Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1)Το ποσό που διαθέτουμε:400-550 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):social,photo, gaming 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,8 και πανω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;οχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;και από τα 2 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Είναι για δώρο για την κοπέλα μου θα ήθελα κάποιες προτάσεις την ενδιαφέρει αρκετά η καμερα Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
kp1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, arethiel88 είπε 1)Το ποσό που διαθέτουμε:400-550 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):social,photo, gaming 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,8 και πανω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;οχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;και από τα 2 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Είναι για δώρο για την κοπέλα μου θα ήθελα κάποιες προτάσεις την ενδιαφέρει αρκετά η καμερα Υπαρχει σε BF το huawei mate 20 pro στο public..τσεκαρε το!!Αλλιως δες το s9+
saruman123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Άντε να πω ότι είναι γυναίκα σου,αλλά 400-500 για την κοπέλα σου 🤔 1
Comic maniak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Άντε να πω ότι είναι γυναίκα σου,αλλά 400-500 για την κοπέλα σου 🤔 Δεν υπηρχε περιπτωση να το κανω, μονο αν ηταν γυναικα μου (και πολλα ειναι, λες και δεν θα δουλευε😂😂). Φαντασου να χωρισεις ενα μηνα μετα τζαμπα 500€ 😂😂😂. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Comic maniak
saruman123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Δεν υπηρχε περιπτωση να το κανω, μονο αν ηταν γυναικα μου (και πολλα ειναι, λες και δεν θα δουλευε😂😂). Φαντασου να χωρισεις ενα μηνα μετα τζαμπα 500€ 😂😂😂. Εντάξει λεφτά του είναι ότι θέλει τα κάνει,αλλά να σκεφτόμαστε και λίγο. Εκτός και αν δεν τον νοιάζουν τα λεφτά......
Comic maniak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εντάξει λεφτά του είναι ότι θέλει τα κάνει,αλλά να σκεφτόμαστε και λίγο. Εκτός και αν δεν τον νοιάζουν τα λεφτά...... True 😁.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δε παιδιά 5 χρόνια συγκατοίκηση ο γάμος είναι μόνο για τα χαρτιά σαν γυναίκα μου ειναι
saruman123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δεν λέει κάτι αυτό,ξέρεις πόσα έχουν δει τα γέρικα ματάκια μου.....
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ε δεν νομίζω... Άσε που και αυτή μου είχε πάρει x-box με παιχνίδια. Για να επιστρέψουμε στο θέμα κάτι άλλο από το p20 pro έχετε να προτείνετε;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Το φάγατε το παιδί. Να είστε καλά και ο γάμος είναι να χαμε να λέγαμε. S8 plus, S9, mi8, mi mix2s.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ σε σχέση με το p20 θα χάσω πολύ σε κάμερα με το mi8 η με το mi mix2s
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, arethiel88 είπε Σε ευχαριστώ σε σχέση με το p20 θα χάσω πολύ σε κάμερα με το mi8 η με το mi mix2s Θα χάσεις κυρίως σε νυχτερινές λήψεις. Όλα έχουν πολύ καλή κάμερα βέβαια και δεν νομίζω να απογοητευσουν σε καμία περίπτωση. Το mix 2s παίζει στα 350 από Γερμανό +20% επιστροφή αν έχεις κάρτα eurobank και το design του είναι φοβερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα