Προς το περιεχόμενο

Xbox One S 1Tb + Forza 4 190€ amazon.de [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος απο Amazon  Γερμανιας δεν ξερω ποσο κανουν τα μεταφορικα γιατι δεν ζω Ελλαδα αλλα θεωρώ δυνατή προσφορα εχει και επιλογή για Batterfield V στην ιδια τιμή 

Θα το επερνα για δευτερο αλλα μαλλον παω για το X

https://www.amazon.de/dp/B07GQ2DF1S?th=1&psc=1

• Moderators
Δημοσ.

Το τσεκαρα και βαζω την τελικη τιμη.

190 και παραδοση σε καμια βδομαδα λεει, αλλα μαλλον 10-15 μερες θα κανει ως συνηθως.

Δεν νομιζω να αξιζει ιδιαιτερα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

190 και παραδοση σε καμια βδομαδα λεει, αλλα μαλλον 10-15 μερες θα κανει ως συνηθως.

189,47 για την ακρίβεια. 

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, matrixxx said:

Όσες φορές έχω πάρει κονσόλα από Amazon έρχεται με DHL και σε 3-4 μερες είναι σπίτι μου. 

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Όσες φορές έχω πάρει κονσόλα από Amazon έρχεται με DHL και σε 3-4 μερες είναι σπίτι μου. 

Απο το Γερμανικο με απλη αποστολη; Εμενα κανουν 15-18 μερες παραγγελιες μου με απλη απο Γερμανικο. Αθηνα.  Σημερα παρελαβα παραγγελια 30-10.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ολα τα bundle παιζει 1 χρονος gold? εκει ειναι το κερδος αν ισχυει, γιατι εδω βλεπω γραφει 1 χρονο gold και 3 μηνες gamepass περιλαμβανει ενα βημα πριν να γινει παραγγελια

edit: ακυρο ετσι οπως το πλασαρουν μπερδευτηκα απλα παιρνεις εκπτωση

Επεξ/σία από paparockas
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ανεβηκε, απλα βλεπετε τιμη 3ου πωλητη με το battlefield.

Στα 166€ παντως ειναι καλη προσφορα για BF, στα 190 εχει χαλασει αρκετα.

8 λεπτά πριν, paparockas είπε

Σε ολα τα bundle παιζει 1 χρονος gold? εκει ειναι το κερδος αν ισχυει, γιατι εδω βλεπω γραφει 1 χρονο gold και 3 μηνες gamepass περιλαμβανει ενα βημα πριν να γινει παραγγελια

Νομιζω οτι αγοραζοντας το σου κανει απλα αυτες τις τιμες σαν προσφορα για να τα παρεις εξτρα. Και εμενα μου φανηκε καπως στην φαση κατα το τσεκαουτ, αλλα αν δεις και στην σελιδα λεει τις τιμες αυτες σαν προμο με το προιον:

2018-11-19_2142

και η μεταφραση

2018-11-19_2146

Δημοσ.

Εμένα γιατί το βγάζει EUR 172,98 με αποστολή στον Πειραιά? πάντως και προσφορές υπάρχουν και Ελλάδα για xbox s για ps4 (κονσόλα πάντα) δεν βλέπω να παίξει....Στο Αμέρικα έχουν ίδια τιμή προσφοράς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...