Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

Θα πω για ΦΠΑ και για εγγύηση...

Μακριά και αγαπημένοι...

Αγόρασα το 128 από επώνυμο κατάστημα στα 599€ και έχω 100% για δύο χρόνια εγγύηση στα πάντα.

Σε αυτά τα χρήματα το Οneplus 6 (128gb/8gb) ήταν καλύτερη αγορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Zus είπε

Για να αντιληφθούμε την υπεροχή του, αρκεί να δούμε την διαχείριση που επιτελεί το iOS στο hardware της εκάστοτε συσκευής, για την οποία ο ανταγωνισμός επιστρατεύει σαφώς ανώτερο hardware με άπειρους πυρήνες,

Για φαντασου κι εγω που νομιζα οτι ο Α12 ειναι το ταχυτερο SOC εκει εξω....

Μαλλον θα εκανα λαθος! :rolleyes:

Το καλυτερο το ειπε ενας παραπανω: αυτο που καθε χρονο (και ενιοτε καθε 6μηνο) εχουμε νεες συσκευες πρεπει να σταματησει και να αυξηθει το διαστημα που μια εταιρια ανανεωνει τα μοντελα της σε 1,5 - 2 χρονια.

Επεξ/σία από tommy^
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρομάζω και μόνο με την σκέψη του τι θα ακούγαμε - απο Apple μεριά - αν η είδηση ήταν οτι η Μicrosoft χαμηλώνει τις προσδοκίες για τις πωλήσεις των Windows... E, ρε μάνα'μ τι θα γινόταν... Tο έλα να δεις...  :)))

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
5 ώρες πριν, orgixmh είπε

Μα δεν ξέρεις καν τι θα χάσω αφού όπως μόνος σου γράφεις "εμεις οι φτωχοί κάθε χρόνο..."

Τελικά  έχει η apple τηλέφωνο με 1500 ευρώ και 1gb ram;  Είμαι εγώ "φραγκάτος" (WTF?????); 
Αναρωτιέμαι από που προκύπτουν όλα αυτά; Μάλλον είναι σαν τα υπόλοιπα που γράφεις.

Θέλεις να σου κάνω κου-πε-πε να κοιμηθείς ή θα έρθει η μανούλα να στο βάλει από το youtube στο 16 πύρινο android που κατεβάζει στο ελλάντα με 200mbps? :D

Τι να χάσεις από το iPhone 5s?Έχετε συσκευή 5 ετίας + και μας μιλάτε για τεχνολογια.Οι υπόλοιποι αγοράζουμε συσκευή κάθε χρόνο γιατί είμαστε λάτρεις της τεχνολογίας.Και κάποιος άλλος έχει Nokia 6110 που δεν κολλάει πουθενά,κρατάει η μπαταρία του μια βδομάδα και είναι ευτυχισμένος τι σημαίνει αυτό ακριβώς?

1500€ συσκευή με hardware υποδεέστερο από φθηνότερες συσκευές.Ευτυχως τώρα πήγε στα 3Gb ram.Σας έχει βρει κορόιδα και σαας πουλάει φουμαρα για μεταξωτές κορδελες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, tommy^ είπε

...Το καλυτερο το ειπε ενας παραπανω: αυτο που καθε χρονο (και ενοιτε καθε 6μηνο) εχουμε νεες συσκευες πρεπει να σταματησει και να αυξηθει το διαστημα που μια εταιρια ανανεωνει τα μοντελα της σε 1,5 - 2 χρονια.

Mπα, ανεφάρμοστο... Ελεύθερη οικονομία έχουμε... ας πάρουν τα ρίσκα τους κι ας κάνουν οι εταιρείες οτι νομίζουν καλύτερο - κι εμείς οτι νομίζουμε...

Oσο για τα iphones, πιστεύω οτι το notch τελικά δεν αντέχεται στο μάτι... Mετά απο την βδομάδα του μέλιτος, όσους ξέρω να έχουν ένα, τους ενοχλεί πολύ και το βρίζουν...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πτώση των πωλήσεών θα ακολουθήσει και στις πιο φτηνες εταιρίες, τα iphone ειναι τα πιο ακριβά και η τάση αποτυπώνεται πρωτα εκει.

Η εξελιξη στα κινητά έφτασε στο ορια της και δεν εχει καποιος λογο να το αλλαζει καθε χρόνο για να κερδισει 10% ταχύτητα. 

Θεωρω πως εταιρίες σαν την apple που ενα μεγάλο ποσοστό των revenues έρχονται απο τα κινητά θα εχει μεγαλο πρόβλημα αν δεν μπει σε νεες αγορες. Οι Κινεζοι/Κορεατες ανταγωνιστες ειναι κολοσσοί που φτιάχνουν σχεδον τα παντα.

Η apple βεβαια εχει ενα τεράστιο αποθεματικό και πολυ ιχσυρο brand name που λογικα κατι θα εχουν σκοπο να το κανουν. Μην σας κανει εντυπωση αν αγορασει κατι τελείως ασχετο απο το μεχρο τωρα business τους.

Επεξ/σία από mezzanine
Δημοσ.

Μην περιμενετε αλλαγες στην apple. Με βαση την αυξηση των τιμων ακομα και με την μειωση των πωλησεων θα παρουσιασει κερδη ρεκορ. Οποτε για 1/2 χρονια ειναι οκ, πραγμα που τους δινει ικανο χρονο να δουν τι θα κανουν αλλα και το τι θα γινει με τα foldable που εκει υπαρχει νεα δικαιολογια για αυξηση τιμων.

ΤΟ μονο σιγουρο ειναι οτι του χρονου τα iphone θα εχουν τις ιδιες τιμες.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, orgixmh είπε

Μα δεν ξέρεις καν τι θα χάσω αφού όπως μόνος σου γράφεις "εμεις οι φτωχοί κάθε χρόνο..."

Τι να χάσεις από iPhone 5s?ακόμα και ένα ulefone έχει καλύτερο hardware.Βγαινετε και μας παρουσιάζετε συσκευές 6ετιας ως top.Το γεγονός ότι σε βολεύει και δεν θες κάτι καλύτερο με γεια σου με χαρά σου αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις για την συσκευή που έχεις εν έτη 2019.Εσεις οι premium έχετε iPhone 5s του 2013 εμείς οι φτωχοί αλλαζουμε κάθε χρόνο συσκευη.

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

Γιατί;.

Τα xiaomi αργουν με τις αναβαθμίσεις, για το 6 εχει ανακοινωθει η εκδοση pie και σύντομα θα την πάρει, ενώ το mi 8 θα αργήσει. Το mi 8 δεν πιάνει τιε επιδόσεις του 845 που φοράει (διάβασε και το αρθρο του GsmArena για πληροφορίες) και η oxygen rom που φοράει είναι πιο ομαλή απο το miui (αν και με το miui 10 εχει βελτιωθεί). Και στο βιντεο τραβαει 4k στα 60fps ενώ το mi8 στα 30, επίσης το oneplus εχει jack 3.5mm και έχει μικρότερο notch (γούστα είναι αυτά). Γενικότερα στα 599 το oneplus είναι πιο ολοκληρωμένη λύση για μένα.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, orgixmh είπε

Τελικά  έχει η apple τηλέφωνο με 1500 ευρώ και 1gb ram;  Είμαι εγώ "φραγκάτος" (WTF?????); 

Αν μπορούσε να το πουλήσει συακευη με 1Gb ram στα 1500€ να είσαι σίγουρος ότι θα το εκανε.Ειπαμε σας δουλεύει αλλά κρατάει και λίγο τα προσχήματα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

Θα πω για ΦΠΑ και για εγγύηση...

Μακριά και αγαπημένοι...

Αγόρασα το 128 από επώνυμο κατάστημα στα 599€ και έχω 100% για δύο χρόνια εγγύηση στα πάντα.

Μια διόρθωση μόνο. Έχεις δυο χρόνια εγγύηση στα πάντα, αλλα 6 μήνες στη μπαταρία (αυτό ισχύει ακόμα και στα laptop). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θέμα όπως πάντα έγινε κώ_λος 

Η ουσία είναι ότι η πωλήσεις έχουν ακουμπήσει κορυφή, και όσο ο "κόσμος" προσπαθεί να καλύψει άλλες καταναλωτικές ανάγκες του, που δεν μπορεί πλέον λόγο (sic) "κρίσης", πλέον μέσα από αγορές κινητών και άλλων φτηνών καταναλωτικών προϊόντων βγάζει το απωθημένο του. 

Προσωπικά έχω και ios  και android και ποιο πριν windows, fox, rim, webOs, σήμερα υπάρχουν πολλές επιλογές τιμής μέσα από τα μεταχειρισμένα σε iphone και σε android, αγοράστε ότι γουστάρετε και αφήστε τους άλλους να αγοράσουν αυτό που θέλουν, με την ίδια λογική όλοι θα έπρεπε να οδηγούν Datsun   

Επεξ/σία από esykas
Δημοσ.
9 ώρες πριν, billdanos είπε

Αν για παράδειγμα αύριο το πρωί πουλούσε τα IPHONE XS στα 500 ευρώ, πιστεύετε πως θα άντεχε κανεις από τον ανταγωνισμό;   

εγω νομιζω ότι πρωτα δεν θα αντεχε η Apple την παραγωγη του.Δεν το λεω ειρωνικά, ειλικρινής απορία είναι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...