spasoklambania Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Στο pc μου έχω την GeForce 2 MX 400 64mb . Θέλω να αγοράσω μια καινούργια και δίνω το πολύ 50 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Το motherboard μου είναι αυτό στο παρακάτω link ( το δίνω ώστε να μου πείτε ποιες κάρτες είναι συμβατές με αυτό ): http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Μια Asus Ati 9200 SE 128MB απο το πλαισιο(48ευρω)πιστευω θα ειναι μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apocalypse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Εάν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια , γιατί να αγοράσεις κάρτα; Κράτα την τωρινή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Όντως. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια, το μόνο που μπορείς να βελτιώσεις με μία τέτοια αγορά είναι η ποιότητα απεικόνισης (αγοράζοντας κάτι σε ATI φυσικά...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Πάρε μια μεταχειρισμένη Radeon 8500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.