Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, aneurysm said:

Εκανα edit, για μενα το συγκεκριμενο παραδειγμα που χρησιμοποιησες ειναι καταντια, γενικα ο αγοραίος ερωτας/ηδονη whatever.

Πφ αυτό κατάλαβες βρε από όσα έγραψα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, orgixmh είπε

Αλήθεια εσύ χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από 150mbps? Αν ναι που βρήκες τέτοια ταχύτητα και πόσο συχνά την χρησιμοποιείς;
Είμαι κάτοχος 5s εδώ και μερικά χρόνια και το τηλέφωνο δουλεύει άψογα με 1gb ραμ, αντιθέτως το xiaomi mi5c που έχει ο αδερφός μου όταν έχει κλήσεις πολλές φορές κρασάρει και κάνει reboot, το 2ο sony που έχω για developing με android 6 4+4cores και 2gb ram ζορίζεται ακόμα και στο youtube όταν το 5s πετάει. To  nexus 5 που έχω και αυτό για developing τρέχει σφαίρα και όλα λειτουργούν όπως πρέπει.

Το ότι σου πουλάνε τηλέφωνα που στα χαρακτηριστικά φαίνονται τρομερά ανώτερα από τον αντίπαλο αλλά στα τεστ είναι τα ίδια ή και υποδεέστερα δεν σε βάζει σε σκέψεις; Το ότι το sony μου έχει μείνει στο android 6 και πλέον ούτε developement μπορώ να κάνω ενώ το 5s που είναι και 3 χρόνια παλιότερο έχει τελευταίο iOS δεν σου λέει κάτι;

Αν καυλώνεις να βλέπεις τρανά νούμερα κάνε jailbreak και με ένα hexeditor κάνε το iPhone να λέει ότι έχει 128gb ram και 46 cores στα 5.5ghz, αλλά ο νορμάλ κόσμος ενδιαφέρεται αν κάνει αυτά που υπόσχεται και όχι πόσα "άλογα" έχει στο μοτέρ που για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τα βγάλει στην ρόδα.

Σχετικά με την Apple τα νούμερα λένε πολλά αναμένω την ίδια και μεγαλύτερη πτώση και στα macbook, φέτος θα άλλαζα το macbook μου μιας και είναι 5 χρονών πλέον αλλά δεν, με κολλημένους ssd και ραμ και chip τύπου T8 που ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τι πραγματικά κάνει το chip  δεν πρόκειται, λατρεύω το MacOS  και το iOS αλλά δεν υπάρχει περίπτωση.

Σιγά σιγά με βλέπω για dell xps και hackintosh και στο λάπτοπ και με το 5s μέχρι να διαλύσει ή μέχρι η Apple να νιώσει και να βγάλει τηλέφωνο με iOS στα 400-500 ευρώ (ποτέ δλδ).

Στα 1500€ χρειάζομαι περισσότερα από αυτά που δίνει η apple με LTE cat4 και 1Gb ram και ας τρέχει smooth και ας έχει εμπειρία χρήσης και ας έχει updates.1500E αέρα κοπανιστο δεν της δίνω.Παιρνεις καλύτερη συσκευή και του χρόνου παίρνεις ακόμα καλύτερη.Δεν πρόκειται να κάτσω με την ίδια συσκευή 7 χρόνια γιαυτο και δεν μ ενδιαφέρουν τα updates.Εμεις οι φτωχοί κάθε χρόνο αλλάζουμε συσκευη,εσείς οι φραγκατοι την κρατάτε καμία 8ετια.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, orgixmh είπε

.Σιγά σιγά με βλέπω για dell xps και hackintosh και στο λάπτοπ και με το 5s μέχρι να διαλύσει ή μέχρι η Apple να νιώσει και να βγάλει τηλέφωνο με iOS στα 400-500 ευρώ (ποτέ δλδ).

Και θα χάσεις την εμπειρία χρήσης?τις αναβαθμισεις?iOS στα 400-500€ ξέχνα το.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Istros είπε

Και θα χάσεις την εμπειρία χρήσης?τις αναβαθμισεις?iOS στα 400-500€ ξέχνα το.

για εμένα η μόνη "εμπειρια" ήταν όταν έχασα το 5s που είχα πάρει κούτα 3 ημερών μολις είχε πατήσει Ελλάδα ,αυτή ήταν εμπειρία πονούσε καιρό,ενώ αν ήταν κάποιο ξιαομι ας πούμε το βάζω φωτιά το καίω και αύριο παίρνω άλλο 

Επεξ/σία από scarface5323
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aneurysm είπε

Ηταν σεξιστικο αυτο που εγραψες μαν μου

Καλά δεν έγραψε και τιποτα τρομερό. Οταν διαβάζεις να αποκαλούν τους άλλους ζώα (πρόβατα, γίδια κτλ), γιατί δεν τους λες πως αυτό είναι προσβολή της προσωπικότητάς τους?

Δημοσ.

Όπως και το να αποκαλεις τον άλλον τιποτενιο, μιζερο, φτωχομπινέ, ψωριάρη και πολλά χειρότερα. Αλλά δεν σε ειδα τοτε να ιδρωνει το αυτακι σου μαν μου

• Like 2
Δημοσ.
43 minutes ago, billdanos said:

Μα εγώ πρώτος γράφω πως η συνήθεια, η εμπειρία και το οικοσύστημα που έχω φτιάξει γύρω από το iOS, με κάνει να μη θέλω να βλέπω το Android μπροστά μου! 

Οπως γράφω επίσης και πως επειδή δεν υπάρχει άλλη συσκευή με iOS, αναγκάζομαι και πληρώνω στην apple όσα μου ζητάει (εφόσον μπορώ) για κάθε νέο μοντέλο! 

Εκτός από το shield 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

για εμένα η μόνη "εμπειρια" ήταν όταν έχασα το 5s που είχα πάρει κούτα 3 ημερών μολις είχε πατήσει Ελλάδα ,αυτή ήταν εμπειρία πονούσε καιρό,ενώ αν ήταν κάποιο ξιαομι ας πούμε το βάζω φωτιά το καίω και αύριο παίρνω άλλο 

Όντως δυσαρέστο να πληρώσεις κάτι και να μην το χαρεις ειδικά αν είναι ακριβό.

7 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε

Καλά δεν έγραψε και τιποτα τρομερό. Οταν διαβάζεις να αποκαλούν τους άλλους ζώα (πρόβατα, γίδια κτλ), γιατί δεν τους λες πως αυτό είναι προσβολή της προσωπικότητάς τους?

Το "πρόβατο" όσοι το χρησιμοποιούν πιστεύω το κάνουν αλληγορικα.Δεν νομίζω να θέλει κανένας να προσβάλει κάποιον για τις επιλογές του.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aneurysm είπε

Όπως και το να αποκαλεις τον άλλον τιποτενιο, μιζερο, φτωχομπινέ, ψωριάρη και πολλά χειρότερα. Αλλά δεν σε ειδα τοτε να ιδρωνει το αυτακι σου μαν μου

Ακριβώς, εσύ κοπιάζεις γι'άυτα τα θέματα, γιατί δεν βάζεις μια τάξη και σε αυτούς? Πιάστηκες απο αυτο που έγραψε ένας και δεν ήταν και αυτός που αναφέρθηκε πρώτος στη 'Μαιρούλα' (μισές δουλειές κανεις ρε μαν!)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Εν τω μεταξύ είναι πάλι πολύ πιθανό να έρθει η ώρα για τα οικονομικά αποτελέσματα του επόμενου 3μηνου και να είναι πιο πολλά από το προηγούμενο και μετά να κάνετε πάλι προβλέψεις για τα επόμενα...

Και μαζί με αυτές τις προβλέψεις θα κάνετε και “αναλύσεις” για το ποσο καλύτερος θα είναι ο ...895 σε σχέση με τον ...A11! 😛 

Το πιο πιθανό είναι να έχει περισσότερα κέρδη παρά τις μειωμένες πωλήσεις γιατί το ποσοστό κέρδους είναι μεγαλύτερο από παλιότερα Αυτό άλλωστε είναι κι το ζητουμενο.Αν και πιστεύω ότι περίμενε περισσότερες πωλήσεις αλλά την πάτησε για διάφορους λογους

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Υπάρχει ένα απλό «πείραμα» για να καταλάβεις πότε  θα έχει έρθει η ώρα που η apple θα «βγάλει τα μάτια της»:

Αν αύριο το πρωί έπρεπε να αγοράσεις ένα smartphone και είχες ένα budget κάπου στα 300 ευρώ και με αυτά τα λεφτά θα μπορούσες να πάρεις ένα poco ή ένα XS, ποιο θα διαλεγες; 

Οταν η αληθινή σου απάντηση θα είναι «το poco», τότε θα αρχίσει να έχει πρόβλημα η Apple! Μέχρι τότε, δεν κινδυνεύει!  :) 

S10 στα 300€

• Like 2
Δημοσ.

Ισως αν της μείνει στοκ στα ραφια θα βρεθει σε δυσκολη θέση με τα συμβόλαια που εχει υπογραψει με τους προμηθευτες. Και εκει ειναι το πρόβλημα. Η αξια της κεφαλαιοποίησης δεν ειναι σταθερη, αν οι μετοχοι καταλάβουν οτι εχει κανει παραγγελία και εχει προπληρωσει υλικά και κατασκευη για 1000 πχ κομματια και εχει ζμπρώξει μόνο 400, δεν εχεουν σε τίποτα να πάρουν τα δολαριακια τους και να τα πάνε καπου αλλού. Νομιζω ειναι μια φουσκα που θα ξεφουσκώσει απότομα. Απλά διαρκεί περισσότερο απο το συνηθισμένο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο iPhone XR πρέπει να ειναι η μεγαλύτερη αποτυχία συσκευή που έχει βγάλει την τελευταία δεκαετία.Ειδικα στα 930€.Λογικο να μην πουλάει.Μονο οι άσχετοι πρέπει να το αγοράζουν οι υπόλοιποι πάνε σε X

Επεξ/σία από Istros
  • Thanks 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, aneurysm είπε

Καθε φορά που λές XR μου θυμίζεις το Honda που ειχα στο πρωτο ετος... Εργαλείο.

Πολύ δυνατό για την εποχή του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...