είπε

Είναι καμιά χιλιάρα χιλιόμετρα πιο Βόρεια αλλά εντάξει στο περίπου μέσα έπεσες όπως και το 95% των σχολίων σε κάθε Apple thread

Ενώ εσύ ντόπιος Κουπερτινιώτης να υποθέσω?

• Like 1
Δημοσ.

Η πραγματικότητα είναι πως με το πέρασμα του χρόνου το ξεχειλώνει με τις τιμές η Apple και τα υπόλοιπα Brands που φτιάχνουν κινητά πολυτελείας.

Αυτό γίνεται για πολλούς λόγους και όχι μόνο από την απληστία τους.

Ανεβαίνουν τα specs, χρησιμοποιούν όλο και περισσότερη τεχνολογία, όλο και περισσότερα και πιο εξειδικευμένα components και όλο και πιο advanced software. Σκεφτείτε πόσους software engineers χρειαζόταν για το iOS 2 και πόσους θα θέλει τώρα (το ίδιο και η google για το android). Σκεφτείτε πόσο μεγαλύτερο είναι το user-base, το πλήθος των services που παρέχονται μαζί με κάθε συσκευή.

Κάπου λοιπόν σε μέσο όρο θα κάτσει η μπίλια. Για εμένα το όριο είναι τα 800-900 ευρώ τη διετία για να αγοράσω κινητό.  Τα 1500 δε θα της τα δώσω ποτέ. Άλλος θα τα δώσει. Επίσης ένα κινητό ακόμα και 4-5 ετών κάνει σχεδόν τα πάντα και μάλιστα καλά. Είναι πολύ μικρότερη η πρόοδος χρόνο με τον χρόνο και μικρότερη η ανάγκη για το καινούριο.

Θα δουν λοιπόν τα νούμερα και θα πράξουν ανάλογα. Πάντα με γνώμονα το κέρδος. Εταιρείες είναι.

2 minutes ago, aneurysm said:

Ενώ εσύ ντόπιος Κουπερτινιώτης να υποθέσω?

Όχι μια φορά έχω πάει αλλά ξέρω πάνω κάτω που πέφτει το Valley.

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Snolly είπε

η Αλίκη στο Ναυτικό πρέπει να έχει παίξει λιγότερες φορές στην Ελληνική τηλεόραση από το πόσες φορές έχω διαβάσει αυτή την πρόταση

Και θα το ακούς για πολύ ακόμα εφόσον υπαρχει μεγάλο ποσοστό που αγοράζει με μόνο κριτήριο να πουλάει μούρη στην καφετέρια η κοιτάει να χτυπήσει καμία γκόμενα με το κινητό.Πραδειγματα έχουμε όλοι μας

Δημοσ.
Just now, Istros said:

Και θα το ακούς για πολύ ακόμα εφόσον υπαρχει μεγάλο ποσοστό που αγοράζει με μόνο κριτήριο να πουλάει μούρη στην καφετέρια η κοιτάει να χτυπήσει καμία γκόμενα με το κινητό.Πραδειγματα έχουμε όλοι μας

ξέρω 2-3 ποζεράδες που τρώνε παξιμάδια για 1 χρόνο για να πάρουν iPhone για μόστρα και ξέρουν και 2 φίλοι μου άλλους 2 -> υπάρχει μεγάλο ποσοστό.

για δημοσιεύσεις σε περιοδικά στατιστικής είσαστε.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Snolly είπε

θα θα θα θα θα. όπως γελάει χρόνια τώρα ο κάθε πρικραμένος με Α processors

1500 euro & 1GB RAM = γράφω παπ*ριές και όποιος τσιμπήσει τσίμπησε.

με λένε Νίκο Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω

Κοντός ψαλμός αλληλούια.Εδω ένα pocophone και ένα OnePlus κάνουν ρεζίλι τον a12 που είναι τριπλάσιος σε μέγεθος φαντάσου τι πανηγύρι θα γίνει με τον 855.

Γιατί λίγα χιλιάρικα πληρώνατε για 1Gb ram?

1500E για συσκευή με 3Gb ram για να μην πιάσουμε τα υπόλοιπα και στεναχωρηθείτε πάλι.

