SeNNinhA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, akollias είπε Εμενα ακυρωσαν την παραγγελία. τους ενημερωσα να με παρουν τηλ για εναλλακτικες προτασεις - ακομα τιποτα. Η παραγγελία ειναι ακυρωμενη Εαν δεν φας ωρες στα τηλεφωνα κυνηγωντας το δεν θα σε παρουν αυτοι ποτε. 35 λεπτά πριν, Dellapple είπε εμενα ακομα γραφή υπο εκτέλεση ... ενω με ενημέρωσαν για την εναλλακτική Μπορει να εισαι τελικα απο τους τυχερους που δεν τους ακυρωσαν και θα τους στειλουν τον δισκο. Μολις τον δεις διαθεσιμο στο συστημα τους παρε τους τηλεφωνο. 1
akollias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Σε ενημερωσαν ποτε θα στηλουν τον δίσκο?
navger Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από navger
poulaki1993 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Παίδες εγώ παραλαμβανω Τρίτη....!!!! Πήρα τηλέφωνο και σήμερα μου ήρθε και μήνυμα από την Γενική....
SeNNinhA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, akollias είπε Σε ενημερωσαν ποτε θα στηλουν τον δίσκο? Ζητησα να τον παραλαβω απο καταστημα και θα μου τον στειλουν την Τεταρτη ειπαν. 1
Greg9 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Τι φάση? Σε μενα λέει ακόμα υπό εκτέλεση και καμία ενημέρωση, τίποτα.. Θα πάρω και συνήγορο από βδομάδα βα δω την πορεία του αιτήματος
SeNNinhA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Greg9 είπε Τι φάση? Σε μενα λέει ακόμα υπό εκτέλεση και καμία ενημέρωση, τίποτα.. Θα πάρω και συνήγορο από βδομάδα βα δω την πορεία του αιτήματος Αφου δεν ακυρωθηκε παιζει να παραλαβεις κι εσυ... 1
navger Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μολις με πηραν και με ενημερωσαν οτι η παραγγελια μου (την εβαλα την 2η φορα που ανοιξε) θα προχωρησει κανονικα!!! αφου πρωτα δεν ειχα δεχτει τον Intensto, μου ακυρωσαν κλασσικα τη παραγγελια, εκανα 2-3 καταγγελιες (δεν θυμαμαι και που δεν εκανα) και τους εστειλα και 2 emails οπου τους ενημερωνα οτι θα το κυνηγησω οπου μπορω αφου σαν καταναλωτης πιστευω οτι εξαπατηθηκα. αρα κατι καναμε! 1 1
poulaki1993 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σόρρυ που θα σου το πω φίλε... τίποτα δεν έκανες. Εγώ δεν έκανα τίποτα απολύτως με πήραν είπα δεν θέλω το ιντενσο και προχθές νε πήραν και θα στείλουν κανονικά.... απλά και όμορφα Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από poulaki1993
akollias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, poulaki1993 είπε Σόρρυ που θα σου το πω φίλε... τίποτα δεν έκανες. Εγώ δεν έκανα τίποτα απολύτως με πήραν είπα δεν θέλω το ιντενσο και προχθές νε πήραν και θα στείλουν κανονικά.... απλά και όμορφα Η παραγγελία "φαινόταν' ακυρωμένη ή υπο εκτέλεση?
SeNNinhA Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, poulaki1993 είπε Υπό εκτέλεση Οι δικες μας ομως ειχαν ακυρωθει!!! Δεν ειναι το ιδιο. Και μαλιστα η δικη μου με αιτιολογια οτι ΕΓΩ ζητησα την ακυρωσή της!!!! 1 1
Greg9 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις είδα και εγώ ακυρωμένη τώρα που μπήκα στο account. Θα γινει το έλα να δεις 2 ώρες πριν, navger είπε Μολις με πηραν και με ενημερωσαν οτι η παραγγελια μου (την εβαλα την 2η φορα που ανοιξε) θα προχωρησει κανονικα!!! αφου πρωτα δεν ειχα δεχτει τον Intensto, μου ακυρωσαν κλασσικα τη παραγγελια, εκανα 2-3 καταγγελιες (δεν θυμαμαι και που δεν εκανα) και τους εστειλα και 2 emails οπου τους ενημερωνα οτι θα το κυνηγησω οπου μπορω αφου σαν καταναλωτης πιστευω οτι εξαπατηθηκα. αρα κατι καναμε! Που έστειλες email και καταγγελία σε ποιόν?
navger Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 email στον κωτσο στο > [email protected] και μετα στις σελιδες που εχουμε αναφερει πιο πισω, πχ > [email protected], http://www.1520.gov.gr/ υγ. συνεχιζω να θεωρω οτι κατι καναμε, εστω και κατι ελαχιστο ειναι κατι, προκειμενου να μην κανουν οτι γουσταρουν. 1 2
Greg9 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, navger είπε email στον κωτσο στο > [email protected] και μετα στις σελιδες που εχουμε αναφερει πιο πισω, πχ > [email protected], http://www.1520.gov.gr/ υγ. συνεχιζω να θεωρω οτι κατι καναμε, εστω και κατι ελαχιστο ειναι κατι, προκειμενου να μην κανουν οτι γουσταρουν. Τα τακτοποιώ τώρα κιόλας. Σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα