Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ειμαι με vodafone σταθερο και ιντερνετ, 24αρα (πιανω 6-7) και δινω 21 για 2 χρονια. Με παιρνει μια τυπισσα και μου λεει εχω προσφορα αλλαζουμε την συνδεση σας απο χαλκο σε οπτικη ινα, 50αρα γραμμη και αν πεσετε κατω απο 45 σας αποζημιωνουμε και ενα ρουτερ 50 ευρω δωρο σε τελικη τιμη 32 ευρω.

απλα λεει η συνδεση που εχετε επειδη ειναι χαλκος, με τον καιρο θα φθειρετε και θα κατεβαινει κιαλλο.

Λεω, γινεται να σας δωσω απαντηση μεχρι την παρασκευη? δεν ξερω λεει αν θα ισχυει η προσφορα.

Και ρωτω τωρα. Οντως ισχυει αυτο με την ινα και τον χαλκο η μου λεει μαλακιες? Οπως και με την..."προσφορα" που "ληγει"

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑ

Υποθέτω είναι απο το γνωστο προωθητικό γραφείο της Σαλονίκης, γιατί η ιστορία ειναι πολύ καλή. Με δυο λογια προσπαθουν να σε σπρώξουν σε κλασσική vdsl, το οποίο θα έρθει στο σπιτι σου με το κλασσικο καλώδιο χαλκου απο το καφαο μεχρι την πριζα σου.

Η εγκατάσταση αυτουσιας οπτικής ινας, έχει αλλη διαδικασία, μεγαλύτερες ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ταχυτητες και πολύ μεγαλύτερο μηνιαίο κοστος. 

Αν θες μεγαλύτερες ταχυτητες, πάρε μονος σου τηλεφωνο στους παροχους και ρώτησες του αν στην περιοχη σου παρέχουν vdsl 

• Like 3
Δημοσ.

Δε γνωριζω απο που ηταν ακριβως. Απλα κατι τυπου "δεν θα ισχυει η προσφορα" μου ανεβαζουν τα λαμπακια. Οποτε παιρνω voda τηλ και ρωταω για την περιοχη.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Alex-V είπε

... "δεν θα ισχυει η προσφορα"...

κλασσική ατάκα στις πωλήσεις για να πιεστεί ο πελάτης να αγοράσει (βασιζόμενοι στο θυμικό), γιατί η στατιστική εχει δειξει οτι αμα του δώσεις χρόνο ειναι πιο πιθανο να λακίσει.

Οι προσφορες ισχύουν για αρκετές ημέρες, ασε που αυτο που σου ειπαν δεν είναι προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, isay είπε

κλασσική ατάκα στις πωλήσεις για να πιεστεί ο πελάτης να αγοράσει (βασιζόμενοι στο θυμικό), γιατί η στατιστική εχει δειξει οτι αμα του δώσεις χρόνο ειναι πιο πιθανο να λακίσει.

Οι προσφορες ισχύουν για αρκετές ημέρες, ασε που αυτο που σου ειπαν δεν είναι προσφορα.

σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. απλα επειδη δεν πολυγνωριζω τι παιζει ακριβως απο πισω, γιαυτο και ρωτησα. οπως και πολυς κοσμος δεν γνωριζει, σχεδον ολη η ελλαδα γιαυτο και τους πιανουν κοτσο

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, divo είπε

Ξέρεις κάποιον που έβαλε FTTH και πληρώνει παραπάνω από ότι θα πλήρωνε αν έβαζε FTTC?

Δηλαδή μας δηλώνεις οτι το πάγιο και μηνιαιο κόστος της κλασσικής vdsl ειναι παρόμοιο με την εγκατάσταση οπτικής ίνας με πριζα μεσα στο σπιτι μας. Δηλαδή πιστευεις οτι αυτά που ειπανε στον alex-v έχουν βάση και ήταν ειλικρινα. ΟΚ. 

Δημοσ.

Η σύνδεση που έχεις τώρα είναι όλη χαλκός μέχρι το ψηφιακό κέντρο

Προφανώς Λοιπόν εννοούν ότι θα σε γυρίσουν στη VDSL καμπίνα που μέχρι την καντίνα είναι οπτική Ίνα και από την καμπίνα μέχρι το σπίτι σου χαλκός.

Αυτό μπορεί να σου δώσει 50άρα ταχύτητα

Αρκεί βέβαια να γνωρίζεις, ότι στη γειτονιά σου, υπάρχουν καμπίνες VDSL και η δικιά σου είναι VDSL.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, isay είπε

ΧΑΧΑΧΑ

Υποθέτω είναι απο το γνωστο προωθητικό γραφείο της Σαλονίκης, γιατί η ιστορία ειναι πολύ καλή. Με δυο λογια προσπαθουν να σε σπρώξουν σε κλασσική vdsl, το οποίο θα έρθει στο σπιτι σου με το κλασσικο καλώδιο χαλκου απο το καφαο μεχρι την πριζα σου.

Η εγκατάσταση αυτουσιας οπτικής ινας, έχει αλλη διαδικασία, μεγαλύτερες ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ταχυτητες και πολύ μεγαλύτερο μηνιαίο κοστος. 

Αν θες μεγαλύτερες ταχυτητες, πάρε μονος σου τηλεφωνο στους παροχους και ρώτησες του αν στην περιοχη σου παρέχουν vdsl 

Πολύ μεγαλύτερο το κόστος δεν είναι με το κουπόνι που παίζει αυτόν τον καιρό απο sfbb, τουλάχιστον στην 100αρα.

Εγώ που μένω Βύρωνα περιμένω ακόμα να με ενεργοποιήσουν βέβαια...

Το θέμα είναι αν τυχαίνει να είναι σε περιοχή που έχουν γίνει έργα για οπτική ίνα ο φίλος. 

Το τηλεφώνημα και αυτά που του είπαν βρωμάνε από μακριά φυσικά. 

• Like 1
Δημοσ.

H κάλυψη σε FTTH αυτή τη στιγμή ειναι σε ελάχιστες περιοχές. Κατά 99% αυτό που συζητάμε ειναι FTTC με το οποίο - κακά τα ψέματα - θα βολευτούμε οι περισσότεροι για την επόμενη 5ετία τουλάχιστον. Μην ξεχνάτε οτι στις καμπίνες με Supervectoring μπορούν να επιτευχθούν ταχύτητες   200/20 που μάλλον καλύπτουν τις ανάγκες των περισσότερων (ειδικά αν αυξηθεί λίγο το upload)

Δημοσ.

σχεδον ολοι οι παροχοι οταν περνουν τηλεφωνο τους πελατες εδω και πολλους πολλους μηνες τους λενε για fiber ενω εννοουν vdsl. ναι υπαρχουν και ελαχιστες περιοχες που μπορεις να βαλεις ftth αλλα στο 99,999 τις 100 ειναι vdsl που απλα για να ψαρεψουν πελατες το πουλανε σαν Fiber.και επειδη ο καθενας και η καθεμια στο τηλεφωνο δεν ξερει καν τι σημαινει dsl απλα κανουν αυτο που τους λενε.δηλαδη να λενε οτι ειναι οπτικη ινα.ουτε αυτη /αυτος φταιει συνηθως αφου δεν ξερει τιποτα περα απο το να σηκωσει το τηλεφωνο και να πει το ποιημα.και βεβαια ακομα και στο adsl η Hol παλια εκανε τα ιδια.ελεγε οτι αγορασαν καφαο οτι περασαν οπτικες και διαφορα τετοια για να πουλησουν συνδρομες.

18 hours ago, Alex-V said:

Καλησπερα. Ειμαι με vodafone σταθερο και ιντερνετ, 24αρα (πιανω 6-7) και δινω 21 για 2 χρονια. Με παιρνει μια τυπισσα και μου λεει εχω προσφορα αλλαζουμε την συνδεση σας απο χαλκο σε οπτικη ινα, 50αρα γραμμη και αν πεσετε κατω απο 45 σας αποζημιωνουμε και ενα ρουτερ 50 ευρω δωρο σε τελικη τιμη 32 ευρω.

απλα λεει η συνδεση που εχετε επειδη ειναι χαλκος, με τον καιρο θα φθειρετε και θα κατεβαινει κιαλλο.

Λεω, γινεται να σας δωσω απαντηση μεχρι την παρασκευη? δεν ξερω λεει αν θα ισχυει η προσφορα.

Και ρωτω τωρα. Οντως ισχυει αυτο με την ινα και τον χαλκο η μου λεει μαλακιες? Οπως και με την..."προσφορα" που "ληγει"

Και το δευτερο μεγαλο ψεμα οτι δεν πληρωνεις τελος διακοπης ακομα και να μην εχει ληξει το συμβολαιο σου με αλλο παροχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...