giorgosmcmc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε πια ειναι η καλυτερη gps εφαρμογή απο τις παρακάτω, τη χρειαζομαι για το αμαξι μου και θελω κατι αξιόπιστο, αξιζει να βαλω sygic τωρα που εχει black friday προσφορα ευρωπη + traffic απο 80 ευρω μονο 14. Ευχαριστω. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Φιλε το εχω και ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Βεβαια το πηρα 20€ με ευρωπη, Real view navigation, Head-up dislpay καθως συνεχεια βγαζει προσφορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Και εγώ το Sygic έχω, με παγκόσμια άδεια (Premium+Traffic), Real view navigation και Head-up dislpay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 εγώ χρησιμοποιώ tomtom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosmp3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Ως οδηγος ταξι το πρωτο που χρησιμοποιω ειναι το dont panic ειναι γρηγορο και ευκολο στη χρηση (δεν κανει ομως πια αναβαθμισεις στους χαρτες)... Εχω επισης tomtom - Igo - kai google φυσικα που τα εχει ολα μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Τομ τομ το εχω δει σε ταμπλετ σε ταξι ,ειναι πολυ γρηγορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Έχω να σου προτείνω αυτό: https://wego.here.com/?x=ep&map=37.9833,23.7333,10,normal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα