Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,εχω κάνει αίτηση στον ΟΤΕ για φοιτητικό adsl και μου είπαν οτι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για καινούργια σύνδεση και οτι θα πρέπει να περιμένω μπας και φύγει κανείς να του πάρω την γραμμή. Τσέκαρα στο site Vodafone και Nova στον έλενχο διαθεσημότητας για 24αρι και ειναι διαθέσιμο και απο τους δύο πάροχους. Είναι δυνατόν να μην έχει ο ΟΤΕ και να έχουν οι άλλοι πάροχοι διαθέσιμες γραμμές?

Επεξ/σία από ggod1337
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ggod1337 είπε

Καλησπέρα παιδιά,εχω κάνει αίτηση στον ΟΤΕ για φοιτητικό adsl και μου είπαν οτι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για καινούργια σύνδεση και οτι θα πρέπει να περιμένω μπας και φύγει κανείς να του πάρω την γραμμή. Τσέκαρα στο site Vodafone και Nova στον έλενχο διαθεσημότητας για 24αρι και ειναι διαθέσιμο και απο τους δύο πάροχους. Είναι δυνατόν να μην έχει ο ΟΤΕ και να έχουν οι άλλοι πάροχοι διαθέσιμες γραμμές?

Για δοκίμασε να κάνεις αίτηση στους εναλλακτικους και μεχρι να συμπληρώσεις χαρτουρα/συμβολαια θα σου λενε οτι διαθεσιμοτητα μαλλον υπάρχει αλλα θα ειναι σιγουροι ΑΦΟΥ δρομολογηθελι η αιτηση. Οταν λοιπον τη δρομολογήσεις θα σου απαντησουν (μετα απο πολλες καθυστερησεις και δικά σου τηλεφωνα) οτι δεν εχουν διαθεσιμες πορτες απο τον οτε και περιμενουν. 

Οι online αναζητήσεις δειχνουν τη διαθεσιμοτητα της υπηρεσίας στην περιοχη, οχι την πραγματικη διαθεσιμοτητα σαν ποσοτητα. Αντιστοιχα σε ενα μαγαζι θα σου ελεγαν οτι πωλείται το ταδε laptop ΑΛΛΑ αφου βαλεις παραγγελια θα σου πουν οτι εχει ελλειψη απο τον προμηθευτη και περιμενουν (με τα λεφτά σου στην τσέπη τους)

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ggod1337 είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα κάνω και μια αίτηση στην vodafone και ότι γίνει...

Απο την απάντηση σου δεν ειμαι σιγουρος αν κατάλαβες τι σου ειπα. Αν δεν εχει ο οτε, δεν εχει κανενας, ασχετα αν σου λενε οτι εχουν (μεχρι να μπει η τζιφρα). 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, isay είπε

Για δοκίμασε να κάνεις αίτηση στους εναλλακτικους και μεχρι να συμπληρώσεις χαρτουρα/συμβολαια θα σου λενε οτι διαθεσιμοτητα μαλλον υπάρχει αλλα θα ειναι σιγουροι ΑΦΟΥ δρομολογηθελι η αιτηση. Οταν λοιπον τη δρομολογήσεις θα σου απαντησουν (μετα απο πολλες καθυστερησεις και δικά σου τηλεφωνα) οτι δεν εχουν διαθεσιμες πορτες απο τον οτε και περιμενουν. 

Οι online αναζητήσεις δειχνουν τη διαθεσιμοτητα της υπηρεσίας στην περιοχη, οχι την πραγματικη διαθεσιμοτητα σαν ποσοτητα. Αντιστοιχα σε ενα μαγαζι θα σου ελεγαν οτι πωλείται το ταδε laptop ΑΛΛΑ αφου βαλεις παραγγελια θα σου πουν οτι εχει ελλειψη απο τον προμηθευτη και περιμενουν (με τα λεφτά σου στην τσέπη τους)

Με την απάντηση του αυτη ο @isay σε γλίτωσε, από αιτήσεις σε παρόχους, αναμονές, τηλέφωνα, τσαντίλα, νεύρα, καταγγελίες στην εεττ και πολλά άλλα

..και εσύ του απαντάς, Θα κάνω αίτηση :) :)

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ggod1337 είπε

βρες τον τεχνικο του οτε που κανει τις συνδεσεις στην περιοχη σου και με το καταλληλο τιπ θα βρει και καλωδιο και θεσεις και απο ολα.

μου ετυχε πριν καμμια βδομαδα. η wind να παιρνει απαντηση απο οτε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη θυρα και οτε να βαζει γραμμη σε μια μερα με το καταλληλο τιπ.

κατα τα αλλα φταινε οι παροχοι.

Επεξ/σία από tyf
Δημοσ.
19 hours ago, ggod1337 said:

αν πραγματι ειναι ελλειψη απερχομενου που συνηθως αυτο ειναι μπορει να περιμενεις απο μισο μηνα μεχρι να πεθανει ο highlander. και αν δεν σου δινει ο ιδιος ο οτε δεν νομιζω οτι θα σου δωσει αλλος.δεν θα βρεθει δηλαδη ξαφνικα ζευγαρι.το πιο πιθανο ειναι να γινει reject η αιτηση οταν ο παροχος την στειλει στον οτε για ελλειψη πχ απερχομενου. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ... Τελικά θα πρέπει να περιμένω να παρατήσει καποιος την σύνδεση του για να βάλω εγώ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 12/12/2018 at 11:28, ggod1337 said:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ... Τελικά θα πρέπει να περιμένω να παρατήσει καποιος την σύνδεση του για να βάλω εγώ.

μεχρι τοτε μονο κανα 4g ή κανα δορυφορικο γιατι το ποσο θα περιμενεις ειναι σχετικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...