Iamthagod Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έχουμε την τηλεόραση του τίτλου η οποία πέρυσι έκαψε backlight inverter και μας κόστισε 90 ευρώ ως επισκευή. Φέτος, 1 χρόνο μετά, έβγαλε πάλι το ίδιο πρόβλημα και το ξέρω επειδή φωτίζοντας το πάνελ με φακό μπορώ να δω την εικόνα να παίζει. Αυτές τις μέρες θα αγοραστεί καινούρια τηλεόραση αλλά προβληματίζομαι για το αν αξίζει να επισκευάσω και αυτή που έχουμε ήδη για να τη βάλουμε στην κρεβατοκάμαρα... Τι λέτε;
stathis97 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ειμαι σε παρόμοια φαση,σκοπευω να παρω καινουρια και θα φτιαξω και την χαλασμενη με αγορα ανταλακτικου (μη αυθεντικου) απο Κινα.
isay Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/11/2018 στις 5:55 ΜΜ, Iamthagod είπε Καλησπέρα, έχουμε την τηλεόραση του τίτλου η οποία πέρυσι έκαψε backlight inverter και μας κόστισε 90 ευρώ ως επισκευή. Φέτος, 1 χρόνο μετά, έβγαλε πάλι το ίδιο πρόβλημα και το ξέρω επειδή φωτίζοντας το πάνελ με φακό μπορώ να δω την εικόνα να παίζει. Αυτές τις μέρες θα αγοραστεί καινούρια τηλεόραση αλλά προβληματίζομαι για το αν αξίζει να επισκευάσω και αυτή που έχουμε ήδη για να τη βάλουμε στην κρεβατοκάμαρα... Τι λέτε; Η συγκεκριμένη δεν εχει inverter αλλα led stripes που "επισκευάζονται" και οσο αντέξουν ή αντικαθιστώνται. Αν σας τις άλλαξαν είναι λιγο περιεργο που κάηκαν μεσα σε ένα χρόνο, εκτός αν σας άλλαξαν τις καμμένες και τώρα κάηκαν άλλες. ή αν τις επισκέυασαν και απλά χάλασαν πάλι. Για τη συγκεκριμένη τηλεοραση για την εικονα που εχει, εγω θα την επισκευαζα πάλι (σε καλο τεχνικο) αντικαθιστώντας ολα τα led stripes. Δες και τη συζητηση που σου προτεινε ο stathis Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από isay
Iamthagod Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Η συγκεκριμένη δεν εχει inverter αλλα led stripes που "επισκευάζονται" και οσο αντέξουν ή αντικαθιστώνται. Αν σας τις άλλαξαν είναι λιγο περιεργο που κάηκαν μεσα σε ένα χρόνο, εκτός αν σας άλλαξαν τις καμμένες και τώρα κάηκαν άλλες. ή αν τις επισκέυασαν και απλά χάλασαν πάλι. Για τη συγκεκριμένη τηλεοραση για την εικονα που εχει, εγω θα την επισκευαζα πάλι (σε καλο τεχνικο) αντικαθιστώντας ολα τα led stripes. Δες και τη συζητηση που σου προτεινε ο stathis Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα ψάξω στο ebay τότε και εγώ για led strips και θα τις αλλάξω ο ίδιος...
isay Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα ψάξω στο ebay τότε και εγώ για led strips και θα τις αλλάξω ο ίδιος... Απλά να τονισω οτι αν δεν εχεις τις σχετικές γνώσεις (να τις αλλαξεις) καλύτερα να το κανει τεχνικος επ αμοιβη. Δύσκολο δεν ειναι, αλλα χωρις εμπειρία μπορει να κανεις αλλη ζημια (στο μηχανημα ή σε σενα)
ad3sp0ti Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Στις 19/11/2018 στις 5:55 ΜΜ, Iamthagod είπε Καλησπέρα, έχουμε την τηλεόραση του τίτλου η οποία πέρυσι έκαψε backlight inverter και μας κόστισε 90 ευρώ ως επισκευή. Φέτος, 1 χρόνο μετά, έβγαλε πάλι το ίδιο πρόβλημα και το ξέρω επειδή φωτίζοντας το πάνελ με φακό μπορώ να δω την εικόνα να παίζει. Αυτές τις μέρες θα αγοραστεί καινούρια τηλεόραση αλλά προβληματίζομαι για το αν αξίζει να επισκευάσω και αυτή που έχουμε ήδη για να τη βάλουμε στην κρεβατοκάμαρα... Τι λέτε; Καλημέρα, με ενδιαφέρει να αγοράσω την τηλεόρασή σου ή την οθόνη της για δικό μου ανταλλακτικό, αν την έχεις ακόμα. Τι λες;
afm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Πάρε τηλέφωνο στον Γκάγκα (τηλέφωνο: 210 8320208) και με το μοντέλο της τηλεόρασης σου ζήτησε τιμή για τις λεντοταινίες. Θα σου δώσει τιμή για όλο το σετ. Αν σε βολεύει η τιμή τις παίρνεις και τις βάζεις μόνος σου. Αλλιώς πρέπει να στις τοποθετήσει τεχνικός. Η διεύθυνση είναι Νιρβάνα 24, Πατήσια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα