Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, snakegaminggr είπε

3 ετη λεει  δες στα χαρακτηριστικά

Δίκιο, από Σκρουτζ άνοιξα τον σύνδεσμο για ένα μαγαζί κι εκεί έλεγε 2 έτη,

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πω ρε παιδιά στο τσακ πρόλαβα και παρήγγειλα. Θα ξεπαραδιαστουμε θέλω και 1tb ssd μέχρι 100 ευρώ τώρα. 

Δημοσ.

Σκατά...δεν μπαίνω άλλο insomnia...εκεί που έλεγα να πάρω ένα για να αντικαταστήσει τον 2ΤΒ 2.5άρη που έχω τώρα και να έχω περισσότερο χώρο, πήρα 3 για να αντικαταστήσουν τους 3.5άρηδες 4ΤΒ εξωτερικούς που έχω δίπλα στο γραφείο, για να μειωθεί ο θόρυβος...

...το κακό βέβαια αυτών των 2.5" είναι ότι μπαίνουν σε sleep κι αργούν να επανέλθουν όταν θες να προσπελάσεις τον δίσκο για δεδομένα και σπινιάρουν επανειλημμένα...χμ...ίσως λάθος αγορά.

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είχα πάρει τον ίδιο (στα 2ΤΒ) από amazon πέρυσι τέτοια εποχή στα 70 EUR.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι και από τους καλύτερους αλλά είναι σε καλή τιμή οποτε οκ  

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ignome4 είπε

Δεν είναι και από τους καλύτερους αλλά είναι σε καλή τιμή οποτε οκ  

Σε 2.5 είναι ο καλύτερος. Οι άλλοι πάνε 150 και πάνω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Σε 2.5 είναι ο καλύτερος. Οι άλλοι πάνε 150 και πάνω 

Ναι οκ αλλά βγάζει τα θεματάκια του... Εγώ το πήρα για τα απλά backup μου 

Δημοσ.

Τέλος? τον πρόσθεσα στο καλάθι ως διαθέσιμο αλλα δεν μου δίνει δυνατότητα αποστολής ούτε σε διεύθυνση ούτε σε κατάστημα.... γκρρρρρρρρρρρρ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fasmatikos είπε

Τέλος? τον πρόσθεσα στο καλάθι ως διαθέσιμο αλλα δεν μου δίνει δυνατότητα αποστολής ούτε σε διεύθυνση ούτε σε κατάστημα.... γκρρρρρρρρρρρρ

Εμενα μου βγαζει μονο διαθεσιμο σε κατάστημα αλλα δεν μπορω να κανω αγορα. Πρεπει να παμε από κει μαλλον

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Please elaborate...

Η συγκεκριμένη σειρά (και γενικά οι WD)  βγάζουν  προβλήματα από μη αναγνώριση μέχρι spin up και ξαφνικό θάνατο . Αλλά για μη σοβαρά backup είναι μια χαρά . Εγώ τον πήρα για ταινίες ,μουσικές  και τέτοια 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Η συγκεκριμένη σειρά (και γενικά οι WD)  βγάζουν  προβλήματα από μη αναγνώριση μέχρι spin up και ξαφνικό θάνατο . 

Προβληματικοί γενικά οι wd?

• Moderators
Δημοσ.

Προφανως λογω της ενσωματωσης του usb, αφου δεν μπορεις να τον δουλεψεις με τιποτα αν χαλασει απλα ο ελεγκτης!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...