Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή username και password WiFi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω όνομα και κωδικό στο WiFi μου αλλά δεν ξέρω πως. Έχω ψάξει και έχω διαβάσει άρθρα κλπ αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Πως  θα τα αλλάξω??? 😩

Δημοσ.
12 hours ago, cielbowrain said:

Wind

αυτο ειναι ποια εταιρεια εχεις οχι ποιο ρουτερ εχεις.καθε ρουτερ εχει ενα Web interface που ανοιγει με μια Ip πχ 192.168.1.1 κτλ.εκειμεσα υπαρχει παντα μια καρτελα που αλλαζεις τα στοιχεια του wifi.

Δημοσ.
Στις 19/11/2018 στις 7:48 ΜΜ, cielbowrain είπε

Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω όνομα και κωδικό στο WiFi μου αλλά δεν ξέρω πως. Έχω ψάξει και έχω διαβάσει άρθρα κλπ αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Πως  θα τα αλλάξω??? 😩

Απο το ερώτημα και τις απαντησεις που έδωσες και επειδη εχεις router της wind, θα σου προτεινα να πάρεις την υποστηριξη πελατων της wind και να σε βοηθήσουν βημα-βημα να αλλαξεις τις ρυθμισεις

Δημοσ.
On 21/11/2018 at 15:29, isay said:

Απο το ερώτημα και τις απαντησεις που έδωσες και επειδη εχεις router της wind, θα σου προτεινα να πάρεις την υποστηριξη πελατων της wind και να σε βοηθήσουν βημα-βημα να αλλαξεις τις ρυθμισεις

Παντως στο 99 τις 100 των ρουτερ δεν ειναι κατι δυσκολο για να το αλλαξεις.αμα το κανει μονος του θα του μεινει κιολας.καλο ειναι να μπορει ανα πασα στιγμη να βρει πως θα μπει μεσα στο ρουτερ και πως θα κανει μερικες απλες αλλαγες. απο ipconfig αλλωστε βλεπει το gateway.επισης πολλοι παροχοι εχουν οδηγιες για αυτα τα πραγματα με εικονες στο site τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...