orck Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου μόλις το είδα αυτό. Πώς θα βγει η μέρα σήμερα;
spectaculator Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Τι έγινε ρε παιδιά; Ανακάλυψε η Apple το μέγιστο όριο της τιμής που μπορεί να πουλήσει τα iphonακια της; 16 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε εγω νομιζω ότι πρωτα δεν θα αντεχε η Apple την παραγωγη του.Δεν το λεω ειρωνικά, ειλικρινής απορία είναι... Σωστός, ειδικά όταν τόσο κοστίζει η κατασκευή μιας μονάδας. https://www.zdnet.com/article/iphone-xs-max-how-much-profit-does-apple-really-make-on-each-one-sold/
Istros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, orgixmh είπε Θέλεις να σου κάνω κου-πε-πε να κοιμηθείς ή θα έρθει η μανούλα να στο βάλει από το youtube στο 16 πύρινο android που κατεβάζει στο ελλάντα με 200mbps? Έτσι όταν καταλαβαίνετε ότι τα επιχειρήματα σας δεν πείθουν το γυρνάτε στο κου-πε-πε.Μετα αναρωτιόμαστε γιατί πουλάει η apple. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Istros
ScorpioX777 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Απο ποτε οι καταναλωτες αγοραζουν ενα προιον με βαση την παραγωγη μιας εταιρειας και την τιμη της μετοχης της.
salamander998 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Σε λίγες μέρες " πρώτο σε πωλήσεις για το τελευταίο 3 μηνο" κτλ κτλ..
xyvirus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Απλά πολύς κόσμος δεν μπορεί ή δεν θέλει να δώσει 1000+ € /$ για την βασική έκδοση ένος τηλεφώνου όσο καλό και smooth και εάν είναι. Το ότι η apple μοίρασε τσάμπα σε 10 20 γνωστούς youtubers στο εξωτερικό μερικά Xs, Xs Max, XR για να μας ζαλίζουν τα ουμπαλα όπως κάθε χρόνια δεν σημαίνει ότι έφτιαξε το επετυχημενο εμπορικά τηλέφωνο. Εν κατακλείδι καλά να πάθεις apple και εις κατώτερα εύχομαι 4
oceanborngr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Leo360 είπε Το ότι κάποιοι έχουν ακόμα το X και δεν έχουν λόγο να αναβαθμίσουν ή προτιμούν το 8/8Plus λόγο fingerprint σας λέει κάτι; (Κάτοχος mi8 τώρα, αλλά βλέπω πολλούς που δεν αναβάθμισαν φέτος για έναν από τους δύο λόγους που αναφέρω) Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια καθως επισης και το οτι 8 και X εχουν ακομη μπαταρια σε καλα επιπεδα. Του 6 ειδικα βγηκε σε τοσους προβλγματικη που ισως αλλαξαν νωριτερα και γι αυτο.
aris1986 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Πέρα από την πλάκα ελπίζω να μην πτοήσει την apple αυτό. Του χρόνου θέλω να βγεί κινητό με πιο μικρό notch και να ξεκινάει από 1500€ το ελάχιστο έως 2200€ το max μοντέλο της. Και έτσι είναι το σωστό. Αλλιώς κάτι δεν πάει καλά που σημαίνει κακά υλικά και χειρότερη εμπειρία χρήσης. Έχω άδικο;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, Αλεξανδρος A.92 said: εγω νομιζω ότι πρωτα δεν θα αντεχε η Apple την παραγωγη του.Δεν το λεω ειρωνικά, ειλικρινής απορία είναι... Μα εννοείται πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Το παράδειγμα το έγραψα για να πω απλά πως ο κόσμος εξακολουθεί να θέλει τα iphones αλλά δεν μπορούν όλοι να τα αγοράσουν είτε επειδή κοστίζουν πολύ, είτε επειδή έχουν ακριβώς το προηγούμενο μοντέλο που δεν έχει πολλές διαφορές από το νέο (για να δικαιολογήσει άλλα 1500 ευρώ μέσα σε 12 μήνες). Όσο η Apple συνεχίζει να αυξάνει τα κέρδη της αυξάνοντας τις τιμές, είναι λογικό πως δεν θα αλλάξει κάτι σύντομα στην πολιτική της. Όταν θα δει πως αυτό θα αρχίσει να "μην της βγαίνει", θα προσαρμοστεί ανάλογα. 1