22 λεπτά πριν, Snolly είπε

το iPhone XR απευθύνεται σε όσους έχουν διετή συμβόλαια και πέρσι δεν πήραν το Χ και φέτος δε θέλουν να δώσουν 1000+ για νέα συσκευή. Μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του. Το 5C ήταν μαλακία συσκευή και ιδέα και πήγε άπατο.

Το XR απευθύνεται σε κορόιδα που δεν έχουν λεφτά να πάρουν το XS και νομίζουν ότι το XR είναι αναβαθμιση σε σχέση με το X

23 λεπτά πριν, Snolly είπε

400-500 ευρώ συσκευές. είδε το παιδί BOM price έβγαλε συμπέρασμα κόστους παραγωγής (με R&D, software, services κλπ).

Το XR δεν κοστίζει πάνω από 200€ και το xs πάνω από 350€ BOM βάλει και τη σάλτσα άντε να πας κανένα 350€ στο φτηνό και κανένα 500€ βαριά στο xs.Κατσε να δεις τι κέρδη θα έχει με τις μισές πωλήσεις σε σχέση με το x.Σας το λένε όλοι χρόνια ότι έχει περισσότερο κέρδος από όλες μαζί τις υπόλοιπες εταιρείες και πάλι εκεί το κουτοχορτο με το RnD.

• Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, Istros said:

Κοντός ψαλμός αλληλούια.Εδω ένα pocophone και ένα OnePlus κάνουν ρεζίλι τον a12 που είναι τριπλάσιος σε μέγεθος φαντάσου τι πανηγύρι θα γίνει με τον 855.

Γιατί λίγα χιλιάρικα πληρώνατε για 1Gb ram?

1500E για συσκευή με 3Gb ram για να μην πιάσουμε τα υπόλοιπα και στεναχωρηθείτε πάλι.

Το XR απευθύνεται σε κορόιδα που δεν έχουν λεφτά να πάρουν το XS και νομίζουν ότι το XR είναι αναβαθμιση σε σχέση με το X

τρικυμία εν κρανίο. ή είναι όλα θολά στο μυαλό σου, ή επίτηδες επινοείς ανακρίβειες, ή είσαι ένα απλό καλό ίντερνετ τρολ.

αν ισχύει το 3 είσαι καλός αλλά φέντερερ δε θα γίνεις ποτέ. επίπεδο νισικόρι φαντάσου. πάντως μπαίνεις δεκάδα.

αν ισχύει το 1 ή το 2 δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε εδώ, θέλει επαγγελματική βοήθεια με συνεδρίες και μπόλικη δουλειά.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Snolly είπε

Tέτοιο μένος δεν έχω δει για καταστάσεις ερωτικές, για ανεκπλήρωτους πόθους, για τρίγωνα ζήλιας και φθόνου. Τέτοιος ζήλος, τέτοια αφοσίωση για κάτι που δε σε αφορά. Κοίτα το λίγο.

Κανένα μένος για κανέναν συζήτηση κάνουμε.απο που προέκυψε ο premium?επειδή έδωσε 1200€ για κινητό στα 5 χρονια?Εγω που έχω δώσει 5000€ για κινητά στα 5 χρόνια τι είμαι ο superman?

Δημοσ.
2 minutes ago, Istros said:

Κανένα μένος για κανέναν συζήτηση κάνουμε.απο που προέκυψε ο premium?επειδή έδωσε 1200€ για κινητό στα 5 χρονια?Εγω που έχω δώσει 5000€ για κινητά στα 5 χρόνια τι είμαι ο superman?

α εννοούσατε τον χρήστη. νόμιζα την συσκευή. γράψε λάθος ανακαλώ.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Snolly είπε

τρικυμία εν κρανίο. ή είναι όλα θολά στο μυαλό σου, ή επίτηδες επινοείς ανακρίβειες, ή είσαι ένα απλό καλό ίντερνετ τρολ.

αν ισχύει το 3 είσαι καλός αλλά φέντερερ δε θα γίνεις ποτέ. επίπεδο νισικόρι φαντάσου. πάντως μπαίνεις δεκάδα.

αν ισχύει το 1 ή το 2 δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε εδώ, θέλει επαγγελματική βοήθεια με συνεδρίες και μπόλικη δουλειά.

Έτσι όταν δεν έχετε επιχειρηματα πάτε σε Ferrari, Lamborghini,trolling,χελονονιντζακια,τρολ και orcs

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...