brunos13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Darthvader είπε Και η διαφορά ποια είναι χονδρικά; Το business account έχει πχ συνδρομή; Ελαχιστες εως καμια... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από brunos13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Οκ. Ευχαριστώ παιδιά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrKlau Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 keepgoin είσαι ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Εγω στην επιχειρηση θα τον εχω, αλλα τι θα κανουν; Θα ανοιξουν CPUz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Shadowjump είπε Εγω στην επιχειρηση θα τον εχω, αλλα τι θα κανουν; Θα ανοιξουν CPUz? σου λένε που είναι Ryzen; Αναγκαστικά.... ανοίγεις κουτί, ξηλώνεις την ψήκτρα και τους τον τριβείς στην μούρη, αλλιώς πρόστιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Shadowjump είπε Εγω στην επιχειρηση θα τον εχω, αλλα τι θα κανουν; Θα ανοιξουν CPUz? Αν έρθει απλά για τυπικό έλεγχο η εφορία θα ρωτήσει που ειναι ο υπολογιστής του τάδε τιμολογίου, αν έρθουν για έλεγχο λογισμικών (κάτι που παίζει τώρα τελευταία) έρχοντε μαζί με "τεχνικό" και θα το δουν μέσα στις ιδιότητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimips Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Τι έγινε τελικά; Θα έρθουν ή πέσανε άκυρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0maK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δουλεύει ακόμα, έριξα παραγγελία. Ευχαριστώ TS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 κανενας μη μαυραγοριτης να βοηθησει και μας παιζει?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giopa62 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, dimips είπε Τι έγινε τελικά; Θα έρθουν ή πέσανε άκυρα; Arriverà 28 nov - 30 nov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Φέτος θα μπούμε μέσα.. Το τσίμπησα και εγώ. Μάλλον θα δώσω τον 1700 που περιμένω να έρθει αύριο.. -.-" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Guerriero4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Έκανα αίτηση για business account. Ελπίζω μέχρι να υπάρχει η προσφορά μέχρι να εγκριθεί ο λογαριασμός. btw παίζει καμιά προσφορά για μητρική/μνήμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babyonboard Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Guerriero4 είπε Έκανα αίτηση για business account. Ελπίζω μέχρι να υπάρχει η προσφορά μέχρι να εγκριθεί ο λογαριασμός. btw παίζει καμιά προσφορά για μητρική/μνήμες? Έκανα και γω. Φανταζομαι αν δεν γίνει δεκτό πρώτα, δεν αλλάζει η τιμή στο site. Για να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε Έκανα αίτηση για business account. Ελπίζω μέχρι να υπάρχει η προσφορά μέχρι να εγκριθεί ο λογαριασμός. btw παίζει καμιά προσφορά για μητρική/μνήμες? 55 λεπτά πριν, babyonboard είπε Έκανα και γω. Φανταζομαι αν δεν γίνει δεκτό πρώτα, δεν αλλάζει η τιμή στο site. Για να δούμε.. Όχι δεν αλλάζει η τιμή. Πάντως τα χρήματα τα δεσμευσαν κατευθείαν οπότε δεν παίζει ακυρο. Η έγκριση για το business account θα σας γίνει σε μερικές ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, mpokwsths είπε Κάτι μου λέει ότι σε 7-8 μέρες θα δούμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές στους 2700X από διάφορα σκρουτζομαγαζα, από το eshop.gr όπως επίσης και στις αγγελίες του insomnia... Στο δεύτερο μέσα έπεσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις