Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

Θα πω για ΦΠΑ και για εγγύηση...

Μακριά και αγαπημένοι...

Αγόρασα το 128 από επώνυμο κατάστημα στα 599€ και έχω 100% για δύο χρόνια εγγύηση στα πάντα.

Με τετοια τιμη αγοραζες 2 απο κινα και αν σου χαλουσε το ενα ειχες το αλλο μεχρι να το εστελνες κινα να στο φτιαξουν.
Ας μην ανοιξουμε συζήτηση τώρα για την εγγυηση που προσφέρουν τα πάντα τα ελληνικά μαγαζιά παντα προθυμα να σου φτιαξουν η να σου δωσουν καινουργια συσκευη δωρεαν.

• Απαντ. 454
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε nokia 3210 και τα μυαλα στα καγκελα(δουλευει ακομη το εχω σε ενα συρτακι ηταν το πρωτο μου κινητο) ποιο μασημενο μηλο και μισοπλυμενο πορτοκάλι.Δεν ειχα ποτε Iphone και οσες φορες εκατσα να ασχοληθω δεν ξερω δεν με βολεψαν ισως δεν ασχοληθηκα αρκετα τι να πω η απλα εχω συνηθισει τα android.Σαν το lg g4 δεν εχει, ακομη μια χαρα δουλευει και παει σφαιρα και ας ζω με την αγωνια του bootloop.Δεν θα εδινα ποτε τοσα λεφτα για κινητο προτιμω να εχω g4 και να μου κανει bootloop μεχρι να σβησει ο ηλιος παρα να δωσω αυτα τα χρηματα.

Νομιζω θα παρει κ η apple ενα μαθημα για την τιμολογιακη πολιτικη της..αργησε βεβαια αλλα θα το παρει.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Zus είπε

Επί του αποτελέσματος δικαιώνεται. Είναι το ταχύτερο SOC εκεί έξω, δεν σου λέει ψέμματα. Απλά αντί για άπειρους πυρήνες έχει iOS ;)

Aλλο το αν δικαιωνεται και αλλο το λαθος που εκανες λεγοντας οτι "ο ανταγωνισμός επιστρατεύει σαφώς ανώτερο hardware με άπειρους πυρήνες".

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Zus είπε

Να μαζευτούμε και καμιά μέρα εδώ οι insomniacs να πάμε να διαδηλώσουμε έξω από την αντιπροσωπεία της Lamborghini κατά της παγκόσμιας φτώχειας λέω εγώ...

Η Αννούλα έχει 3 πορτοκάλια, ο Νικόλας έχει 5 μήλα. Αν δώσει η Αννούλα τα πορτοκάλια της στον Νικόλα, πόσα μήλα θα χει ο Νικόλας;

Απάντηση: 8

Η λογική της σύγκρισης που έκανες

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Zus είπε

Τι να συζητήσουμε τώρα εδώ; Ότι συγκρίνουμε την Apple με την Xiaomi γιατί μέχρι εκεί φτάνει η τσέπη μας (και η δική μου) και βγάζουμε την Apple υπερτιμημένη;

Να μαζευτούμε και καμιά μέρα εδώ οι insomniacs να πάμε να διαδηλώσουμε έξω από την αντιπροσωπεία της Lamborghini κατά της παγκόσμιας φτώχειας λέω εγώ...

Δεν είναι για παραπάνω ε ; 🙄

Να διαδηλώσουμε ότι ένα Agera RS πατάει χάμου σε όλα τα επίπεδα (πλην εμφάνισης ίσως) την Veneno στα μισά λεφτά...

24 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Με τετοια τιμη αγοραζες 2 απο κινα και αν σου χαλουσε το ενα ειχες το αλλο μεχρι να το εστελνες κινα να στο φτιαξουν.
Ας μην ανοιξουμε συζήτηση τώρα για την εγγυηση που προσφέρουν τα πάντα τα ελληνικά μαγαζιά παντα προθυμα να σου φτιαξουν η να σου δωσουν καινουργια συσκευη δωρεαν.

Να το συζητήσουμε όσο θες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Zus είπε

Τι να συζητήσουμε τώρα εδώ; Ότι συγκρίνουμε την Apple με την Xiaomi γιατί μέχρι εκεί φτάνει η τσέπη μας (και η δική μου) και βγάζουμε την Apple υπερτιμημένη;

Δεν είναι για παραπάνω ε ; 🙄

Τι λετε?Δεν βγάζουμε υπερτιμημένα τα iPhone γιατί τα συγκρίνουμε με xiaomi.Αλλα γιατί αγοράζετε συσκευές των 400€-500€ και τις πληρώνετε 1300-1500€.

Άντε πάλι με τις Lamborghini, Ferrari, Challenger.Το ότι πληρώνει κάτι ακριβά δεν σημαίνει ότι πήρες και το αντίστοιχο προϊόν.Ειναι σαν να παίρνει Fiat και να το πληρώνεις για Mercedes

Απλά είναι αξιοθαύμαστο πως έχει καταφέρει και έχει πείσει τόσο κόσμο ότι πληρώνοντας τριπλάσια τιμή από τον ανταγωνισμό παίρνεις κάτι ανώτερο όπως τη Lamborghini και τη Ferrari.Marketing και φουμαρα για μεταξωτές κορδέλες.Ευτυχως που δεν πείθει πλέον όπως παλιότερα παρά μόνο ελάχιστους σ αυτό το κομμάτι και όσους βολεύει για να το παίζουν μούρη στην καφετέρια και premium.Γιαυτο και δεν θα πέσει ποτέ στα 300€ γιατί θα χάσει και όλους αυτούς τους πελάτες που αγοράζουν για να το παιζουν premium και το ξέρει.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, Istros said:

Ειναι σαν να παίρνει Fiat και να το πληρώνεις για Mercedes

Υπάρχουν όμως και αυτοί που παίρνουν Fiat και ...νομίζουν πως πήραν Mercedes και πάνε και κοντράρονται με τις Mercedes! 😛 

• Like 3
  • Thanks 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Istros είπε

Τι λετε?Δεν βγάζουμε υπερτιμημένα τα iPhone γιατί τα συγκρίνουμε με xiaomi.Αλλα γιατί αγοράζετε συσκευές των 400€-500€ και τις πληρώνετε 1300-1500€.

Άντε πάλι με τις Lamborghini, Ferrari, Challenger.Το ότι πληρώνει κάτι ακριβά δεν σημαίνει ότι πήρες και το αντίστοιχο προϊόν.Ειναι σαν να παίρνει Fiat και να το πληρώνεις για Mercedes

1300€ - 1500€ δεν έχω δώσει ούτε για laptop και ούτε και πρόκειται.

Ωστόσο εγώ πληρώνω μια φορά στα 4 χρόνια για Mercedes και παίρνω Mercedes, εσύ κάθε χρόνο πληρώνεις για Wolkswagen και παίρνεις όντως ένα Wolkswagen με κινητήρα από smart.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Istros είπε

Ειναι σαν να παίρνει Fiat και να το πληρώνεις για Mercedes

Υπερβολικός όπως πάντα.

Δεν θα έλεγα ότι το hardware του XS (αν εννοείς αυτό) είναι επιπέδου Fiat στην κατηγορία των smartphones. Ούτε καν το XR. Το ότι είναι δυσανάλογα ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν το αμφισβητώ αλλά εσύ για άλλη μια φορά το ισοπέδωσες... 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zus είπε

1300€ - 1500€ δεν έχω δώσει ούτε για laptop και ούτε και πρόκειται.

Ωστόσο εγώ πληρώνω μια φορά στα 4 χρόνια για Mercedes και παίρνω Mercedes, εσύ κάθε χρόνο πληρώνεις για Wolkswagen και παίρνεις όντως ένα Wolkswagen με κινητήρα από smart.

Κρίμα γιατί πληρώνεις ένα σωρό λεφτά για να πάρεις κάτι ανάλογο αλλά στην ουσία παίρνεις κάτι υποδεέστερο για τα λεφτά που δινεις.Εκτος και ανά είσαι από αυτούς που πήραν iPhone 6 στα 199€.

Αυτή είναι η διαφορά εγώ έχω δώσει πολύ περισσότερο γία λάπτοπ και θα τα ξαναδώσω ΑΝ τα αξίζει.Κανεις λάθος εμείς πληρώνουμε αυτό που αγοράζουμε εσείς πληρώνετε αέρα κοπανιστο.

Δημοσ.

Μαγκιά σου, δεν το φυσάμε όλοι για να τα δίνουμε σε κινητά και laptop. Εντούτοις να σε ενημερώσω ότι θα μπορούσες να έχεις ένα iPhone και να γλυτώνεις αρκετά χρήματα κάθε χρόνο. ;)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, billdanos είπε

Υπάρχουν όμως και αυτοί που παίρνουν Fiat και ...νομίζουν πως πήραν Mercedes και πάνε και κοντράρονται με τις Mercedes! 😛 

F.I.A.T: Fix It Again Tony...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Υπερβολικός όπως πάντα.

Δεν θα έλεγα ότι το hardware του XS (αν εννοείς αυτό) είναι επιπέδου Fiat στην κατηγορία των smartphones. Ούτε καν το XR. Το ότι είναι δυσανάλογα ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν το αμφισβητώ αλλά εσύ για άλλη μια φορά το ισοπέδωσες... 

Το XR σίγουρα πιο κάτω.Απλα καμία φορά υπερβαλεις γιατί αλλιώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν.Ας το διορθώσω είναι σαν να αγοράζει ο ένας Alfa Romeo mito και επειδή τον έπιασε κορόιδο ο μαντράς και το πλήρωσε διπλάσια τιμή να νομίζει ότι το mito είναι καλύτερο από το jiulietta

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

και κανω την δουλεια μου μια χαρα σε οτι  χρειαζομαι απο ιντερνετ e banking  youtube  facebook messentzer viber και αλλα

Και η Google μια χαρά την κάνει τη δουλειά της ;)

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Υπέροχα τηλέφωνα αλλά με τιμή εκτος πραγματικότητας. Κάποτε η Νοκια με το communicator έμαθε το μάθημα της όταν το χρέωνε 1042€ σε Ελληνική αλυσίδα.

Ειναι δεδομένο οτι, οταν εκτοξέυεις την τιμή πουλάς σε λίγοτερους καταναλωτές.

Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον με τέτοιες κινήσεις και χάσουμε απο την αγορά εναν παίχτη με πραγματικά αξιοπιστες συσκεύες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...