randomcat Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, aris1986 είπε Πέρα από την πλάκα ελπίζω να μην πτοήσει την apple αυτό. Του χρόνου θέλω να βγεί κινητό με πιο μικρό notch και να ξεκινάει από 1500€ το ελάχιστο έως 2200€ το max μοντέλο της. Και έτσι είναι το σωστό. Αλλιώς κάτι δεν πάει καλά που σημαίνει κακά υλικά και χειρότερη εμπειρία χρήσης. Έχω άδικο; Δεν έχεις άδικο. Με κάθε μοντέλο κάθε χρόνο ανεβάζει τις τιμές της. Είναι παράδοση. Εάν του χρόνου δεν ξεπεράσει τα 2 χιλιάρικα και/ή εάν πέσει κάτω από το 1 χιλιάρικο τότε σημαίνει ότι κάτι στράβωσε (pun intended). 1
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, alexis67676767 είπε Μια διόρθωση μόνο. Έχεις δυο χρόνια εγγύηση στα πάντα, αλλα 6 μήνες στη μπαταρία (αυτό ισχύει ακόμα και στα laptop). Και στην μπαταρία... έχω ανεβάσει φωτογραφίες σε παλαιότερο θέμα. Ψάξε και θα δεις. 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Μα εννοείται πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Το παράδειγμα το έγραψα για να πω απλά πως ο κόσμος εξακολουθεί να θέλει τα iphones αλλά δεν μπορούν όλοι να τα αγοράσουν είτε επειδή κοστίζουν πολύ, είτε επειδή έχουν ακριβώς το προηγούμενο μοντέλο που δεν έχει πολλές διαφορές από το νέο (για να δικαιολογήσει άλλα 1500 ευρώ μέσα σε 12 μήνες). Όσο η Apple συνεχίζει να αυξάνει τα κέρδη της αυξάνοντας τις τιμές, είναι λογικό πως δεν θα αλλάξει κάτι σύντομα στην πολιτική της. Όταν θα δει πως αυτό θα αρχίσει να "μην της βγαίνει", θα προσαρμοστεί ανάλογα. Από το 2020 θα αλλάξουν όλα μιας και τελειώνουν τα 15 έτη μονοπωλίου...
Zus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, tommy^ είπε Για φαντασου κι εγω που νομιζα οτι ο Α12 ειναι το ταχυτερο SOC εκει εξω.... Μαλλον θα εκανα λαθος! Επί του αποτελέσματος δικαιώνεται. Είναι το ταχύτερο SOC εκεί έξω, δεν σου λέει ψέμματα. Απλά αντί για άπειρους πυρήνες έχει iOS
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Από το 2020 θα αλλάξουν όλα μιας και τελειώνουν τα 15 έτη μονοπωλίου... Τι εννοεις? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92
Zus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, vageliss2006 είπε 300€ δίνεις περίπου και αγοράζεις απευθείας από Κίνα ένα Xiaomi pocophone, πανέμορφο με οθονάρα και Snapdragon 845, δηλαδή android flagship. Το πιθανότερο να πληρώσεις φόρους αλλά και στα 400€ ακόμα δεν το λες ακριβό αν θες να έχεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οπότε η apple πάλι υπερτιμημένη βγαίνει. Τι να συζητήσουμε τώρα εδώ; Ότι συγκρίνουμε την Apple με την Xiaomi γιατί μέχρι εκεί φτάνει η τσέπη μας (και η δική μου) και βγάζουμε την Apple υπερτιμημένη; Να μαζευτούμε και καμιά μέρα εδώ οι insomniacs να πάμε να διαδηλώσουμε έξω από την αντιπροσωπεία της Lamborghini κατά της παγκόσμιας φτώχειας λέω εγώ... 1 ώρα πριν, Istros είπε Εσεις οι premium έχετε iPhone 5s του 2013 εμείς οι φτωχοί αλλαζουμε κάθε χρόνο συσκευη. Δεν είναι για παραπάνω ε ; 🙄 Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Zus 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις