Προς το περιεχόμενο

[Optical Mouse] Logitech Proteus Spectrum G502 ~48€ @ amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ενσύρματο gaming mouse Logitech Proteus Spectrum G502 (Optical, RGB, ρυθμιζόμενο βάρος, 200-1200 DPI, 1khz report rate) στα ~48€ τελική τιμή με μεταφορικά από το amazon.de:

https://www.amazon.de/gp/product/B019NFPE2G/

proteus.jpg.5a424accc8bb390edc24a5c426f22791.jpg

Ελλάδα από 62€ + μεταφορικά (64+ μεταφορικά για άμεσα διαθέσιμο):

Σκρούτζ 

Best Price

Στην ευρώπη χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή και από τις χαμηλότερες overall:

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4943676_-g502-proteus-spectrum-logitech.html

Παλιό αλλά κλασικό πλέον.

Επεξ/σία από saxos55
Typo
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To έχω από παρόμοια προσφορά του amazon πέρυσι και στα χρήματα αυτά είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κάποιος νομίζω. 

• Like 3
Δημοσ.

Να πούμε και το κλασικό ότι είναι βαρύ ποντίκι ακόμη και χωρίς βαρίδια έξτρα που έχει. Σε σχέση με το g602 μου είναι σχεδόν διπλάσιο σε βάρος και μπορεί να μην βολεύει τους πάντες... Το g402 αξίζει στα χρήματα που το δίνουν; Τι λέει σαν ποντίκι το έχει κανείς;

Δημοσ.

Προσωπικα δουλευω αυτο τον καιρο το g305 και με μπαταρια λιθιου το φερνεις στα 88 γραμμαρια και αν εισαι τρελακιας gamer βγαζεις το καπακι και πεφτει στα 80 οσο το καινουργιο g pro wireless, αν σε παιρνει κανε την μεταβαση σε ασυρματο

Δημοσ.

Κάποιος που να έχει την θέληση να δαπανήσει 20 λεπτά με έναν άσχετο επι amazon, να με βοηθήσει να παραγγείλω? στειλτε πμ

Δημοσ.
Στις 19/11/2018 στις 9:45 ΜΜ, dimoskoutr είπε

Να πούμε και το κλασικό ότι είναι βαρύ ποντίκι ακόμη και χωρίς βαρίδια έξτρα που έχει. Σε σχέση με το g602 μου είναι σχεδόν διπλάσιο σε βάρος και μπορεί να μην βολεύει τους πάντες... Το g402 αξίζει στα χρήματα που το δίνουν; Τι λέει σαν ποντίκι το έχει κανείς;

Το G402 το έχω μερικούς μήνες και είναι πολύ καλό, στο χέρι μου πάντα. Όσο αφορά την κατασκευή του πάντως, που και που, το αριστερό πλήκτρο κάνει ένα squeaky ήχο. 

With that said, παρήγγειλα ένα G502 παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...