Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Istros είπε Γιατί τον λες premium?iPhone έχει premiur με ειπε ! Εξακολουθω να θελω μεταφραστη . Ενταξει σας καταλαβαινω ομως κατι πρεπει να πειτε και εσεις κριμα ειστε ... Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13
Stamer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, KrisDs είπε Δεν έχετε βαρεθεί να γράφετε τα ίδια και τα ίδια κάτω από κάθε θέμα για την Apple? Όλες οι συσκευές έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους, και το iOS και το Android έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Το αν οι ναυρχιδες της Apple ή της Samsung και της οποιαδήποτε άλλης εταιρείας είναι υπέρκοστολογημένες είναι άλλη συζήτηση και καμία αντίρρηση. Αλλα όχι και να φτάνετε στο σημείο να ισοπεδώνετε μερικοί τα πάντα γράφοντας ότι ένα κινητό των 200 ή 300 ευρώ έχει ανώτερη απόδοση με τόσα benchmarks/συγκριτικά εκεί έξω και κατασκευή από τις ναυαρχιδες της οποιαδήποτε εταιρείας Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά τέτοια θέματα καταλήγουν στα κλασσικά σχόλια επειδή υπάρχουν ορκισμένοι apple haters αλλά και ορκισμένα apple sheep. Προσωπικά προσπαθώ να επιλέγω και να προβληματίζομαι με τα νορμάλ σχόλια από όλες τις πλευρές. 1
akatsim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, billdanos είπε Όταν ψάχνεις με αγωνία για φανταστικά προβλήματα σε ένα ipad 11 & 13", τότε το πρόβλημά σου δεν είναι η ίδια η συσκευή! Είναι σα να προσπαθείς να με πείσεις πως η γη είναι επίπεδη ή πως δεν πήγαμε ποτέ στο φεγγάρι! πρεπει καποτε να πεις στον εαυτο σου καποιες αληθειες. Το νεο ipad pro εχει πολυ καλο hw αλλα εχει ενα ελλειπεστατο και αναχρονιστικο λογισμικο. Οταν βλεπω το home screen με τα εικονιδια μια πιθαμη το ενα απο το αλλο, γελαω για τη καταντια αυτου που θα δωσει 2 νεφρα οταν ενα surface pro ειναι 5 κλασεις καλυτερο. Τα iphone το ιδιο, απλα με λιγο χειροτερο hw απο τους ανταγωνιστες του. Το ios μοιαζει πλεον αρχαιο και ειναι και περιορισμενο. Γιαυτο περασε στα προβατα οτι ειναι smooth, σταθερο, κλπ. Τα αλλα προιοντα και καλα σκανε, ελα ομως που εξελισονται ραγδαια και δεν σκανε κιολας. Το ιδιο συμβαινει με τα mac οπου το mac os ειναι μακραν πισω απο τα windows και κανει απλα 5 πραγματα. Εχω ρετινα 13 και στο bootcamp παει καλυτερα και ας εχει drivers στο γονατο. Να μην πουμε για εφαρμογες, εχει το χαος. Τεχνολογικα τα προιοντα της Apple βασιζονται στο marketing και οχι σε τεχνολογικη εξελιξη τους. Και φυσικα στη ψευδεσθηση οτι ο κατοχος του ξεχωριζει απο τη πλεμπα. Αυτοι που θελουν ομως πολυ ξυλο ειναι οι τοπ και καλα reviewers, οι οποιοι ποτε δεν κανουν εις βαθος reviews. Λιγο την οθονιτσα, κοιτα τι γρηγορα αλλαζει, αντε η καμερουλα και τελειωσαμε. Το αλλο το γιδι πηρε Τεσλα απο τα προβατα. Τα προβατα βεβαια Hyundai, αλλα εχουμε Apple. Μην γραφεις μπουρδες για εμπειρειες χρησεις, smoothness, κλπ., σεβαστειτε λιγο τους αλλους που διαβαζουν τετοιες π@π@ριες. 4 1
alexis67676767 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Και στην μπαταρία... έχω ανεβάσει φωτογραφίες σε παλαιότερο θέμα. Ψάξε και θα δεις. Από το 2020 θα αλλάξουν όλα μιας και τελειώνουν τα 15 έτη μονοπωλίου... https://www.xiaomi-greece.gr/xiaomi-hellas/media/xiaomi-greece/support/XIAOMI_Smart_Mi-DualBand-6x67cm-NOV2018.pdf Στο κεφάλαιο 5 λέει ξεκάθαρα πως η μπαταρία καλύπτεται με 1 έτος και μόνο εαν πρόκειται για κατασκευαστικό πρόβλημα. Εαν δεν κάνεις σωστές φορτίσεις δεν σε καλύπτει ούτε για το 1 έτος. Είναι η επίσημη θέση της Info Quest. Και στο λέω απο πολλές εμπειρίες φίλων μου.
ScorpioX777 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Εμενα μια φορα αν και 48 χρονων λυγιζει πολυ δυσκολα...η κουταλα. 1
Istros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, aneurysm είπε Και μάλιστα περσινό.. Το παλιό?γι'αυτό δεν κάνει πωλήσεις η apple ούτε οι apple fan δεν αγοράζουν πλέον 1
Markantonis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ας απολύσουν τον Cook μήπως και επανέλθει η εταιρία στα χρόνια Jobs.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 17 minutes ago, akatsim said: πρεπει καποτε να πεις στον εαυτο σου καποιες αληθειες. Το νεο ipad pro εχει πολυ καλο hw αλλα εχει ενα ελλειπεστατο και αναχρονιστικο λογισμικο. Οταν βλεπω το home screen με τα εικονιδια μια πιθαμη το ενα απο το αλλο, γελαω για τη καταντια αυτου που θα δωσει 2 νεφρα οταν ενα surface pro ειναι 5 κλασεις καλυτερο. Τα iphone το ιδιο, απλα με λιγο χειροτερο hw απο τους ανταγωνιστες του. Το ios μοιαζει πλεον αρχαιο και ειναι και περιορισμενο. Γιαυτο περασε στα προβατα οτι ειναι smooth, σταθερο, κλπ. Τα αλλα προιοντα και καλα σκανε, ελα ομως που εξελισονται ραγδαια και δεν σκανε κιολας. Το ιδιο συμβαινει με τα mac οπου το mac os ειναι μακραν πισω απο τα windows και κανει απλα 5 πραγματα. Εχω ρετινα 13 και στο bootcamp παει καλυτερα και ας εχει drivers στο γονατο. Να μην πουμε για εφαρμογες, εχει το χαος. Τεχνολογικα τα προιοντα της Apple βασιζονται στο marketing και οχι σε τεχνολογικη εξελιξη τους. Και φυσικα στη ψευδεσθηση οτι ο κατοχος του ξεχωριζει απο τη πλεμπα. Αυτοι που θελουν ομως πολυ ξυλο ειναι οι τοπ και καλα reviewers, οι οποιοι ποτε δεν κανουν εις βαθος reviews. Λιγο την οθονιτσα, κοιτα τι γρηγορα αλλαζει, αντε η καμερουλα και τελειωσαμε. Το αλλο το γιδι πηρε Τεσλα απο τα προβατα. Τα προβατα βεβαια Hyundai, αλλα εχουμε Apple. Μην γραφεις μπουρδες για εμπειρειες χρησεις, smoothness, κλπ., σεβαστειτε λιγο τους αλλους που διαβαζουν τετοιες π@π@ριες. Αν η περιγραφή της δικής μου εμπειρίας και τα επιχειρήματα που περιγράφω υπέρ των συσκευών της Apple είναι "π@π@ριές" για σένα, είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα και δεν μπορώ ούτε και θέλω να στο λύσω! Όπως το ίδιο μπορεί να πιστεύω κι εγώ για τις δικές σου απόψεις και αναλύσεις. Δεν πρόκειται ποτέ σε αντίστοιχα θέματα να πείσει ο ένας τον άλλον, οπότε ας είμαστε απλά σωστοί ως προς τη συζήτηση και τη διαφωνία μας. 2
tommy^ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δεν ήξερα ότι το λύγισμα ενός προιόντος πρέπει να είναι ανάλογο της τιμής του... Λογικά το Audi A6 είναι πιο αλύγιστο και γενικά πιο άφθαρτο από το Audi A4 εφόσον είναι πιο ακριβό. Για να μη πω για καμία McLaren... Λογικά η P1 είναι φτιαγμένη από vibranium όπως η ασπίδα του Captain America. Θα την χρησιμοποιούν για κατεδαφίσεις κτιρίων. Aκριβως. Το πλαισιο της McLaren ειναι πιο στιβαρο και ακαμπτο απο του A4 και τα υλικα κατασκευης της επισης ανωτερα. Οποτε ασε τις ειρωνιες αμα δε σκαμπαζεις απο αυτοκινητα. 6
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 5 minutes ago, Markantonis said: Ας απολύσουν τον Cook μήπως και επανέλθει η εταιρία στα χρόνια Jobs. Νομίζω πως αν ζούσε σήμερα ο Steve, θα πίεζε για ακόμη μεγαλύτερες τιμές! 2
aneurysm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Εσυ χαραμιζεσαι. Να πας LA να τους δίνεις ιδέες.
tommy^ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Νομίζω πως αν ζούσε σήμερα ο Steve, θα πίεζε για ακόμη μεγαλύτερες τιμές! Ενα μεγαλο "ευχαριστω" στον Τιμοθεο που χαρη σ'αυτον τα προϊοντα της Apple δεν εχουν τοσο υψηλεςτιμες!
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε https://www.xiaomi-greece.gr/xiaomi-hellas/media/xiaomi-greece/support/XIAOMI_Smart_Mi-DualBand-6x67cm-NOV2018.pdf Στο κεφάλαιο 5 λέει ξεκάθαρα πως η μπαταρία καλύπτεται με 1 έτος και μόνο εαν πρόκειται για κατασκευαστικό πρόβλημα. Εαν δεν κάνεις σωστές φορτίσεις δεν σε καλύπτει ούτε για το 1 έτος. Είναι η επίσημη θέση της Info Quest. Και στο λέω απο πολλές εμπειρίες φίλων μου. Ευλογησον...
D.Luffy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, tommy^ είπε Aκριβως. Το πλαισιο της McLaren ειναι πιο στιβαρο και ακαμπτο απο του A4 και τα υλικα κατασκευης της επισης ανωτερα. Οποτε ασε τις ειρωνιες αμα δε σκαμπαζεις απο αυτοκινητα. Το παράδειγμα με την McLaren έγινε για λόγους υπερβολής. Μπορεί να μην είμαι ειδήμονας στα αυτοκίνητα αλλά γνωρίζω ότι ένα hypercar έχει καλύτερα υλικά κατασκευής από ένα καθημερινό αυτοκίνητο. Η δική μου ένσταση είναι ότι χρησιμοποιείτε το λίγυσμα του iPhone 6 ως το μοναδικό αντεπιχείρημα ως προς την τιμή του (αφού ήταν τόσο ακριβό δεν θα έπρεπε να λυγίζει). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις