Ανέστη Σέλα Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επρόκειτο να φτιάξω amd build για gaming (όπως GTA,PUBG,LOL κτλ) και χαλαρό editing (όχι τπτ τρελό, φωτο και βίντεο σε χαλαρό επίπεδο).Το budget να μην ξεπερνάει το 1.3Κ€. Έχω σκεφτεί ήδη ενα δικό μου build. Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τα εκεί ή μπορείτε να μου πείτε εντελώς δικό σας build. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Ανέστη Σέλα
handsomegamer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Ανέστη Σέλα είπε Επρόκειτο να φτιάξω amd build για gaming (όπως GTA,PUBG,LOL κτλ) και χαλαρό editing (όχι τπτ τρελό, φωτο και βίντεο σε χαλαρό επίπεδο).Το budget να μην ξεπερνάει το 1.3Κ€. Έχω σκεφτεί ήδη ενα δικό μου build. Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τα εκεί ή μπορείτε να μου πείτε εντελώς δικό σας build. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Προσωπικά πιστεύω είναι καλύτερο να πας σε ryzen 7 ή ακόμη και threadripper. Επίσης rx 580 βρίσκεις και με 230 ευρώ. Με τέτοιο budget πας και σε rx Vega. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα