Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, rus είπε

Χλωμο. Κυριως τα ετοιματζιδικα εχουν 10, ενας εμπειρος χρησης δε νομιζω να τα εβαζε ευκολα. Το υπολοιπο 12% τι εχει, xp?

Ένας έμπειρος σαν και σένα ε? Γελάνε και οι πέτρες που το παίζετε και έμπειροι χρήστες. 

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, possiz είπε

Ένας έμπειρος σαν και σένα ε? Γελάνε και οι πέτρες που το παίζετε και έμπειροι χρήστες. 

Eε δεν είμαστε ολοι τοσο εμπειροι οσο εσυ βρε φιλε :lol:

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Eε δεν είμαστε ολοι τοσο εμπειροι οσο εσυ βρε φιλε :lol:

Ε ναι, δεν έχουμε τον υπολογιστή όλοι για παιχνίδια. 

Δημοσ.
11 hours ago, Tokyo said:

Όχι δεν θα παίρνω τίποτα από όλα αυτά γιατί οι υπολογιστές πλέον μου είναι useless :) οποτε μακάρι να κλείσει απόψε αν γίνεται 🤷

Επιστροφή στη φύση; Elaborate please...

Δημοσ.

Εγω θα γουστάρω (μόνο για το χαβαλέ, όχι ότι έχει και πολλή σημασία) όταν θα γίνεται η εγκατάσταση Windows 10 σε Raspberry.

Ξέρω ότι έχουν γίνει διάφορα, εγώ λέω να τρέχουν native σαν σε φθηνό λαπτοπ-ταμπλετ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά σταματηστε λίγο με τις βλακείες ότι δεν ξερουν τα ακριβή νούμερα για τα ποσοστά των λειτουργικών.... Browser δεν χρησιμοποιείται στον υπολογιστή σας;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Phoenix4 είπε

Είμαι περίεργος όταν ανοίγεις τον υπολογιστή άμα αντί για Chrome ή Mozilla δουλεύεις με Geekbench

ή άμα πιστεύεις πως το iPhone XS https://browser.geekbench.com/ios_devices/56

μπορεί να τρέξει το Crysis γιατί είναι... πιο "δυνατό" από τον 3770Κ https://browser.geekbench.com/v4/cpu/10896792

Και μια μηχανη βαρκας 60 αλογα φτανει την αποδοση απο ενα vw up πχ ,μπορει ομως να χρησιμοποιηθει για να κινεις αμαξι ? Δεν ειναι μονο η επεξεργαστικη ισχυς αλλα και η εφαρμογη της για αυτο πχ σε cad/modeling επικρατει η nvidia λογο cuda και οχι πιο δυνατες rx 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, possiz είπε

Ε ναι, δεν έχουμε τον υπολογιστή όλοι για παιχνίδια. 

Για παιχνίδια τον εχεις? Εχω να παιξω  pc game απ το καιρο του Νωε:)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rus είπε

Για παιχνίδια τον εχεις? Εχω να παιξω  pc game απ το καιρο του Νωε:)

Τόσο μεγάλος είσαι ε? Έτσι εξηγούνται τα win7. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, possiz είπε

Τόσο μεγάλος είσαι ε? Έτσι εξηγούνται τα win7. 

Τι εννοεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, rus είπε

Τι εννοεις?

Λοιπόν για να μην κοροϊδεύουμε τώρα, Win10 έχω και κάνω σοβαρές δουλειές (dev), ο υπολογιστής 24/7 ανοικτός και έχει να κρασάρει δεν θυμάμαι πόσο (μπορεί και ποτέ εδώ και 2-3 χρόνια). Τώρα τι λέτε εσείς δεν μπορώ να καταλάβω. Το λειτουργικό είναι σταθερό σαν βράχος. 

Επεξ/σία από possiz
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, possiz είπε

Λοιπόν για να μην κοροϊδεύουμε τώρα, Win10 έχω και κάνω σοβαρές δουλειές (dev), ο υπολογιστής 24/7 ανοικτός και έχει να κρασάρει δεν θυμάμαι πόσο (μπορεί και ποτέ εδώ και 2-3 χρόνια). Τώρα τι λέτε εσείς δεν μπορώ να καταλάβω. Το λειτουργικό είναι σταθερό σαν βράχος. 

Δεν ειπα κατι αντιθετο. Τα 10 μπορει να ειναι θαυμασια, αλλα δεν ειναι τα πιο δημοφιλή.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...