Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα με έτρωγε να τον πάρω, να τον ανοίξω και να τον κάνω εσωτερικό, καθαρά για σαβούρα, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα πεθάνει σχετικά γρήγορα.

Δημοσ.

Εχω ακριβως τον ιδιο σε 3 ΤΒ κανα εξαμηνο τωρα χωρις προβληματα και εχει γραψει πολλες ωρες.

Θερμοκρασιες απο 31 εως 45 max εχω δει.

Στο σκρουτζ δεν εχει και τοσο καλες αξιολογησεις ομως.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ αυτό πίστευα παλαιότερα μέχρι που χρειάστηκα έναν δίσκο άμεσα για «σαβούρα ανάγκης».

Εκεί που βρισκόμουν ο μοναδικός εξωτερικός άμεσα διαθέσιμος ήταν ένας INTENSO 2 TB.

Εδώ και δυο χρόνια έχει γίνει το « φλασάκι»μου.

Ατελέιωτα γράψε σβήσε και συνεχείς μετακινήσεις. Βέβαια ίσως να μην είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα, μια και όλοι οι δίσκοι πεθαίνουν κάποτε αλλά δεν θα τον φοβόμουν τόσο πολύ.

Επεξ/σία από Jiakometi
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Θα με έτρωγε να τον πάρω, να τον ανοίξω και να τον κάνω εσωτερικό, καθαρά για σαβούρα, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα πεθάνει σχετικά γρήγορα.

Εχω 3 intenso 11tb συνολο αρκετα χρονια δουλευουν μια χαρα ολοι τους.

Δημοσ.

Εχω αρκετους ιντενσο 3TB και 4 TB.Mονο ενας χαλασε στην δευτερη μερα αγορας του.Δεν εχω κανενα παραπονο απο τους ιντενσο.Οι τελευταιες παρτιδες 4Tb φορανε τον Seagate Barracuda 4TB (ST4000DM004).

Δημοσ.

3 στα 3 ελαττωματικα των 4tb ολη παρτιδα του κωτσου. Ερχοταν με fat32 και μετα το φορματ τρελαινοταν. Οποιος τον πηρε μακαρι να μην του πεσει η ιδια παρτιδα θα τρεχει για επιστροφες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Εχω αρκετους ιντενσο 3TB και 4 TB.Mονο ενας χαλασε στην δευτερη μερα αγορας του.Δεν εχω κανενα παραπονο απο τους ιντενσο.Οι τελευταιες παρτιδες 4Tb φορανε τον Seagate Barracuda 4TB (ST4000DM004).

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, darksoho33 είπε

3 στα 3 ελαττωματικα των 4tb ολη παρτιδα του κωτσου. Ερχοταν με fat32 και μετα το φορματ τρελαινοταν. Οποιος τον πηρε μακαρι να μην του πεσει η ιδια παρτιδα θα τρεχει για επιστροφες. 

τι εννοεις τρελαινοταν?Εχω αρκετους 4tb εκτος απο εναν που επεσα σε ελλατωματικο δεν ειχα θεματα.Fat 32 ειναι ολοι οι ιντενσο.και οι 2μισαρηδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορυ 2.5ρηδες ηταν. τους εκανα φορματ ntfs και δεν γινοταν ποτε το φορματ ή κολλαγε ακομα και με format tool. Ο πρωτος πρωτος επαιξε για κανα 2μηνο. Οι αλλοι απο την πρωτη μερα θεμα. Κι Εγω ανα 3μηνες αγοραζω σκληρο 4-5tb. O intenso 3.5αρης δεν ειχε θεμα αψογος

Επεξ/σία από darksoho33
Δημοσ.

ενταξει συμβαινουν δυστυχως και αυτα.Εγω πριν χρονια ειχα πληρωσει χρυσοπληρωσει εναν wd black και μια μερα στα καλα καθουμενα βαρεσε ο δισκος.Δισκος που ειχε δουλεψει ελαχιστα.

για τον δισκο του θεματος.Εχει μεσα τον seagate ST4000DM004.Η τιμη ειναι καλη, ο συγκεκριμενος δισκος σε γενικες γραμμες γραφουν καλα λογια.οποιος ψαχνει για αποθηκη ειναι μια προταση καλη.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, darksoho33 είπε

Αυτο θυμίζει ασυμβατότητα του controler με 512 emulation mode. Τα πρόσφατα μοντέλα ισως να εχουν native mode οποτε μονο gpt format ειναι δυνατο οχι mbr. 

Δημοσ.

Εχω και 2μισαρηδες.Η αληθεια ειναι οτι τρωνε κατι κολληματα και κανουν κατι τρελα οταν τους τσεκαρεις με το hd sentinel.Κατι παιζει με τον controler.

Δημοσ.

και η δικη μου εμπειρία ειναι κάκιστη με αυτον τον δισκο.

Τον ειχα πάρει οταν τον ειχε βγάλει σε προσφορά ο κοτσο το καλοκαίρι. Δοκίμασα μια αντιγραφή αρχείου κι εκεί που πήγαινε με 100mbytes/sec ξαφνικά έπεφτε στο μηδέν και ξανασυνέχιζε.

Με το που τον έβγαζα και τον ξαναέβαζα (με κανονικο safe remove) o δισκος εμφανίζονταν ως αφορμάριστος!! Το πιο εφιαλτικο σενάριο που μπορεί να σου τυχει αν ειναι γεμάτος.

Πιστεύω έχουν ό,τι φθηνοτερο και χειρότερο σε controler γιατι ο δίσκος ηταν επώνυμος WD.

Μακριά κι αγαπημένοι απ' αυτον!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...