SeNNinhA Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, tsoutsas7 είπε P 20 Lite, Mate 20 Lite, Mi A2, Mi 8 Lite, Pocophone, Mi Max 3, Redmi Note 6 Pro και Honor Play. Όλα αυτά είναι μέχρι 300 ευρώ σε καταστήματα και skroutz. P20 lite & Mate20 lite διεγραψε τα εντελως!
tsoutsas7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε P20 lite & Mate20 lite διεγραψε τα εντελως! Τι προτείνεις;
tsoutsas7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ανάμεσα σε redmi note 6 pro,honor play,honor8x και pocophone τι προτείνεται; Επίσης αυτό το πρόβλημα που ακούγεται για το poco με την οθόνη ισχύει;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Καλά το Poco είναι άλλης κλάσης σε σχέση με τα άλλα που αναφέρεις. Ζυγίζεις τα θέματα και τις πιθανότητες να εμφανιστούν και προχωράς. Και το G6 που προτάθηκε πολύ καλό.
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε Επίσης αυτό το πρόβλημα που ακούγεται για το poco με την οθόνη ισχύει; Ισχύει αλλά υπάρχει ένα μικρό ποσοστό. Αν είναι να σου τύχη κάτι σε οποιοδήποτε κινητό ισχύει. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
tsoutsas7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλά το Poco είναι άλλης κλάσης σε σχέση με τα άλλα που αναφέρεις. Ζυγίζεις τα θέματα και τις πιθανότητες να εμφανιστούν και προχωράς. Και το G6 που προτάθηκε πολύ καλό. 20 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ισχύει αλλά υπάρχει ένα μικρό ποσοστό. Αν είναι να σου τύχη κάτι σε οποιοδήποτε κινητό ισχύει. Δηλαδή από όλα αυτά μου προτείνεται το Pocophone με κλειστά μάτια ε; και εγω για αυτο παω απλά με προβληματίζει το θέμα που εμφανίζεται. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από tsoutsas7
tsoutsas7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Όσον αφορά την εγγύηση για τα Xiaomi τι ισχύει; Από αλυσίδα έχω αντιπροσωπείας 2 χρόνια; και από skroutz; αυτό με νοιάζει πιο πολύ. Ξέρετε ποιο κατάστημα στο skroutz είναι "πιο εγγυημένο" σε θέμα εγγύησης για xiaomi;
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε Όσον αφορά την εγγύηση για τα Xiaomi τι ισχύει; Από αλυσίδα έχω αντιπροσωπείας 2 χρόνια; και από skroutz; αυτό με νοιάζει πιο πολύ. Ξέρετε ποιο κατάστημα στο skroutz είναι "πιο εγγυημένο" σε θέμα εγγύησης για xiaomi; Ναι από αλυσίδα έχεις την InfoQuest(2 χρόνια) Το YouHou και το Mygad που έχουν δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος και δικό τους service. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από saruman123 1
tsoutsas7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ναι από αλυσίδα έχεις την InfoQuest(2 χρόνια) Το YouHou και το Mygad που έχουν δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος και δικό τους service. Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. 1 Χρόνος καταστήματος απο skroutz είναι αρκετό λες ή να μην το προτιμήσω; το λέω γιατί το poco στο mygad παει στα 340 περιπου αλλα παει παραπανω απο τα 300 που εχω βαλει οριο. Επίσης μια ερώτηση τελευταία, το honor play είναι αποκλειστικά για gamers; ή είναι και για την χρήση που ζητάω κατάλληλο; επειδή λέγεται gamer edition με τρομάζει ότι είναι για αυτό και μόνο πχ αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο ε;
vargas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Εγώ που το χω 2 μήνες τo poco k ήταν κ από τα πρώτα είναι μια χαρά. Με global beta έχω πάρει ήδη pie , miui 10 κ το port .του pixel 3 χωρίς κολληματα με το εξαιρετικο night sight
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsoutsas7 είπε Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. 1 Χρόνος καταστήματος απο skroutz είναι αρκετό λες ή να μην το προτιμήσω; το λέω γιατί το poco στο mygad παει στα 340 περιπου αλλα παει παραπανω απο τα 300 που εχω βαλει οριο. Επίσης μια ερώτηση τελευταία, το honor play είναι αποκλειστικά για gamers; ή είναι και για την χρήση που ζητάω κατάλληλο; επειδή λέγεται gamer edition με τρομάζει ότι είναι για αυτό και μόνο πχ αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο ε; Αν είναι 1 χρόνο ενδέχεται σε περίπτωση που πάθει κάτι να το στείλουν Κίνα. Οπότε η ταλαιπωρία και η αναμονή θα είναι μεγάλη. Gamephone θεωρείται το poco όπως και το Razer Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
tsoutsas7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Αν είναι 1 χρόνο ενδέχεται σε περίπτωση που πάθει κάτι να το στείλουν Κίνα. Οπότε η ταλαιπωρία και η αναμονή θα είναι μεγάλη. Gamephone θεωρείται το poco όπως και το Razer Μερικά δίνουν 1 χρόνο καταστήματος και άλλα 1 χρόνο προμηθευτή (της xiaomi δηλαδή δεν εννοεί; ) επειδή ρώτησα οπότε τι λες; εντάξει άμα πάθει κάτι στο 2ο χρόνο τι να πω; :P ατυχία απλά χαχα. Πιστεύω αν τον πρώτο χρόνο δεν βγάλει πρόβλημα δεν θα βγάλει και μετά λογικά.
Aggeluska Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μεταξύ Νοκια 7 plus και honor play ποιο λέτε είναι καλύτερο σε επιδόσεις αλλά και futureproof?
saruman123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Μεταξύ Νοκια 7 plus και honor play ποιο λέτε είναι καλύτερο σε επιδόσεις αλλά και futureproof? Γιατί το 7 plus και όχι το Nokia 8! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα