Mydestiny Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αξιόλογη κάρτα ήχου στα 99,99€ από e-shop.gr https://www.e-shop.gr/sound-card-creative-sound-blasterx-ae-5-sabre32-ultra-class-pcie-dac-p-PER.540313 Χαμηλότερη τιμή Skroutz 132.90€ Kαλούτσικη προσφορά για κάποιον που θα ήθελε να πάει ένα βήμα παρά πέρα από θέμα ήχου (την έχω στην κατοχή μου ένα χρόνο αν κάποιος έχει απορίες ευχαρίστως) πολύ βασικό το rgb 😂😂 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Mydestiny
akefaloskavalaris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Αδερφέ καλησπέρα! Γενικά αγαπώ πάρα πολύ τη μουσική και τον καλό ήχο, ακούω μουσική συνέχεια, αγοράζω συνέχεια ακουστικά κλπ Από εξοπλισμό έχω τα audio technica athm-30x ακουστικα, από 2.1 ηχεία κάτι genius, και το μεγάλο μου σύστημα αποτελείται από έναν παλιό ενισχυτή JVC με τέσσερα μεγάλα ηχεία JVC επίσης. Τώρα που λες χτίζω το πρώτο μου desktop. Δεν αγόρασα ακόμα κάρτα ήχου, έλεγα να το κάνω σε μελλοντική αναβάθμιση. Αν συνδέω το desktop με τον ενισχυτή για να παίζει από τα μεγάλα ηχεία, θα δω διαφορά με την κάρτα ήχου, ή όχι; Αντίστοιχα, θα δω αισθητή διαφορά με την κάρτα ήχου από τα ακουστικά ή από τα 2.1; Τέλος, αξίζει να δώσω τόσα λεφτά, από την στιγμή που δεν είναι για επαγγελματική χρήση; Ή μελλοντικά να πήγαινα σε κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/4747229/Creative-Sound-Blaster-Audigy-FX.html ;
Mydestiny Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Με τα δεδομένα που μου έχεις δώσει την πιο αισθητή διαφορά θα την νιώσεις στα ακουστικά σου .Το αν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά το ξέρεις εσύ και η τσέπη σου
icenex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω πολλες αποριες-ερωτησεις...Μετα απο ψαξιμο ακουσα οτι υπαρχει αρκετη διαφορα στον ηχο σε σχεση με την Onboard καρτα ηχου δες στην υπογραφη μου τι μητρικη εχω.Προσωπικα σκεφτομαι να κανω την αναβαθμιση και η χρηση θα ειναι για παιχνιδια fps competitive φαση, ταινιες και μουσικη.Δεν προοριζεται για επαγγελματικη χρηση με λιγα λογια.Στα παιχνιδια θα δω διαφορες ?δηλαδη το να ακουω τον παραμικρο ηχο που να μου δωσει εστω και ενα μικρο πλεονεκτημα?Τωρα εχω headset steelseries cyberia v2.Απο ηχεια δεν εχω κατι τρελο κατι trust που τα πηρα μονο κ μονο για να εχω ηχο οταν ακουω μουσικη η βλεπω καμια ταινια.Βεβαια και απο ακουστικα και απο ηχεια σκεφτομαι να παρω αλλα καποια στιγμη γιατι εμεινε ο πατερας μου απο ηχεια οποτε παιζει να του δωσω τα δικα μου κ τσιμπησω τιποτα edifier και τα ακουστικα μου εχουν περασει δυσκολες μερες Αξιζει λες αυτη η καρτα γιατι ειμαι μεταξυ αυτης και της sound blaster z που εχω ακουσει κ εκει καλα λογια.Να φανταστω αυτη ειναι ενα σκαλι καλυτερη?θα κανει για την δουλεια που την θελω η να παω στην z? Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από icenex
kioukiou800 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, icenex είπε Εχω πολλες αποριες-ερωτησεις...Μετα απο ψαξιμο ακουσα οτι υπαρχει αρκετη διαφορα στον ηχο σε σχεση με την Onboard καρτα ηχου δες στην υπογραφη μου τι μητρικη εχω.Προσωπικα σκεφτομαι να κανω την αναβαθμιση και η χρηση θα ειναι για παιχνιδια fps competitive φαση, ταινιες και μουσικη.Δεν προοριζεται για επαγγελματικη χρηση με λιγα λογια.Στα παιχνιδια θα δω διαφορες ?δηλαδη το να ακουω τον παραμικρο ηχο που να μου δωσει εστω και ενα μικρο πλεονεκτημα?Τωρα εχω headset steelseries cyberia v2.Απο ηχεια δεν εχω κατι τρελο κατι trust που τα πηρα μονο κ μονο για να εχω ηχο οταν ακουω μουσικη η βλεπω καμια ταινια.Βεβαια και απο ακουστικα και απο ηχεια σκεφτομαι να παρω αλλα καποια στιγμη γιατι εμεινε ο πατερας μου απο ηχεια οποτε παιζει να του δωσω τα δικα μου κ τσιμπησω τιποτα edifier και τα ακουστικα μου εχουν περασει δυσκολες μερες Αξιζει λες αυτη η καρτα γιατι ειμαι μεταξυ αυτης και της sound blaster z που εχω ακουσει κ εκει καλα λογια.Να φανταστω αυτη ειναι ενα σκαλι καλυτερη?θα κανει για την δουλεια που την θελω η να παω στην z? Συγκριτικα με μια X-Fi που είχα είναι αρκετα πιο δυνατη! Βεβαια κατα κυριο λογο την χρησιμοποιώ για να ακουω Mp3 και εχω monitor ηχεια. Για τα παιχνιδια εχει καποια προφιλ ήχου αλλα και λιγος πειραματισμος δεν πειραζει! Με λιγα λογια αξίζει αν εχεις και ενα καλο ζευγαρι ηχεια.. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από kioukiou800
icenex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, kioukiou800 είπε Συγκριτικα με μια X-Fi που είχα είναι αρκετα πιο δυνατη! Βεβαια ακτα κυριο λογο την χρησιμοποιώ για να ακουω Mp3 και εχω monitor ηχεια. Για τα παιχνιδια εχει καποια προφιλ ήχου αλλα και λιγος πειραματισμος δεν πειραζει! Με λιγα λογια αξίζει αν εχεις και ενα καλο ζευγαρι ηχεια.. Απο ακουστικα εχω αυτα https://www.skroutz.gr/s/8782894/MSI-Siberia-V2.html?keyphrase=siberia+v2 βεβαια οχι τα μσι απλα σε ασπρο χρωμα.Σκεφτομαι αν οντως δω διαφορες με αυτα που δεν ειναι κ τιποτα τρελο απο headset μετα να παρω αυτα https://www.skroutz.gr/s/4273092/Sennheiser-G4ME-Zero.html?from=catspan&keyphrase=game+zero μιας και τα cyberia εχουν φθαρει υπερβολικα και σπασει σε ενα σημειο μετα απο απροσεξια μου.Βεβαια με καλυπτουν για την ωρα απλα λεω αν ειναι να κανω μια δουλεια σωστα να την κανω ολοκληρωμενα. Απο σταθερα ηχεια εχω αυτα https://www.skroutz.gr/s/12724223/Trust-Zelos-2-1.html οπως ειπα απλα πηρα κατι φθηνο μονο κ μονο να εχω ηχο μιας και επι το πληστον το pc το χρησιμοποιω πρωτα για gaming και μετα για ολα τα αλλα.Βεβαια αν οντως δω μεγαλες διαφορες ειμαι διατεθιμενος να παρω πολυ καλυτερα μιας κ οπως ειπα μπορω αυτα να τα δωσω στον πατερα που εμεινε απο ηχεια (βασικα το ενα του καηκε). Για την δουλεια που το θελω εν ολιγοις θα δω διαφορες η τσαμπα θα παει η αγορα?
mcgerger Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Χαιρετώ! Δεν απαντάω σε κάποιον συγκεκριμένα, ρωτήθηκαν αρκετά πράγματα, θα ήθελα να πω μια γνώμη και ίσως λύσω κάποιες απορίες. Το αν αξίζει ή όχι δεν μπορώ το απαντήσω, αφορά τον καθένα. Μπορώ όμως να διαβεβαιώσω ότι η ποιότητα ήχου μιας φθηνής on-board κάρτας έχει αρκετή και αισθητή διαφορά από μια εξειδικευμένη κάρτα όπως αυτήν του θέματος. Για παράδειγμα με μια ASUS Essence STX η οποία έχει και ενισχυτή ακουστικών, η ακρόαση ακουστικών έχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτής και της on-board. Να πω ακόμη ότι η διαφορά στην ποιότητα ήχου που θα ακούσετε είναι ανάλογη με την ποιότητα των ηχείων και ενισχυτών που έχετε. Αν δεν έχετε καλά συνοδευτικά, τότε δεν θα ακούσετε μεγάλη διαφορά και άρα δεν αξίζει η αγορά. Μιλάω πάντα για ακρόαση μουσικής. Στα παιχνίδια δεν έχω δοκιμάσει για να σας πω, θεωρώ όμως ότι δεν θα κερδίσετε πολλά από πλευράς ποιότητας ήχου με μια εξειδικευμένη κάρτα. Αυτό που ίσως θα κερδίσετε είναι να διευκολύνετε την CPU κερδίζοντας έτσι FPS (frames/sec) διότι πλέον το έργο της αναπαραγωγής του ήχου πηγαίνει σε dedicated hardware και δεν απασχολεί την CPU. 1
apostolosapok Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Εγώ προτείνω ένα external dac/amp combo σε αυτή την τιμή και όχι καρτα ήχου , επίσης σε καμία περίπτωση gaming headset για μουσική.
icenex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, apostolosapok είπε Εγώ προτείνω ένα external dac/amp combo σε αυτή την τιμή και όχι καρτα ήχου , επίσης σε καμία περίπτωση gaming headset για μουσική. Ελπιζω να μην απαντας σε μενα γιατι ειναι λιγο ακυρο το σχολιο σου για την δικη μου περιπτωση.
kioukiou800 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, icenex είπε Απο ακουστικα εχω αυτα https://www.skroutz.gr/s/8782894/MSI-Siberia-V2.html?keyphrase=siberia+v2 βεβαια οχι τα μσι απλα σε ασπρο χρωμα.Σκεφτομαι αν οντως δω διαφορες με αυτα που δεν ειναι κ τιποτα τρελο απο headset μετα να παρω αυτα https://www.skroutz.gr/s/4273092/Sennheiser-G4ME-Zero.html?from=catspan&keyphrase=game+zero μιας και τα cyberia εχουν φθαρει υπερβολικα και σπασει σε ενα σημειο μετα απο απροσεξια μου.Βεβαια με καλυπτουν για την ωρα απλα λεω αν ειναι να κανω μια δουλεια σωστα να την κανω ολοκληρωμενα. Απο σταθερα ηχεια εχω αυτα https://www.skroutz.gr/s/12724223/Trust-Zelos-2-1.html οπως ειπα απλα πηρα κατι φθηνο μονο κ μονο να εχω ηχο μιας και επι το πληστον το pc το χρησιμοποιω πρωτα για gaming και μετα για ολα τα αλλα.Βεβαια αν οντως δω μεγαλες διαφορες ειμαι διατεθιμενος να παρω πολυ καλυτερα μιας κ οπως ειπα μπορω αυτα να τα δωσω στον πατερα που εμεινε απο ηχεια (βασικα το ενα του καηκε). Για την δουλεια που το θελω εν ολιγοις θα δω διαφορες η τσαμπα θα παει η αγορα? Η κάρτα έχει ενσωματωμένο ενισχυτή για ακουστικά αρκεί να τα συνδέσεις κατευθείαν πάνω της. Αν παίζεις FPS έχει το scout mode που υποτίθεται με τα αντίστοιχα ηχεία ακούς τις διαφορές!κινήσεις στο περιβάλλον. Στα λεω μπακαλιστικα γιατι την αγόρασα για ταινίες/mp3 και μπορώ να πω πως είμαι τρισευτυχισμενος! Προσωπικά την προτείνω και αν πάρεις ενα καλό ζευγάρι ηχεια, δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο για ήχο! Διάβασε μερικά παραπάνω εδώ: https://us.creative.com/p/sound-cards/sound-blasterx-ae-5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα