CyanBlue Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ωραία και ζουμερά τα μήλα (κάνουν και καλό) 🍎 αλλά κάποια στιγμή θες και κάτι άλλο... 🍓
polaki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, pseira είπε Αν έδωσες 600-700 πριν 10 μέρες για 7plus, Κώτσο σε πιασανε Μ'αρέσει που κάποιοι κάνανε και like στο σχόλιο σου. Η τιμή που ανέφερα ήταν ενδεικτική. Το μοντέλο είναι το 7plus 256gb αγορασμένο πριν 1 χρόνο κοντά 950€ αν θυμάμαι καλά. Το ότι η μάνα μου πήρε το παλιό μου κινητό πριν 10 μέρες, είναι επειδή το χρειαζόμουν ως εταιρικό, κάτι το οποίο πλέον δεν ισχύει γιατί μου εδωσαν από την εταιρία. Και αφού έδωσα report για όλο το ιστορικό, ξαναλέω μπας και μείνετε στην ουσία του θέματος: με το σύστημα αυτό, εγώ δίνω κάθε 2-2.5 χρόνια 600-700€ και ουσιαστικά αλλάζουμε 3 άτομα κινητά...
esykas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 εάν έγραφαν σε κάθε θέμα με την apple μόνο όσοι είχαν μια συσκευή της θα ήταν πολλά περισσότερα να νήματα το ότι μια εταιρεία έχει καταφέρει να διχάσει τον πλανήτη ολόκληρο σε θέμα καταναλωτισμού πρέπει να της το αναγνωρίσουμε 1
aneurysm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Αρα τα πρωτα 5 χρόνια τα δυο αυτα ατομα μειναν χωρις κινητο και εσυ ξοδεψες 2100 για να κανεις μονο εσυ την δουλεια σου.... 2
tommy^ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Αν η McLaren ειχε ιδιας ακαμψιας πλαισιο με το Α4, θα το εβρισκες σωστο και λογικο;
azuli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 4 hours ago, Zus said: Επί του αποτελέσματος δικαιώνεται. Είναι το ταχύτερο SOC εκεί έξω, δεν σου λέει ψέμματα. Απλά αντί για άπειρους πυρήνες έχει iOS ταχυτερο ισως σε καποια αλλη διασταση,γιατι σ αυτην που ζουμε τωρα εφαγε σκονη απο poco και oneplus με τον 845 κιολας που παει για αποσυρση. 1
alexis67676767 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Ευλογησον... Δεν ταιριάζουν οι συσκευές. Στο ένα γράφει REDMI NOTE 4 silver και στο άλλο redmi 5 plus black. Τι ακριβώς έγινε? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από alexis67676767
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε Δεν ταιριάζουν οι συσκευές. Στο ένα γράφει REDMI NOTE 4 silver και στο άλλο redmi 5 plus black. Τι ακριβώς έγινε? Δεν υπαρχει πλέον μπαταρία για το note 4X και μου έδωσαν τούτο...Δεν είναι εμπορικό πλέον. Ότι μου είπαν σου λέω.
azuli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, akatsim said: πρεπει καποτε να πεις στον εαυτο σου καποιες αληθειες. Το νεο ipad pro εχει πολυ καλο hw αλλα εχει ενα ελλειπεστατο και αναχρονιστικο λογισμικο. Οταν βλεπω το home screen με τα εικονιδια μια πιθαμη το ενα απο το αλλο, γελαω για τη καταντια αυτου που θα δωσει 2 νεφρα οταν ενα surface pro ειναι 5 κλασεις καλυτερο. Τα iphone το ιδιο, απλα με λιγο χειροτερο hw απο τους ανταγωνιστες του. Το ios μοιαζει πλεον αρχαιο και ειναι και περιορισμενο. Γιαυτο περασε στα προβατα οτι ειναι smooth, σταθερο, κλπ. Τα αλλα προιοντα και καλα σκανε, ελα ομως που εξελισονται ραγδαια και δεν σκανε κιολας. Το ιδιο συμβαινει με τα mac οπου το mac os ειναι μακραν πισω απο τα windows και κανει απλα 5 πραγματα. Εχω ρετινα 13 και στο bootcamp παει καλυτερα και ας εχει drivers στο γονατο. Να μην πουμε για εφαρμογες, εχει το χαος. Τεχνολογικα τα προιοντα της Apple βασιζονται στο marketing και οχι σε τεχνολογικη εξελιξη τους. Και φυσικα στη ψευδεσθηση οτι ο κατοχος του ξεχωριζει απο τη πλεμπα. Αυτοι που θελουν ομως πολυ ξυλο ειναι οι τοπ και καλα reviewers, οι οποιοι ποτε δεν κανουν εις βαθος reviews. Λιγο την οθονιτσα, κοιτα τι γρηγορα αλλαζει, αντε η καμερουλα και τελειωσαμε. Το αλλο το γιδι πηρε Τεσλα απο τα προβατα. Τα προβατα βεβαια Hyundai, αλλα εχουμε Apple. Μην γραφεις μπουρδες για εμπειρειες χρησεις, smoothness, κλπ., σεβαστειτε λιγο τους αλλους που διαβαζουν τετοιες π@π@ριες. πολυ σωστος.
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ερώτηση κρίσεως. Τι βασική διαφορά έχει ένα NSX με Α8;.
Istros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Η apple με την πολιτική της after Jobs πάει από το κακό στο χειρότερο.Δεν πείθει ούτε τους πελάτες της 1
alexis67676767 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Xiaomi Mi 8 είπε Δεν υπαρχει πλέον μπαταρία για το note 4X και μου έδωσαν τούτο...Δεν είναι εμπορικό πλέον. Ότι μου είπαν σου λέω. Και ο σειριακός δεν ταιριάζει. Αν ξαναχρειαστείς service θα μπλεξεις με το μπάχαλο που εχουν κάνει. Πάντως σε πάνω απο 40 άτομα που χρειάστηκαν αλλαγή μπαταρίας, τους περισσότερους δεν τους κάλυψαν και τα κινητα ήταν 1 έτους.
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, alexis67676767 είπε Και ο σειριακός δεν ταιριάζει. Αν ξαναχρειαστείς service θα μπλεξεις με το μπάχαλο που εχουν κάνει. Πάντως σε πάνω απο 40 άτομα που χρειάστηκαν αλλαγή μπαταρίας, τους περισσότερους δεν τους κάλυψαν και τα κινητα ήταν 1 έτους. Κανένα μπλέξιμο...
alexis67676767 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Xiaomi Mi 8 είπε Κανένα μπλέξιμο... Μακάρι.
margaritagr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, akatsim είπε πρεπει καποτε να πεις στον εαυτο σου καποιες αληθειες. Το νεο ipad pro εχει πολυ καλο hw αλλα εχει ενα ελλειπεστατο και αναχρονιστικο λογισμικο. Οταν βλεπω το home screen με τα εικονιδια μια πιθαμη το ενα απο το αλλο, γελαω για τη καταντια αυτου που θα δωσει 2 νεφρα οταν ενα surface pro ειναι 5 κλασεις καλυτερο. Τα iphone το ιδιο, απλα με λιγο χειροτερο hw απο τους ανταγωνιστες του. Το ios μοιαζει πλεον αρχαιο και ειναι και περιορισμενο. Γιαυτο περασε στα προβατα οτι ειναι smooth, σταθερο, κλπ. Τα αλλα προιοντα και καλα σκανε, ελα ομως που εξελισονται ραγδαια και δεν σκανε κιολας. Το ιδιο συμβαινει με τα mac οπου το mac os ειναι μακραν πισω απο τα windows και κανει απλα 5 πραγματα. Εχω ρετινα 13 και στο bootcamp παει καλυτερα και ας εχει drivers στο γονατο. Να μην πουμε για εφαρμογες, εχει το χαος. Τεχνολογικα τα προιοντα της Apple βασιζονται στο marketing και οχι σε τεχνολογικη εξελιξη τους. Και φυσικα στη ψευδεσθηση οτι ο κατοχος του ξεχωριζει απο τη πλεμπα. Αυτοι που θελουν ομως πολυ ξυλο ειναι οι τοπ και καλα reviewers, οι οποιοι ποτε δεν κανουν εις βαθος reviews. Λιγο την οθονιτσα, κοιτα τι γρηγορα αλλαζει, αντε η καμερουλα και τελειωσαμε. Το αλλο το γιδι πηρε Τεσλα απο τα προβατα. Τα προβατα βεβαια Hyundai, αλλα εχουμε Apple. Μην γραφεις μπουρδες για εμπειρειες χρησεις, smoothness, κλπ., σεβαστειτε λιγο τους αλλους που διαβαζουν τετοιες π@π@ριες. Ποστ γεμάτο αντικειμενικότητα και ευπρέπεια στα πλαίσια του αμοιβαίου σεβασμού... "Αληθειες" , "καταντια", "λίγο χειροτερο", "μακράν πισω", "πρόβατα", "μπούρδες , "παπαριές". Ακόμα ένας hater που θέλησε να δείξει πως και καλά τα λέει έξω τα δόντια και έγραψε ένα σεντονακι που στερείται οποιουδήποτε στοιχείου, ξεχειλίζει από αυθαίρετες γενικεύσεις και βέβαια δεν του λείπουν οι αναμενόμενο χαρακτηρισμοί. Μπράβο , συνεχίστε..... 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις