pseira Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Αναλυτές της αγοράς υποστηρίζουν ότι το λανσάρισμα των τριών νέων συσκευών iPhone φέτος αποδείχτηκε δίκοπο μαχαίρι για την εταιρεία και έφερε αναστάτωση στην εφοδιαστική της αλυσίδα, αφού στάθηκε αδύνατο να προβλεφθεί η ζήτηση για όλες τις συσκευές και περυσι 3 μοντέλα έβγαλε. απλα ο κόσμος ίσως επιτέλους είπε να βάλει ένα φρένο. Όταν ξαφνικά μου πας κυρία απλ το ΦΤΗΝΟ σου μοντέλο, όσο έκανε πέρυσι το 8 Plus , ε που θα πάει θα σε σιχτιρισει ο κόσμος. ουτε το dual SIM σε έσωσε. εγω το σκεφτόμουν να πάρω τώρα που υπάρχει η δυνατότητα (στη Γερμανία μπορώ να βάλω eSim ) αλλά όταν ειδα το XR από κοντά και τελικά πήρα με λιγότερα το S9+...
polaki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, citelis είπε Εντάξει όσο και να αγαπάει τα iPhone δεν μπορούν όλοι κάθε χρόνο να παίρνουν νέα συσκευή! Και μάλιστα με όλο και περισσότερα λεφτά! Εκτός κι αν πολλοί περιμένουν τις γιορτές! Προσωπικά αν και έχω μόνο iPhone απτο 2008 που το έφερα από Αγγλία, συνήθως κάθε 2.5 με 3 χρόνια αλλάζω, και αυτό ποτέ όταν πρωτοβγεί. Στην πορεία αυτό πηγαίνει στη μάνα μου για άλλα 2.5 χρόνια, και μετά στον πατέρα μου για όσο την παλέψει μιας και ο πατέρας μου μόνο τηλέφωνο και μήνυμα θέλει, τίποτα άλλο (ακόμα και data έχει κλειστά για να μην καίει μπαταρία). Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι η μάνα μου πριν 10 μέρες "απέκτησε" ένα iPhone 6, και ο πατέρας μου πήρε το παλιό της (μου) iPhone 5s. Εγώ έχω πλέον το 7plus, και ειλικρινά δεν βλέπω λόγο να πάω σε κάτι πιο πάνω ακόμα. Δεν ξέρω πολλούς που παίρνουν κάθε χρόνο το καινούριο που λες. Αλλά ξέρω ότι με το σύστημα αυτό, εγώ δίνω κάθε 2-2.5 χρόνια 600-700€ και ουσιαστικά αλλάζουμε 3 άτομα κινητά... 8
Regulus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Το όραμα του Jobs ήταν διαφορετικό. H Apple απλά άρχισε να ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς αντί να τις δημιουργεί. Βέβαια επειδή το marketing έχει πολλούς κρυφούς άσσους στο μανίκι του πολλά μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον. 2
Zus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Istros είπε Πολύ καλά κάνουν δεν διαφωνώ με τις δόσεις ούτε κουμάντο κάνω στα λεφτά κανενός απλά όταν ο άλλος πληρώνει ηδη δόσεις δύσκολο να βάλει και άλλες γιατί η apple βγάζει κάθε χρόνο κινητό με 1200€.τωρα για το άλλο που λες ότι έχει τα καλύτερα κινητά της αγοράς και μάλιστα στους περισσότερους τομείς μάλλον ούτε εσύ δεν πρέπει να το πιστεύεις κατά βαθος Μια χαρά το πιστεύω. Το iOS είναι το σταθερότερο, ταχύτερο και ασφαλέστερο λειτουργικό που κυκλοφορεί εκεί έξω. Για να αντιληφθούμε την υπεροχή του, αρκεί να δούμε την διαχείριση που επιτελεί το iOS στο hardware της εκάστοτε συσκευής, για την οποία ο ανταγωνισμός επιστρατεύει σαφώς ανώτερο hardware με άπειρους πυρήνες, αυξημένη Ram, μεγαλύτερη μπαταρία κοκ για να την φτάσει. Αυτό από μόνο του έχει θέσει και τους κανόνες στον τομέα και όλοι το χρησιμοποιούν σαν σημείο αναφοράς. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Zus 7
KrisDs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν όντως ισχύουν αυτά που γράφει το άρθρο τότε και πολύ άργησε να φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Παρόλο που είμαι Apple user χρόνια οι αυξήσεις που έχει κάνει ο Cook για να τσιμπάει τα bonus του είναι απαράδεκτες και κάποια στιγμή θα του γύρναγαν boomerang. Όταν ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσουν να δίνουν στοιχεία για αριθμούς πωλήσεων τότε άρχισαν να καταλαβαίνουν οι αγορές ότι κάτι πάει στραβά. Ναι μεν βγάζουν πολλά περισσότερα με την κάθε πώληση όταν όμως ανεβάζεις συνέχεια τις τιμές και αποξενώνεις το αγοραστικό σου κοινό αργά ή γρήγορα οι πωλήσεις θα αρχίσουν να πατώνουν. Για μένα πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί ο Cook, η ζημιά που έχει προξενήσει στην Apple και στο line up αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό, έχει μαζέψει κάθε καρυδιας καρύδι από τον χώρο της μόδας ενώ έδιωξε key figures επι Jobs, θα φανεί αργότερα ακόμα πιο ξεκάθαρα και θα πάρει χρόνο για να επανέλθει. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από KrisDs
fmarkos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε 549, 599€...Τα 380€ που;. Έ όλο και κάπου Παιδιά πάντως είναι λάθος να μιλάμε για κινητά των 1000+ γιατί εδώ στην ψαροκώστενα οι εταιρίες έχουν κάνει τραστ και έχουν κόψει τις επιδοτήσεις, σε άλλες χώρες παίρνεις τα κινητά του 1000 με 200€ ή και τσάμπα με συμβόλαια που δίνουν ένα σκασμό λεπτά ομιλίας internet και sms σε τιμές ποιο φτηνές από το RED 1 της Vodafone και τα αντίστοιχα των άλλων δύο. Αλλά είπαμε στην Ελλάδα ο ανταγωνισμός είναι για τα μπάζα. Το 1000 σαν αγορά λιανικής στα συμβόλαια του εξωτερικού δεν υπάρχει. Δες εδώ για παράδειγμα το S9πόσο βγαίνει με συμβόλαιο στην Αγγλία, στην Κύπρο και στη ψαροκώστενα . Και θα μου πεις ρε μπάρμπα η Αγγλία είναι τεράστια αγορά, ναι οκ γι αυτό σου έβαλα και την Κύπρο που δεν είναι να δεις ότι δεν είναι θέμα αγοράς. Πάρε και μια Μάλτα να δεις. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από fmarkos 17
Thulogur Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Περιμένω τη στιγμή που η apple θα κανει κατι αντίστοιχο με το linux on deX ή αυτο που ειχε κάνει η motorola με το lapdock για να γινει πανικός. Κατά τ'άλλα η ευρωπαϊκή αγορά δεν πρόλαβε να απορροφήσει τα iphone 8 και iphone X οπότε λογικό μου φαίνεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, poulinos είπε πιο απλη απαντηση.ειτε apple ειτε δεν ξερω τι δεν γινεται να πουλας παντα τον ιδιο αριθμο κομματιων σε καθε μοντελο.ο λογος μπορει να ειναι απο οτι ενα μοντελο ειναι ακριβο μεχρι οτι ενα μοντελο δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τον προκατοχο του.μεχρι κοσμο που μπορει να περιμενει αναδιπλουμενο κινητο.ανεξαρτητου εταιρειας.σημερα η ειδηση για την apple αυριο καποια αλλη εταιρεια. επισης μια εταιρεια μπορει να δοκιμασει διαφορα τεχνασματα για να ανεβασει τις πωλησεις απο κατι εξτρα η μια εκπτωση. αυτο. σιγα τις διαφορες που εχουν τα νεα εναντι του Χ για να πανε να τρεξουν ολοι να τα παρουν. αν μη τι αλλο το ΧR ειναι downgrade και στα μαγαζια εχει ιδια τιμη με το Χ. και καποιος που ειναι λατρης του μηλου θα δυσκολευτει να δικαιολογησει την αγορα νεων μοντελων εναντι του "παλιου" Χ
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, Lezantas26 said: αυτο. σιγα τις διαφορες που εχουν τα νεα εναντι του Χ για να πανε να τρεξουν ολοι να τα παρουν. αν μη τι αλλο το ΧR ειναι downgrade και στα μαγαζια εχει ιδια τιμη με το Χ. και καποιος που ειναι λατρης του μηλου θα δυσκολευτει να δικαιολογησει την αγορα νεων μοντελων εναντι του "παλιου" Χ απλα υπαρχει και ενα μεγαλο κοινο παλι σε ολες τις εταιριες που ασχετα τις διαφορες απλα θελει να εχει το τελευταιο μοντελο.οποτε και απο εκει ευκολα λεφτακια
chrisxpap Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε 549, 599€...Τα 380€ που;. τα 128gb στο skroutz εχουν 406€ και απο κινα 340€ και μην πεις για φπα, συγκρινε το με iphone με τιμη απο κινα να θες Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από chrisxpap 6
Istros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναμενόμενη ήταν η πτώση των πωλήσεων.Το xs δεν αποτελεί λόγο αναβάθμισης από το x και οι περισσότεροι που περίμεναν τις νέες συσκευές για να αναβαθμίσουν από iPhone 7-8 στράφηκαν στο X.Το XR είναι για πέταμα καλύτερα να αγοράσεις iPhone 8 plus και το xs max είναι το μόνο που αποτελεί αναβάθμιση λόγω μεγέθους οθόνης αλλά και αυτό είναι υπερτιμημένο στα 1350€+ Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Istros 1 2
NT1G Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, billomnia είπε Νομίζω ότι δεν της βγήκε η μεγάλη αύξηση της τιμής. Και ελπίζω να είναι αυτό για να πάρουν και ένα μάθημα οι άλλες εταιρείες. Βασικά αυτό που έκανε και δεν έχω δει αναφορά εδώ, μπορεί και να κάνω λάθος, είναι ότι θέλει να έχει τα ίδια κέρδη τώρα που μειώνονται τα τεμάχια που πουλάει. Οπότε αυξάνει τις τιμές. Μάλιστα βγήκε και είπε ότι στο μέλλον δεν θα αναφέρει αριθμούς πωλήσεων. Συνολικά, ανά μοντέλο, δεν θυμάμαι. 1
giannis2156 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από giannis2156 3
pseira Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, polaki είπε Προσωπικά αν και έχω μόνο iPhone απτο 2008 που το έφερα από Αγγλία, συνήθως κάθε 2.5 με 3 χρόνια αλλάζω, και αυτό ποτέ όταν πρωτοβγεί. Στην πορεία αυτό πηγαίνει στη μάνα μου για άλλα 2.5 χρόνια, και μετά στον πατέρα μου για όσο την παλέψει μιας και ο πατέρας μου μόνο τηλέφωνο και μήνυμα θέλει, τίποτα άλλο (ακόμα και data έχει κλειστά για να μην καίει μπαταρία). Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι η μάνα μου πριν 10 μέρες "απέκτησε" ένα iPhone 6, και ο πατέρας μου πήρε το παλιό της (μου) iPhone 5s. Εγώ έχω πλέον το 7plus, και ειλικρινά δεν βλέπω λόγο να πάω σε κάτι πιο πάνω ακόμα. Δεν ξέρω πολλούς που παίρνουν κάθε χρόνο το καινούριο που λες. Αλλά ξέρω ότι με το σύστημα αυτό, εγώ δίνω κάθε 2-2.5 χρόνια 600-700€ και ουσιαστικά αλλάζουμε 3 άτομα κινητά... Αν έδωσες 600-700 πριν 10 μέρες για 7plus, Κώτσο σε πιασανε 1
alexis67676767 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε 549, 599€...Τα 380€ που;. Μάλλον λέει για το 64αρι που το βρίσκεις στα 370-380 https://www.skroutz.gr/s/15487154/Xiaomi-Mi-8-64GB.html Και είναι global edition Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από alexis67676767 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις