Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τα πάντα όλα, με ελάχιστο όμως ως μηδαμινό gaming. Από Social Media, έως email, photos, Google Home κ.λπ.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Επειδή το κινητό που έχω τώρα είναι 5" (HTC One M9) θα ήθελα ως 5,5" αλλά δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα να πάω παραπάνω.
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δαχτυλικό αποτύπωμα, NFC
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι
8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι, δΕν θα ήθελα να δώσω τέτοιο ποσό για αγορά από Κίνα.
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Όσο το δυνατόν ναι.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα.
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;  Καινούριο.

Είμαι σε αναζήτηση κινητού για να αντικαταταστήσω το HTC One M9 μου με budget έως 400€. Ως φανατικός HTCάκιας κοιτάζω το U11 το οποίο μου αρέσει πολύ, αλλά είναι παλαιότερο μοντέλο και ξέρω ότι μπορώ να πάρω πιο δυνατό κινητό σε αυτά τα χρήματα. Τι θα μου προτείνατε;

Να σημειώσω ότι δεν θέλώ να μπλέξω με rootαρίσματα και τα σχετικά.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, shooterg είπε

Με 40 ευρω παραπάνω πέρνεις το s9

Το πιο φθηνό που βρίσκω στο Best Price είναι στα 448. Το έχεις δει κάπου πιο φθηνά;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arwindan είπε

Το πιο φθηνό που βρίσκω στο Best Price είναι στα 448. Το έχεις δει κάπου πιο φθηνά;

Λάθος μου 50. Αξίζει να μαζέψεις η να περιμένεις να πέσει η τιμή  για να το πάρεις. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, shooterg είπε

Λάθος μου 50. Αξίζει να μαζέψεις η να περιμένεις να πέσει η τιμή  για να το πάρεις. 

Δε διαφωνώ απλά δεν θέλω να πέσω στην παγίδα του "'με λίγα παραπάνω παίρνω κάτι καλύτερο" και να φτάσω να δώσω κάνα 700άρι στο τέλος :P .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...