possiz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, rus είπε Χλωμο. Κυριως τα ετοιματζιδικα εχουν 10, ενας εμπειρος χρησης δε νομιζω να τα εβαζε ευκολα. Το υπολοιπο 12% τι εχει, xp? Ένας έμπειρος σαν και σένα ε? Γελάνε και οι πέτρες που το παίζετε και έμπειροι χρήστες.
rus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, possiz είπε Ένας έμπειρος σαν και σένα ε? Γελάνε και οι πέτρες που το παίζετε και έμπειροι χρήστες. Eε δεν είμαστε ολοι τοσο εμπειροι οσο εσυ βρε φιλε Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από rus
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ενδιαφέρον θα έχουν και οι εξελίξεις σε server περιβάλλον παντός (από παλαιότερο συγκριτικό): -- https://blog.cloudflare.com/arm-takes-wing/
possiz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε Eε δεν είμαστε ολοι τοσο εμπειροι οσο εσυ βρε φιλε Ε ναι, δεν έχουμε τον υπολογιστή όλοι για παιχνίδια.
DrFreeman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 11 hours ago, Tokyo said: Όχι δεν θα παίρνω τίποτα από όλα αυτά γιατί οι υπολογιστές πλέον μου είναι useless οποτε μακάρι να κλείσει απόψε αν γίνεται 🤷 Επιστροφή στη φύση; Elaborate please...
dchatz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Εγω θα γουστάρω (μόνο για το χαβαλέ, όχι ότι έχει και πολλή σημασία) όταν θα γίνεται η εγκατάσταση Windows 10 σε Raspberry. Ξέρω ότι έχουν γίνει διάφορα, εγώ λέω να τρέχουν native σαν σε φθηνό λαπτοπ-ταμπλετ.
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Κρίμα , ήλπιζα ότι η Microsoft δε θα προλάβει την arm αρχιτεκτονική .....
BabyRage Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδιά σταματηστε λίγο με τις βλακείες ότι δεν ξερουν τα ακριβή νούμερα για τα ποσοστά των λειτουργικών.... Browser δεν χρησιμοποιείται στον υπολογιστή σας;
georgepppo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, Phoenix4 είπε Είμαι περίεργος όταν ανοίγεις τον υπολογιστή άμα αντί για Chrome ή Mozilla δουλεύεις με Geekbench ή άμα πιστεύεις πως το iPhone XS https://browser.geekbench.com/ios_devices/56 μπορεί να τρέξει το Crysis γιατί είναι... πιο "δυνατό" από τον 3770Κ https://browser.geekbench.com/v4/cpu/10896792 Και μια μηχανη βαρκας 60 αλογα φτανει την αποδοση απο ενα vw up πχ ,μπορει ομως να χρησιμοποιηθει για να κινεις αμαξι ? Δεν ειναι μονο η επεξεργαστικη ισχυς αλλα και η εφαρμογη της για αυτο πχ σε cad/modeling επικρατει η nvidia λογο cuda και οχι πιο δυνατες rx
rus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, possiz είπε Ε ναι, δεν έχουμε τον υπολογιστή όλοι για παιχνίδια. Για παιχνίδια τον εχεις? Εχω να παιξω pc game απ το καιρο του Νωε
possiz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, rus είπε Για παιχνίδια τον εχεις? Εχω να παιξω pc game απ το καιρο του Νωε Τόσο μεγάλος είσαι ε? Έτσι εξηγούνται τα win7.
rus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, possiz είπε Τόσο μεγάλος είσαι ε? Έτσι εξηγούνται τα win7. Τι εννοεις?
possiz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, rus είπε Τι εννοεις? Λοιπόν για να μην κοροϊδεύουμε τώρα, Win10 έχω και κάνω σοβαρές δουλειές (dev), ο υπολογιστής 24/7 ανοικτός και έχει να κρασάρει δεν θυμάμαι πόσο (μπορεί και ποτέ εδώ και 2-3 χρόνια). Τώρα τι λέτε εσείς δεν μπορώ να καταλάβω. Το λειτουργικό είναι σταθερό σαν βράχος. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από possiz
rus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, possiz είπε Λοιπόν για να μην κοροϊδεύουμε τώρα, Win10 έχω και κάνω σοβαρές δουλειές (dev), ο υπολογιστής 24/7 ανοικτός και έχει να κρασάρει δεν θυμάμαι πόσο (μπορεί και ποτέ εδώ και 2-3 χρόνια). Τώρα τι λέτε εσείς δεν μπορώ να καταλάβω. Το λειτουργικό είναι σταθερό σαν βράχος. Δεν ειπα κατι αντιθετο. Τα 10 μπορει να ειναι θαυμασια, αλλα δεν ειναι τα πιο δημοφιλή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα