Προς το περιεχόμενο

Κινητό από 400-500 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)Το ποσό που διαθέτουμε:400-550
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):social,photo, gaming
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,8 και πανω
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;οχι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;και από τα 2
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο                 Είναι για δώρο για την κοπέλα μου θα ήθελα κάποιες προτάσεις την ενδιαφέρει αρκετά η καμερα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, arethiel88 είπε

1)Το ποσό που διαθέτουμε:400-550
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):social,photo, gaming
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,8 και πανω
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;οχι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;και από τα 2
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο                 Είναι για δώρο για την κοπέλα μου θα ήθελα κάποιες προτάσεις την ενδιαφέρει αρκετά η καμερα

Υπαρχει σε BF το huawei mate 20 pro στο public..τσεκαρε το!!Αλλιως δες το s9+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Άντε να πω ότι είναι γυναίκα σου,αλλά 400-500 για την κοπέλα σου 🤔

Δεν υπηρχε περιπτωση να το κανω, μονο αν ηταν γυναικα μου (και πολλα ειναι, λες και δεν θα δουλευε😂😂). Φαντασου να χωρισεις ενα μηνα μετα τζαμπα 500€ 😂😂😂.

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Δεν υπηρχε περιπτωση να το κανω, μονο αν ηταν γυναικα μου (και πολλα ειναι, λες και δεν θα δουλευε😂😂). Φαντασου να χωρισεις ενα μηνα μετα τζαμπα 500€ 😂😂😂.

Εντάξει λεφτά του είναι ότι θέλει τα κάνει,αλλά να σκεφτόμαστε και λίγο.

Εκτός και αν δεν τον νοιάζουν τα λεφτά......

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εντάξει λεφτά του είναι ότι θέλει τα κάνει,αλλά να σκεφτόμαστε και λίγο.

Εκτός και αν δεν τον νοιάζουν τα λεφτά......

True 😁

Δημοσ.

Δε παιδιά 5 χρόνια συγκατοίκηση ο γάμος είναι μόνο για τα χαρτιά σαν γυναίκα μου ειναι

Δημοσ.

Ε δεν νομίζω... Άσε που και αυτή μου είχε πάρει x-box με παιχνίδια. Για να επιστρέψουμε στο θέμα κάτι άλλο από το p20 pro έχετε να προτείνετε; 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ σε σχέση με το p20 θα χάσω πολύ σε κάμερα με το mi8 η με το mi mix2s

Δημοσ.
10 ώρες πριν, arethiel88 είπε

Σε ευχαριστώ σε σχέση με το p20 θα χάσω πολύ σε κάμερα με το mi8 η με το mi mix2s

Θα χάσεις κυρίως σε νυχτερινές λήψεις. Όλα έχουν πολύ καλή κάμερα βέβαια και δεν νομίζω να απογοητευσουν σε καμία περίπτωση. Το mix 2s παίζει στα 350 από Γερμανό +20% επιστροφή αν έχεις κάρτα eurobank και το design του είναι φοβερό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...