Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Έχω forthnet και παρατηρώ π.χ σε κάποια παιχνίδια συνεχόμενες αποσυνδέσεις/packet losses(destiny 2,bf 4, bf1 κτλπ), ένας φίλος, με τα ίδια παιχνίδια δεν έχει τπτ από αποσυνδέσεις/ούτε packet losses.
Έχει άλλη εταιρία, δε θα ήθελα να αναφερθώ ποια είναι αυτή.

Ποιος είναι ο λόγος που μπορεί να συμβαίνει αυτό(fast path δεν έχω, επίσης έχω κοιτάξει από όλους τους υπολογιστές και με διαφορετικά καλώδια).
επίσης έχω κάνει κάποιους παραπάνω ελέγχους σε dslam ping και σε άλλα hop και από ότι φαίνεται όλα καλά...οπότε τι μπορεί να φταίει;

Επίσης αν δε φτιάχνεται, είναι ένας λόγος αυτός για διακοπή συμβολαίου (γιατί έχω συμβόλαιο για επιπλέον 2 χρόνια, αλλά κανείς δε μου είπε για τις αποσυνδέσεις που θα έχω...);

είχα πάρει τηλέφωνο αρχικά, και μου είπαν το fast path που είχατε μάλλον θα έφταιγε, τπτ δεν άλλαξε όμως...

Note: μπορεί για κάποιον να φαίνεται ασήμαντο που σε 3-4 ( μπορεί και σε όλα) παιχνίδια έχω packet losses/αποσυνδέσεις (και σε άλλες εταιρίες δε γίνεται αυτο...), αλλά εγώ το θεωρώ σημαντικό, γτ τους πληρώνω ώστε να έχω μια σταθερή σύνδεση...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

α.δοκιμη με ethernet οχι wireless.

β.https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

γ.οτι παροχο και να βαλεις θα εχεις τον ιδιο χαλκο και το ιδιο dslam>αν δηλαδη το dslam στο kv ειναι οτε και wind να βαλεις αντι για nova Παλι απο το ιδιο dslam θα παρεις .και οι αποσυνδεσεις στο μεγαλύτερο κομματι ειναι θεμα χαλκου.

το β.ειναι πολυ βασικο.

δ.ανεβασε τα χαρακτηριστικα της γραμμης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, poulinos είπε

α.δοκιμη με ethernet οχι wireless.

β.https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

γ.οτι παροχο και να βαλεις θα εχεις τον ιδιο χαλκο και το ιδιο dslam>αν δηλαδη το dslam στο kv ειναι οτε και wind να βαλεις αντι για nova Παλι απο το ιδιο dslam θα παρεις .και οι αποσυνδεσεις στο μεγαλύτερο κομματι ειναι θεμα χαλκου.

το β.ειναι πολυ βασικο.

δ.ανεβασε τα χαρακτηριστικα της γραμμης.

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!

αυτά εδώ είναι τα χαρακτηριστικά της γραμμής

gYtXTy9.png

εφόσον η γραμμή φαίνεται μια χαρά στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, τι μπορεί άλλο να φταίει;

επίσης άφησα ping στο google για 2 ώρες και μου έβγαλε 82 packet loss το οποίο στα 6000 που έλεγξε ήταν 0%, αλλά και πάλι υπήρχαν ( με καλώδιο κιόλας).

οπότε τι θα μπορούσα να κοιτάξω τ΄λωρα ώστε να ξέρω τι να κάνω;

γιατί υπάρχουν τόσα errors σε 7 ώρες και τι είναι αυτά;

ένα παιδί που έκανε reset στο router του, και είχε άλλο πάροχο, δεν είχε κανένα μία ώρα up βέβαια.

σκέφτομαι και το άλλο τώρα, μην είναι τα windows 10 στο configuration του ethernet adapter

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 20/11/2018 at 17:52, Guest said:

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!

αυτά εδώ είναι τα χαρακτηριστικά της γραμμής

gYtXTy9.png

εφόσον η γραμμή φαίνεται μια χαρά στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, τι μπορεί άλλο να φταίει;

επίσης άφησα ping στο google για 2 ώρες και μου έβγαλε 82 packet loss το οποίο στα 6000 που έλεγξε ήταν 0%, αλλά και πάλι υπήρχαν ( με καλώδιο κιόλας).

οπότε τι θα μπορούσα να κοιτάξω τ΄λωρα ώστε να ξέρω τι να κάνω;

γιατί υπάρχουν τόσα errors σε 7 ώρες και τι είναι αυτά;

ένα παιδί που έκανε reset στο router του, και είχε άλλο πάροχο, δεν είχε κανένα μία ώρα up βέβαια.

σκέφτομαι και το άλλο τώρα, μην είναι τα windows 10 στο configuration του ethernet adapter

αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε το τυπικα αν και δυσκολο.

β,.δοκιμασε τυπικα με αλλο Pc αλλα παλι δυσκολο.

γ.προσπαθησε να φτιαξεις την γραμμη σου σωστα συμφωνα με το pdf της cyta για να παρεις τα μεγιστα της γραμμης μηπως ετσι μειωσεις και τα Fec.

Πιο αναλυτικα

η γραμμη φαινεται μια χαρα.κλειδωνεις 50mbit και εχεις και 16.6 margin.
ουτε αποσυνδεσεις βλεπω.
β.πρωτα θα κοιταγα αυτο για την καλωδιωση παροτι η γραμμη φαινεται πολυ καλα και δεν δικαιολογει packet loss.
αν φταιει κατι στο pc το ευκολο ειναι να κανεις δοκιμη με αλλο pc αν υπαρχει.αν και θεωρητικα
θα ηταν λιγο παραξενο να εχεις Packet loss ακομα και σε ping.αλλα οκ μπορεις να βαλεις κανα προγραμμα για Ping και σε κανα κινητο και να δεις και απο εκει τι γινεται.
και προσεχε που θα κανεις Ping.ή βαλε δυο προορισμους ταυτοχρονα για να δεις αν χανονται τα Ping την ιδια στιγμη.
δυο παραθυρα Command prompt δηλαδη.τα errors δεν ειναι ουτε πολλα ουτε λιγα.σιγουρα αμα φτιαξεις
την καλωδιωση χωρις bridge taps θα εχεις ακομα καλυτερα.τα fec ειναι errors που διορθωθηκαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...