cmak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, και συγγνώμη για τη ενδεχομένως χαζή μου ερώτηση, αλλά ποια από τις 3 θεωρείτε τη καλύτερη επιλογή για θέαση ταινίας και Netflix ?
manoskost Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, cmak είπε Καλησπέρα, και συγγνώμη για τη ενδεχομένως χαζή μου ερώτηση, αλλά ποια από τις 3 θεωρείτε τη καλύτερη επιλογή για θέαση ταινίας και Netflix ? 55XF9005, και τελειωνουν σιγα-σιγα. 1
KoreanW Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, cmak said: Καλησπέρα, και συγγνώμη για τη ενδεχομένως χαζή μου ερώτηση, αλλά ποια από τις 3 θεωρείτε τη καλύτερη επιλογή για θέαση ταινίας και Netflix ? ρωτάς αν ένα κορυφαίο μοντέλο της γκάμας είναι η καλύτερη επιλογή με κριτήριο τη θέαση σε σχέση με τα μεσαία και κατώτερα μοντέλα... προφανώς Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από KoreanW 1
cmak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Σαφέστατα η απάντηση είναι η εύκολη που μόλις είπατε αλλά ήθελα να ρωτήσω το κατά ποσό τα 100 ευρώ παραπάνω της 90 από την 85 έχουν νόημα ή ακόμη αν θέλετε κατά πόσο τα 350€ διαφορά με την 75xx.
KoreanW Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Τα λεφτά είναι δικά σου και υποκειμενικά κανείς δεν έχει λόγο στα δικά σου θέλω. Panel,local dimming, συνδέσεις,επεξεργαστής εικόνας, HDR, Dolby vision, Triluminos, συνδέσεις, δυνατότητες κλπ. Αυτά για άλλους αξίζουν και για άλλους όχι. Κάποιος μπορεί να πει ότι προτιμά να περιμένει OLED ή τη νέα πλατφόρμα ATV-3. Γούστα είναι αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα