mikePelek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδια εχω το εξης προβληματακι στο pc μου ....καθως παιζω καποιο παιχνιδι καποιες στιγμες χανει το σημα η οθονη μου ενω εγω ακουω απο πισω κανονικα το παιχνιδι που τρεχει(αλλα απο τι καταλαβαινω και που παταω κουμπια δεν κανει κατι) τι θα μπορουσε να τρεχει ειναι θεμα καρτας οθονης ?? το pc μου ειναι το εξης cpu:ryzen 5 2600 mobo: gigabyte x470 ultra gaming ram: HyperX Predator RGB 8GB DDR4-2933MHz gpu : asus gtx 970
spectaculator Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναβάθμισε πρώτ' απ' όλα τον driver της κάρτας γραφικών. Κατά 99% είναι θέμα driver. Μετά πάμε παραπέρα (να μη σε κοψοχωλιάσω τζάμπα). Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από spectaculator
aetos1988 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Πάντως ένα παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ. Μαύριζε η οθόνη και έπρεπε να πατήσω το power button της οθόνης για να επανέλθει. Τελικά λύθηκε μετά το τελευταίο update των windows 10. Δοκίμασε σε κάποια άλλη θύρα της κάρτας
mikePelek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις...λόγο φόρτου εργασίας άργησα να απαντήσω και δεν το έχω πολύ ψάξει να δω τι ακριβώς είναι αλλά αυτό που είχα παρατηρήσει είναι ότι στα παιχνίδια πχ pubg assassins creed odyssey μου το κάνει ενώ στο fortnite που έχω παίξει αρκετές ώρες δεν μου το έχει κάνει ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα