tsoutsas7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Από 200 μέχρι 300 ευρώ! 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Messenger, OASA Telematics, Viber 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 και πάνω, μέχρι 7 δεν υπάρχει θέμα! 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Νομίζω σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει αδιαβροχοποίηση, οπότε μόνο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων! 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ούτε λίγο, ούτε πολύ, θα έλεγα κάτι ενδιάμεσο για απλή καθημερινή χρήση! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι απαραίτητα! 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με πειράζει! 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Φυσικά! 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Είτε από αλυσίδες είτε από Skroutz! 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android! 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Από 3000 και πάνω! 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα μόνο! 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Είτε από αλυσίδες είτε από Skroutz! 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο! Καλησπέρα σας παιδιά, είχα στείλει και το καλοκαίρι, αλλά τελικά τώρα βρέθηκε το budget και σας είπα ότι στην Black Friday θα ξανά στείλω. Ήρθα λοιπόν! Λοιπόν σας τα λέω όλα πάνω, τώρα περιμένω την γνώμη σας! Διευκρινήσεις: Εκτός απο τις εφαρμογές που σας αναφέρω στη χρήση, δεν είμαι gamer, απλά παίζω που και που σε φάση να περάσει η ώρα και όχι με τις ώρες, απλά για χαλάρωση. Απλά θέλω να έχει καλό επεξεργαστή το μόνο σίγουρο, όσο πιο πολύ γίνεται, εκεί δίνω βάση. Δεν θέλω κολλήματα και τα σχετικά, θέλω να τρέχει σφαίρα. Από κάμερα, καθημερινή και απλή χρήση (καμία selfie και κάνα video άμα πάω κάπου, απλά το μόνο που θέλω στο βίντεο, να έχει καλό ήχο και να μην κάνει παράσιτα όταν το βλέπεις (πχ στα μπουζούκια) γιατί μου έχει τύχει.) Τώρα, θα μου πείτε γιατί από 200 μέχρι 300; και μέχρι τόσο μεγάλη οθόνη; άλλο το ένα και άλλο το άλλο θα πείτε, είναι ανάλογα την χρήση. Συμφωνώ και εγώ μαζί σας, απλά εγώ δίνω βάση σε αυτά που σας είπα, άμα έχει μεγάλη οθόνη δεν με πειράζει αν με καλύπτει σε αυτά που ζητάω. Στο θέμα με τα χρήματα, απλά θέλω μια πρόταση για ένα mid-range και μια πρόταση στα 300! Άμα αξίζει την διαφορά θα το πάρω, αλλιώς άμα με 200-250 μου είναι αρκετό, θα πάρω αυτό. Καταλάβατε; Μόνο άμα αξίζει την διαφορά και έχει κάτι παραπάνω και καλύτερο! Από Skroutz θα αγοράσω μόνο αν έχει κάποια σοβαρή μείωση στην τιμή, από ότι στις αλυσίδες. Ξέρω, περιμένουμε μέχρι Παρασκευή (τότε θέλω να κάνω την αγορά) γιατί θα βγουν και άλλες προσφορές, αλλά παίρνω γνώμες από τώρα. Συγνώμη που σας κούρασα, απλά ήθελα να ήμουν όσο πιο λεπτομερείς γίνεται, για να βοηθήσω και εσάς να μου πείτε την γνώμη σας! Ευχαριστώ! Περιμένω τις απαντήσεις σας! Edit: Ξέχασα να αναφέρω, ότι θέλω να έχει και όσο γίνεται καλή φωτεινότητα όταν είσαι στον ήλιο γιατί με αυτό που έχω τώρα (Huawei Y6) δεν βλέπω τίποτα και είναι σπαστικό. Ακουστικά και SD δεν με νοιάζει τόσο και άμα δεν έχει. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από tsoutsas7
kp1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για μενα στα λεφτα που λες τσεκαρε LG G6 που εχει πεσει στα 255€ εκτος αν βρεις καμια ευκαιρεια BF...... KAI αν θες stock android πηγαινε σε xiaomi mi a2 το εχουν 245€ στο κωτσοβολο! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από kp1
saruman123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Από 200 μέχρι 300 ευρώ! 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Messenger, OASA Telematics, Viber 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 και πάνω, μέχρι 7 δεν υπάρχει θέμα! 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Νομίζω σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει αδιαβροχοποίηση, οπότε μόνο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων! 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ούτε λίγο, ούτε πολύ, θα έλεγα κάτι ενδιάμεσο για απλή καθημερινή χρήση! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι απαραίτητα! 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με πειράζει! 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Φυσικά! 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Είτε από αλυσίδες είτε από Skroutz! 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android! 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Από 3000 και πάνω! 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα μόνο! 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Είτε από αλυσίδες είτε από Skroutz! 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο! Καλησπέρα σας παιδιά, είχα στείλει και το καλοκαίρι, αλλά τελικά τώρα βρέθηκε το budget και σας είπα ότι στην Black Friday θα ξαναστείλω. Ήρθα λοιπόν! Λοιπόν σας τα λέω όλα πάνω, τώρα περιμένω την γνώμη σας! Διευκρινήσεις: Εκτός απο τις εφαρμογές που σας αναφέρω στη χρήση, δεν είμαι gamer, απλά παίζω που και που σε φάση να περάσει η ώρα και όχι με τις ώρες, απλά για χαλάρωση. Απλά θέλω να έχει καλό επεξεργαστή το μόνο σίγουρο, όσο πιο πολύ γίνεται, εκεί δίνω βάση. Δεν θέλω κολλήματα και τα σχετικά, θέλω να τρέχει σφαίρα. Από κάμερα, καθημερινή και απλή χρήση (καμία σέλφι και κάνα βιντεάκι άμα πάω κάπου, απλά το μόνο που θέλω στο βίντεο, να έχει καλό ήχο και να μην κάνει παράσιτα όταν το βλέπεις (πχ στα μπουζούκια) γιατί μου έχει τύχει.) Τώρα, θα μου πείτε γιατί από 200 μέχρι 300; και μέχρι τόσο μεγάλη οθόνη; άλλο το ένα και άλλο το άλλο θα πείτε, είναι ανάλογα την χρήση. Συμφωνώ και εγώ μαζί σας, απλά εγώ δίνω βάση σε αυτά που σας είπα, άμα έχει μεγάλη οθόνη δεν με πειράζει αν με καλύπτει σε αυτά που ζητάω. Στο θέμα με τα χρήματα, απλά θέλω μια πρόταση για ένα mid-range και μια πρόταση στα 300! Άμα αξίζει την διαφορά θα το πάρω, αλλιώς άμα με 200-250 μου είναι αρκετό, θα πάρω αυτό. Καταλάβατε; Μόνο άμα αξίζει την διαφορά και έχει κάτι παραπάνω και καλύτερο! Από Skroutz θα αγοράσω μόνο αν έχει κάποια σοβαρή μείωση στην τιμή, από ότι στις αλυσίδες. Ξέρω, περιμένουμε μέχρι Παρασκεύη (τότε θέλω να κάνω την αγορά) γιατί θα βγουν και άλλες προσφορές, αλλά παίρνω γνώμες από τώρα. Συγνώμη που σας κούρασα, απλά ήθελα να ήμουν όσο πιο λεπτομερείς γίνεται, για να βοηθήσω και εσάς να μου πείτε την γνώμη σας! Ευχαριστώ! Περιμένω τις απαντήσεις σας! Δες το Nokia . Έχει καλό επεξεργαστή (835) Καλή ανάλυση οθόνης Είναι αδιάβροχο (ΙΡ54) Και με Pure Android που πηγαίνει βούτυρο και με τουλάχιστον 2+1 χρόνια σε αναβάθμιση. Για κάμερα είναι μέτρια τα πράγματα. https://www.exeelectronics.gr/nokia-8-64gb-lte-tempered-blue.html?ref=bestprice.gr
tsoutsas7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kp1 είπε Για μενα στα λεφτα που λες τσεκαρε LG G6 που εχει πεσει στα 255€ εκτος αν βρεις καμια ευκαιρεια BF...... KAI αν θες stock android πηγαινε σε xiaomi mi a2 το εχουν 245€ στο κωτσοβολο! Το Mi A2 είναι στα υπόψιν μου φίλε. Σε ευχαριστώ! 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Δες το Nokia . Έχει καλό επεξεργαστή (835) Καλή ανάλυση οθόνης Είναι αδιάβροχο (ΙΡ54) Και με Pure Android που πηγαίνει βούτυρο και με τουλάχιστον 2+1 χρόνια σε αναβάθμιση. Για κάμερα είναι μέτρια τα πράγματα. Nokia 8 (64GB) Tempered Blue (254,80€ στο Exeelectronics) Δεν μου αρέσει προσωπικά, γιατί κοιτάω να μου κάνει κλικ και σε εμφάνιση. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε! Να σας πω ανάμεσα σε ποια είμαι και μου έχουν κάνει κλικ, για να σας βοηθήσω. Μην κουράζεστε να βρίσκεται άλλα και σας ταλαιπωρώ. P 20 Lite, Mate 20 Lite, Mi A2, Mi 8 Lite, Pocophone, Mi Max 3, Redmi Note 6 Pro και Honor Play. Όλα αυτά είναι μέχρι 300 ευρώ σε καταστήματα και skroutz. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από tsoutsas7
kp1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε Το Mi A2 είναι στα υπόψιν μου φίλε. Σε ευχαριστώ! Δεν μου αρέσει προσωπικά, γιατί κοιτάω να μου κάνει κλικ και σε εμφάνιση. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε! Να σας πω ανάμεσα σε ποια είμαι και μου έχουν κάνει κλικ, για να σας βοηθήσω. Μην κουράζεστε να βρίσκεται άλλα και σας ταλαιπωρώ. P 20 Lite, Mate 20 Lite, Mi A2, Mi 8 Lite, Pocophone, Mi Max 3, Redmi Note 6 Pro και Honor Play. Όλα αυτά είναι μέχρι 300 ευρώ σε καταστήματα και skroutz. Απο μενα Mi miax 3 +pocophone+xiaomi mi a2 σε σειρα
tsoutsas7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, telis είπε HONOR 8X Ο λόγος φίλε μου; 6 λεπτά πριν, kp1 είπε Απο μενα Mi miax 3 +pocophone+xiaomi mi a2 σε σειρα Γιατί με αυτή την σειρά φίλε μου; Εξήγησε μου αν σου είναι εύκολο.
~mxls~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Απ'όσα παραθέτεις και με τις προσφορές που βλέπω μέχρι στιγμής, θα έλεγα το παρακάτω ή το Poco : https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/189217-honor-play-64gb-player-edition-red-dual-sim
kp1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε Ο λόγος φίλε μου; Γιατί με αυτή την σειρά φίλε μου; Εξήγησε μου αν σου είναι εύκολο. Τσεκαρε να δεις συγκριση αλλα γτ εχει και την καλυτερη μπαταρια το xiaomi mi max 3 ενω το xiaomi mi a2 οχι αλλα ειναι Pure android...Γενικα το poco ειναι καλυτερο απο ολα αλλα εχει βγαλει καποια θεματα με οθονη και δε θα το ρισκαρα....Τσεκαρε μια! https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-a2,xiaomi-mi-max-3,xiaomi-pocophone-f1
tsoutsas7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, kp1 είπε Τσεκαρε να δεις συγκριση αλλα γτ εχει και την καλυτερη μπαταρια το xiaomi mi max 3 ενω το xiaomi mi a2 οχι αλλα ειναι Pure android...Γενικα το poco ειναι καλυτερο απο ολα αλλα εχει βγαλει καποια θεματα με οθονη και δε θα το ρισκαρα....Τσεκαρε μια! https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-a2,xiaomi-mi-max-3,xiaomi-pocophone-f1 Σε θέμα επεξεργαστή και κάμερας;
kp1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, tsoutsas7 είπε Σε θέμα επεξεργαστή και κάμερας; Σε επεξεργαστη σε σειρα poco-xiaomi mi a2-xiaomi mi max 3 και σε καμερα το ιδιο νομιζω!
tsoutsas7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Απ'όσα παραθέτεις και με τις προσφορές που βλέπω μέχρι στιγμής, θα έλεγα το παρακάτω ή το Poco : https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/189217-honor-play-64gb-player-edition-red-dual-sim Ο λόγος φίλε που μου τα προτείνεις; 2 λεπτά πριν, kp1 είπε Σε επεξεργαστη σε σειρα poco-xiaomi mi a2-xiaomi mi max 3 και σε καμερα το ιδιο νομιζω! Ουσιαστικά είναι καλύτερο το Poco απλά φοβάσαι για τα προβλήματα που βγάζει;
kp1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tsoutsas7 είπε Ο λόγος φίλε που μου τα προτείνεις; Ουσιαστικά είναι καλύτερο το Poco απλά φοβάσαι για τα προβλήματα που βγάζει; Ναι ισχυει καινουριο επεξεργαστη φοβερη ραμ μπαταρια σε ολα καλυτερο αλλα εγω δεν θα το ρισκαρα με αυτο που εχω ακουσει....
tsoutsas7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, kp1 είπε Ναι ισχυει καινουριο επεξεργαστη φοβερη ραμ μπαταρια σε ολα καλυτερο αλλα εγω δεν θα το ρισκαρα με αυτο που εχω ακουσει.... Εντάξει, μπορεί να έτυχε κιόλας και να μην ισχύει πλέον.
kp1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, tsoutsas7 είπε Εντάξει, μπορεί να έτυχε κιόλας και να μην ισχύει πλέον. Ok εσυ ξερεις εγω την γνωμη μ ειπα σε αυτα τα λεφτα θα επαιρνα ητε LG G6 ητε huawei p10 που το εχει προσφορα το Public...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα